Kazkada man regis jau rasiau apie ji, bet pasikartosiu, gal kam pravers. Labai geras misriai odai, poru nekemsa (man tai labai aktualu)
Gal kuri naudojate Biodermos, Avene apsauginius kremus veidui ir galite pakomentuoti, ar nepalieka lipnumo, nekemsa poru?
Esu šitą naudojus. Man kimšo poras, ir kad jau tept kas 2 val. kaip rekomenduojama - man per riebus.
QUOTE(Joviva @ 2015 04 27, 14:02)
Gal kuri naudojate Biodermos, Avene apsauginius kremus veidui ir galite pakomentuoti, ar nepalieka lipnumo, nekemsa poru?
Esu bandzius turbut visus kurie yra - lygiai taip pat visi kemsa.
QUOTE(Noir couture @ 2015 04 27, 15:44)
Esu bandzius turbut visus kurie yra - lygiai taip pat visi kemsa.
Ech, na didelis minusas tuomet
QUOTE(Joviva @ 2015 04 27, 14:49)
Ech, na didelis minusas tuomet
Viskas ka esu atradusi su nemazu spf, tai auksciau lancaster, tada lancome purskiamas losjonas skirtas kunui, nekimso ir veido poru, payot vienas lyg misriai odai skirtas ir Armani CC kremas. Visa kita daugiau ar maziau, anksciau ar veliau man kemsa
---
tarkim man poras kemsa avene ir biodermos nekomedoniniais vadinami kremai be spf, tai kai dar tas prisideda, is viso blogai
Kaip manot, kiek itakos tame, jei priemones su spf panaudoju anksti ryte, diena nebunu lauke, po to vakare gal viso 15 min lauke max. (iki masinos ir atgal), nera kaip atnaujinti tu priemoniu su spf, idomu, kiek spinduliuotes gaunu :/ ar atnaujinate apsauga vidury dienos? Turiu kompaktine pudra su spf, bet retai panaudoju...
Jei panaudosite spf is ryto, tai jis praktiskai iki vakaro jau nieko nebesaugos. Butinai patarciau pakartoti pries iseinant is darbo kompaktine tam juk turite
Kiek tos kompaktines reikia tept, kad apsauga susidarytu man cia kaip koks reklaminis triukas. Jau apie iprastus kremus sako, kad moterys per maza kieki uzsitepa, kad ta apsauga butu, o cia keli brukstelejimai sepeteliu..
QUOTE(Joviva @ 2015 04 27, 14:02)
As isbandziau Filorga su spf 50. Na man tiko. Poru nekemsa, labai greitai susigeria.
QUOTE(Joviva @ 2015 04 27, 15:02)
Turiu ir Bioderma spf15, ir Avene spf 20ir 50. Del lipnumo - abieju firmu nelipnus (kaip kas supranta ta lipnuma, tikrai nera kaip pasitepus aliejum). Del poru kimsimo, nepastebejau. Labiau naudoju Avene, nes neerzina akiu. Dar gerai atsparus vandeniui, nereikia purkstis ar teptis po kiekvienu maudyniu "Laiko" kokius 2-3 kartus.
Sveikos,
gal kuri matėte kur Vilniuje būtų galima šio kremo įsigyti?
http://www.bioderma....stics/2721.html
gal kuri matėte kur Vilniuje būtų galima šio kremo įsigyti?
http://www.bioderma....stics/2721.html