Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

Bioderma Photoderm AKN Mat spf 40, specialiai riebiai odai su matiniu efektu ir nekemsantis poru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2009 05 23, 08:21)
na aš asmeniškai nežinau, nes nebandžiau kolkas degintis  4u.gif
norėjau pasiteirauti ar galima šį kremą (Iwostin su 20spf) tepti akių zonoje?  ax.gif

Aišku kad galima, tik atsargiai, kad i akis nepatektu smile.gif Man šitas kremas labai patinka - poru nekemsa, lengvutis 4u.gif
Atsakyti
whocares, galima plačiau apie tą Bioderma'os kremuką?
Ir kur galima įsigyti, kokia kaina?
Dėkui. ;>
Atsakyti
Naudoju LOccitane krema nuo saules Do Brasil wub.gif , brangokas, bet ten spec. skirtas veido ir paakiu sriciai, nes ten oda jautriausia. Pagamintas is naturaliu produktu, spf 30. Placiau cia
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2009 03 17, 17:40)
Gal kas galetu rekomenduoti koki kremuka su SPF 20 ar daugiau,bet kad jis nebutu lb riebus  rolleyes.gif  nes turiu URIAGE 30+ tai labai riebus ir toks baltas, tai oda lb isbalina ir kaip "lavonelis" atrodau  g.gif

cia specialus filtrai saule atspindi,todel taip atrodai, vadinasi kremas geras, ne visi tai turi
Atsakyti
QUOTE(Rose. @ 2009 05 25, 00:24)
whocares, galima plačiau apie tą Bioderma'os kremuką?
Ir kur galima įsigyti, kokia kaina?
Dėkui. ;>

Labu:] ne manęs klausė, bet parašysiu savo nuomonę. Blizgėsio man per daug nesulaiko (ypač ant kaktos), bet šiaip patinka, suvienodina veiduko spalvą šiek tiek, lengvas toks. na ir spuogus veikia smile.gif
Papildyta:
Dar girdėjau, kad lyg Camelia vaistinėse saulės kosmetikai birželio mėnesį 40% nuolaida
Atsakyti
Noriu pasidalinti savo atradimu su SPF+ 30:
user posted image
Jau sunaudojau apie 5 buteliukus. Konsultantė užsako man jo per nuolaidas.
Kodėl taip patinka?
Realiai apsaugo odą ir kas svarbiausia veido nėra tokia "švininė" - sunki ir pabalusi. Nes paprastai su tais SPF kremais, juos užsitepus jaučiasi ant odos tokia sunki plėvelė. Jis tokios lengvos lekstūros, greitai įsigeria. dariau eksperimentą - veidas nenudega net soliariume!
Žodžiu, kremas puikus. Negalvojau, kad už tokią kainą galima rasti tokį kremą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 16 rugsėjo 2009 - 13:33
QUOTE(whocares @ 2009 05 23, 11:49)
Bioderma Photoderm AKN Mat spf 40, specialiai riebiai odai su matiniu efektu ir nekemsantis poru smile.gif

O prieš tepant apsauginius kremus nuo saulės ar reikia tepti paprastą drėkinantį veido kremą? Iwostin drėkinamasis su spf 20 tai viskas aišku, kad ir drėkina, ir apsaugo, o Bioderma?
Atsakyti
as sia vasara naudojau garnier purskiama. visai patiko.
Atsakyti
Kai vaziuoju i siltus krastus,kur saule kaitri visada naudoju maziausiai spf30.Neblogi man ir Decleor ir Payot apsauginiai kremai,bet praeita vasara nusipirkau chanel precision uv essentiel spf50/Pa+++.Ziauriai geras,nebaisu jau Turkijoj ant saulutes plesketi 4u.gif Jo yra 30ml,ir dar gerai ,kad po atidarymo galima naudoti 18men
user posted image
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 18, 12:12)
Kai vaziuoju i siltus krastus,kur saule kaitri visada naudoju maziausiai spf30.Neblogi man ir Decleor ir Payot apsauginiai kremai,bet praeita vasara nusipirkau chanel precision uv essentiel spf50/Pa+++.Ziauriai geras,nebaisu jau Turkijoj ant saulutes plesketi 4u.gif Jo yra 30ml,ir dar gerai ,kad po atidarymo galima naudoti 18men
user posted image

ne per stiprus?as tokiu stipriu nesirenku
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 18, 16:18)
ne per stiprus?as tokiu stipriu nesirenku

Kadangi as sviesiaplauke ir pakankamai sviesiaode man spf30 per mazai veidukui.Pastebejau po visu Egipto ir Turkijos saules voniu atsirado pigmentiniu demeliu ant veido.Kad to isvengti ir pasirinkau si produkta,tai man labai gerai.Gal tamsiaplaukem ir per stipri priemone smile.gif
Atsakyti