Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

Pavasarį ir vasarą kai labai pigmentinės dėmės puola naudoju Iwostin SPF50, bet nuo jo veidas labai blizga, tai kai saulė nebaisi naudoju Annemarie Borlind kremą nuo saulės - šitas kur kas malonesnis ir dar saugo nuo saulės sukeliamo odos sausėjimo ir sendinančio poveikio:)
Atsakyti
QUOTE(Legyviel @ 2013 07 13, 20:03)
Dabar naudoju sita australu gamybos Sunsense Daily Face SPF 50+
Jisai su spalvyte, bet jos ant odos nesimato, tik suteikia matiskuma. Saugo nuo UVA ir UVB. Pats kremas toks skystokas, kazkokio ryskaus kvapo neturi ir nesijaucia riebus. Aprasyme sako, kad tinka naudoti vietoj drekinamojo kremo. bet cia tikriausiai tik riebiai odai, as nedrisciau.

QUOTE(Mantgirda @ 2013 07 16, 14:40)
Pavasarį ir vasarą kai labai pigmentinės dėmės puola naudoju Iwostin SPF50, bet nuo jo veidas labai blizga, tai kai saulė nebaisi naudoju Annemarie Borlind kremą nuo saulės - šitas kur kas malonesnis ir dar saugo nuo saulės sukeliamo odos sausėjimo ir sendinančio poveikio:)

Labai malonu kad pasidalinot kokiais kremais naudojates. 4u.gif Bet prasau, parasykit KAIP jus juos naudojat? 4u.gif Kas kiek laiko atnaujinat? 4u.gif Ar jus dazotes rytais eidamos i darba? Ar tepat siuos kremus kremus veliau ant kosmetikos, ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 29 liepos 2013 - 11:10
Gal esat kas nors naudoje sita krema:
Neutrogena Pure & Free Liquid Daily Sunscreen, SPF 50

http://www.drugstore...mp;catid=274389
Atsakyti
as kadangi labai baltaode, tai Egiptui buvau pasiemusi germaine de capuccini emulsija veidui spf50, patiko, nedziuvo oda smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
norejau paklausti ar yra kas naudojate la roche posay xl veidui? vasara jau artinasi ir pradedu ieskoti kremuko su gera apsauga (50). Labai domina is la roche posay. Kaip matau jie yra dvieju rusiu. vienas su spalva( kaip BB) o kitas be. Gal yra naudojanciu ir turetu atsiliepimus apie juos. Mane labai domina ar jie labai riebus? ar palieka blizgejima, nes mano oda i riebuma 4u.gif ir ar tas Kaip BB ar duoda koki maskavima?
user posted image
Atsakyti
Situacija tokia : veido oda labai greitai susiriebaluoja,diena nenaudoju isvis jokiu kremu,tik nakciai drekinanti.Oda greitai kemsasi,turiu inkstiru ir spuogeliai laikas nuo laiko kyla. Dabar dar ir pigmentines demes atsirado. Patarkite prasau koki krema naudoti apsaugai,nes as jau visai pasimeciau beieskodama unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
atejau i sia temele pasiteirauti 4u.gif kazkaip per ziopluma nusipirkau krema be spf ir dar ant vasaros doh.gif kazi ar butu koks tepamas skystis ar dar kas kur grynai tik butu spf g.gif na as pasitepciau savo kremu ir pvz ant virsaus uzdeciau spf, ar taip nebuna? unsure.gif

atsiprasau jei klausimas pasirodys kvailas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 04 22, 21:52)
Sveikos 4u.gif
atejau i sia temele pasiteirauti 4u.gif  kazkaip per ziopluma nusipirkau krema be spf ir dar ant vasaros doh.gif  kazi ar butu koks tepamas skystis ar dar kas kur grynai tik butu spf g.gif  na as pasitepciau savo kremu ir pvz ant virsaus uzdeciau spf, ar taip nebuna? unsure.gif

atsiprasau jei klausimas pasirodys kvailas 4u.gif

buna būna biggrin.gif aš tepiau vasarą vienu metu 2 kremus, pirma drėkinantį, paskui su spf apsauga, vaikišką ekologišką Lavera su spf smile.gif nes tiesiog turėjau 2 kremus, tad kam dar kažką pirkt.

nėra kvailų klausimų, jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 23, 14:30)
buna būna biggrin.gif aš tepiau vasarą vienu metu 2 kremus, pirma drėkinantį, paskui su spf apsauga, vaikišką ekologišką Lavera su spf smile.gif  nes tiesiog turėjau 2 kremus, tad kam dar kažką pirkt.

nėra kvailų klausimų, jei ką mirksiukas.gif

ta prasme man pasitepti savo krema be spf, o ant virsaus deti, tuos kur vaistinese buna kai deginiesi, kur pvz spf 50 ar yra atskirai kokiose grozio parduotuvese pirkt koks skystas lengvas labai? 4u.gif
Atsakyti
Tepkit kremą su SPF ramiai ant viršaus, jei tik odai ne per daug sluoksnių.smile.gif
Aš dažniausiai taip ir darau, tiesiog nerandu pakankamai drėkinančio kremo, kuris dar ir aukštą SPF turėtų, tai naudoju dvi atskiras priemones ir tiek.

Tepat savo drėkinantį kremą, ant viršaus - priemonę su SPF. O konsistenciją pagal norus pasirenkate. Vaistinėse jų pasiūla, man atrodo, irgi jau pakankamai plati - nuo lengvesnių iki riebių, nebėra taip, kad lentynoje - vienas kremas, ir tas pats sunkiai besitepantis, nesigeriantis, o balta spalva iš tolo šviečia.smile.gif
Tereikia aprašymus pasiskaityti, komentarus, ir išsirinkti.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2015 03 26, 13:08)
sveikos merginos,
norejau paklausti ar yra kas naudojate la roche posay xl veidui? vasara jau artinasi ir pradedu ieskoti kremuko su gera apsauga (50). Labai domina is la roche posay. Kaip matau jie yra dvieju rusiu. vienas su spalva( kaip BB) o kitas be. Gal yra naudojanciu ir turetu atsiliepimus apie juos. Mane labai domina ar jie labai riebus? ar palieka blizgejima, nes mano oda i riebuma  4u.gif  ir ar tas Kaip BB ar duoda koki maskavima?
user posted image

as naudoju ta be spalvos. apsaugo labia gerai, nes spf aukstas, bet deja siek tiek kemsa poras.
Atsakyti
Dekui visoms uz atsakymus, begu kaip tik ieskoti kremo bigsmile.gif
Atsakyti