Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

QUOTE(Victorious @ 2013 05 11, 12:26)
Aš irgi renkuosi "Neutrogenos" kremą. Neapsisprendžiu imti "Ultra Sheer Dry - Touch" ar "Clear Face". ax.gif

o įmanoma be tarpininkių nusipirkti?
Naudoju dabar Neutrogena ultra-light ,hellioplex spf 30,puikia dengia,neriebus,iš karto susigeria.Tačiau pirkau ne LT.
http://beladomus.blo...gena-ultra.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 11 gegužės 2013 - 12:01
QUOTE(xde @ 2013 05 11, 13:54)

Na, tikriausiai tik užsienyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 gegužės 2013 - 11:57
QUOTE(Victorious @ 2013 05 11, 11:26)
Aš irgi renkuosi "Neutrogenos" kremą. Neapsisprendžiu imti "Ultra Sheer Dry - Touch" ar "Clear Face". ax.gif

Neutrogenos, esu bandziusi spf 30, visai patiko, nekimso poru, bet pudros ant jo labai baisiai tepdavosi. Tiesa, siek tiek sausino oda. Pliusas, didele pakuote. thumbup.gif

Dabar naudoju Olay spf 30, sensitive skin. Nekemsa ir puikus makiazo pagrindas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 05 11, 13:01)
Neutrogenos, esu bandziusi spf 30, visai patiko, nekimso poru, bet pudros ant jo labai baisiai tepdavosi. Tiesa, siek tiek sausino oda. Pliusas, didele pakuote. thumbup.gif

gal ne ant visų.Nes ant manojo spf 30 tepasi puikiai.Pakuotė 55 g,nėra didelė.Perkant buvo 2 rūšių-mišriai-riebiai bei sausai-jautriai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 11 gegužės 2013 - 12:04
QUOTE(lauryna @ 2013 05 11, 14:01)

Kokį "Neutrogenos"? mirksiukas.gif Man reikia ir kad drėkintų odą, nesausintų.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 05 11, 12:02)
Kokį "Neutrogenos"? mirksiukas.gif Man reikia ir kad drėkintų odą, nesausintų.

http://www.drugstore...mp;catid=274389
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2013 05 11, 12:02)
gal ne ant visų.Nes ant manojo spf 30 tepasi puikiai.Pakuotė 55 g,nėra didelė.Perkant buvo 2 rūšių-mišriai-riebiai bei sausai-jautriai odai.

Mano oda normali, ziema i sausuma.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 11, 12:54)
Naudoju dabar Neutrogena ultra-light ,hellioplex spf 30,puikia dengia,neriebus,iš karto susigeria.Tačiau pirkau ne LT.

Aš savo susižvejoju ebay. Su siuntimu gaunasi brangiau, nei pirkti tiesiog iš parduotuvės, tačiau manau, kad panašiai, kiek ir perkant per tarpininkes.

Dėl pudros tepimo. Mano Neutrogenos ultra sheer ... su 100 spf, tai pudra tepasi normaliai. Nors dienomis, kai jaučiu, kad odai reikia drėkinimo - ant viršaus po kurio laiko tepu dar ir drėkinantį kremą. Gal ir tai duoda savo.
Atsakyti
as naudoju si, turiu pasakyt kad nesu labai daug ka isbandzius , bet sis atitinka visus mano reikalavimus: istiesu lieka matinis veidas, neatrodo baltas, susigeria greitai ir nelimpa veidas, auksta apsauga, man nekemsa poru, pudra dengiaqsi yprastai gerai. user posted image
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 05 15, 16:08)
as naudoju si, turiu pasakyt kad nesu labai daug ka isbandzius , bet sis atitinka visus mano reikalavimus: istiesu lieka matinis veidas, neatrodo baltas, susigeria greitai ir nelimpa veidas, auksta apsauga, man nekemsa poru, pudra dengiaqsi yprastai gerai.

drinks_cheers.gif
Pati toki pat turiu, sausesnes odos savininkems manau sausintu kazkiek odele. Dar paminesiu jog kremo konsistencija vandeningai skysta ir pries naudojant rekomenduojama suplakt.
Gal kas atrado gera drekinancia apsauga paakiu zonai? g.gif
Atsakyti
Merginos, pasidalinkit prasau apie savo vasaros sezono veido rutina. 4u.gif Ne atostogu dienomis, o tada kai einat kasdien i darba. Kada kuo tepates, kiek tepat kremo ir kokio stiprumo, kaip derinat su kosmetika, ka po ko darot ir kas kiek laiko, ir taip visos dienos begyje. Ypac domina atsiliepimai tu, kurios dazosi. Tai yra iseina rytais pasidariusios makiaza.
Labai, labai lauksiu jusu nuomoniu nes sitoje srityje mazai tesigaudau. blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 10 birželio 2013 - 19:53
Dabar naudoju sita australu gamybos Sunsense Daily Face SPF 50+
Jisai su spalvyte, bet jos ant odos nesimato, tik suteikia matiskuma. Saugo nuo UVA ir UVB. Pats kremas toks skystokas, kazkokio ryskaus kvapo neturi ir nesijaucia riebus. Aprasyme sako, kad tinka naudoti vietoj drekinamojo kremo, bet cia tikriausiai tik riebiai odai, as nedrisciau.
Skaiciau keleta atsiliepimu, kad kai kuriems isbere ar sujautrino oda po sio kremo, bet mano oda gana jautri ir man nieko panasaus neatsitiko...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2013 05 15, 16:26)
drinks_cheers.gif
Pati toki pat turiu, sausesnes odos savininkems manau sausintu kazkiek odele. Dar paminesiu jog kremo konsistencija vandeningai skysta ir pries naudojant rekomenduojama suplakt.
Gal kas atrado gera drekinancia apsauga paakiu zonai? g.gif

Naudoju drėkiklį ir ant viršaus SPF.
Atsakyti