Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

QUOTE(Ašara @ 2012 08 22, 21:37)
anadien per tv ziurejau laida apie kremus su filtrais ir ka gi - nuo saules saugomasi filtrais, kad kuo maziau zalos saule padarytu odai, o tie filtrai dar labiau gadina oda, nei pati saule...

kai kurios prabangesnes kosmetikos turi kremus, kurie tepami pries saules filtrus, kad apsaugotu oda nuo cheminiu filtru poveikio, taciau Lietuvoje jie nelabai populiarus, kaip informavo kosmetiku atstovai.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2012 08 29, 17:18)
kai kurios prabangesnes kosmetikos turi kremus, kurie tepami pries saules filtrus, kad apsaugotu oda nuo cheminiu filtru poveikio, taciau Lietuvoje jie nelabai populiarus, kaip informavo kosmetiku atstovai.

o kokia konkreciai zala daro tie filtrai ?
O apie kremus pries ''kremus'' biggrin.gif nesu girdejus, gal galit koki pavyzdi parodyt ?
Atsakyti

Po truputi artejant sauletam sezonui pats laikas issirinkti gera apsauga nuo UV spinduliu

Man sis klausimas labai aktualus, nes turiu nemazai pigmentiniu demeliu ant veido+ kapiliarai arti odos pavirsiaus doh.gif

Stengiuosi naudoti kuo naturalesne kosmetika, bet ar ji gerai apsaugos nuo saules, deja nesu didele zinove, todel norejau paklausti merginu kurios nusimano kosmetikos sudetyje nuomones.

Siuo metu naudoju

Clinique Super City Block Oil-Free Daily Face Protector Broad Spectrum SPF 40

bet labai sudomi ir sios priemones:

Neutrogena Ultra Sheer Liquid Daily Sunscreen, SPF 70

Healthy Wear™ SPF 50 Powder Foundation

Healthy Wear™ SPF 50 Tinted Moisturizer

o kaip nuo saules ginates Jus?
Atsakyti
Merginos, o kaip naudoti spf apsauga ir pudra g.gif jei pirma pasitepu spf50, tada kremine pudra+ egipto zeme, ar islieka apsauga nuo saules?
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2013 04 15, 23:35)
Merginos, o kaip naudoti spf apsauga ir pudra g.gif jei pirma pasitepu spf50, tada kremine pudra+ egipto zeme, ar islieka apsauga nuo saules?

Pati konsultavausi su dermatologu šiuo klausimu - apsauga išlieka tepant ant viršaus kitas priemones, o jei ant apsaugos nuo saulės tepama kreminė/biri pudra su SPF - apsauga dar ir padidėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arkana @ 2013 04 16, 08:55)
Pati konsultavausi su dermatologu šiuo klausimu - apsauga išlieka tepant ant viršaus kitas priemones, o jei ant apsaugos nuo saulės tepama kreminė/biri pudra su SPF - apsauga dar ir padidėja  thumbup.gif

Aciu 4u.gif dabar belieka issirinkti gera spf apsaugini krema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Féline @ 2012 08 30, 00:06)
o kokia konkreciai zala daro tie filtrai ?

cia apsaugai nuo cheminiu filtru, kurie gali odoje didinti laisvuju radikalu kieki.
Tokius kremus turi BR, Declare kosmetikos. Gal ir kitos. Visu nezinau.
Atsakyti
Nusipirkau Uriage su 50 filtru, nerekomenduoju, labai riebus, palieka baltą plėvelę, žodžiu nieko gero.
Gavau mėginėlį Biodermos spf 30 su spalva, tai va šitas neblogas pasirodė, turi vos vos matomą rusvą atspalvį, tai kažkiek minimaliai palygina odos spalvą, gana gerai geriasi...
Bet man vistiek ant saulės kremo pudra niekaip nesilaiko doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif aš kiekvienais metais esu ištikima Iwostin Solecrin (nuo saulės ir po jos) kosmetikai. Čia jau kažkuri rašė, kad šiuose kremuose yra dviguba apsauga - yra mineraliniai ir organiniai filtrai, kurie saugo odą iš išorės, ir iš vidaus. Tai vienintelis kremas, kuris saugo pačią mūsų odos ląstelę. Parduodami tik vaistinėse, ir tinkami vaikams nuo 6 mėnesių. 4u.gif super! kainos ir kokybės santykis labai geras. wub.gif o dėl ką pirma tepti - apsauginį kremą ar pudrą, tai man labiau patinka pirma kremą, paskui skystą pudrą.
Atsakyti
QUOTE(Meile Bubine @ 2013 05 10, 13:18)
Sveikos smile.gif aš kiekvienais metais esu ištikima Iwostin Solecrin (nuo saulės ir po jos) kosmetikai. Čia jau kažkuri rašė, kad šiuose kremuose yra dviguba apsauga - yra mineraliniai ir organiniai filtrai, kurie saugo odą iš išorės, ir iš vidaus. Tai vienintelis kremas, kuris saugo pačią mūsų odos ląstelę. Parduodami tik vaistinėse, ir tinkami vaikams nuo 6 mėnesių.  4u.gif super! kainos ir kokybės santykis labai geras. wub.gif o dėl ką pirma tepti - apsauginį kremą ar pudrą, tai man labiau patinka pirma kremą, paskui skystą pudrą.

Baigiau "Iwostin Solecrin SPF 50". Kremas kaip kremas. Šiek tiek riebokas. Palieka baltą šydą ant odos, bet išsklaidžius, jis po kiek laiko pranyksta. Norėčiau išbandyti ką nors naujo. smile.gif
Atsakyti
Iš bandytų labiausiai patinka Neutrogenos Ultra Sheer Dry-Touch Sunscreen Broad Spectrum SPF 100+, perku trečią vasarą iš eilės.
Apsaugo tikrai gerai, pakankamai maloniai jaučiasi ant odos (mano sausa-mišri), nėra sunkus ar riebiai-lipnus, pudra gerai tepasi ant viršaus. Nebesinori ieškoti nieko naujo. Draugei su riebia oda taip pat patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 11 gegužės 2013 - 11:08
QUOTE(zomša @ 2013 05 11, 13:07)
Iš bandytų labiausiai patinka Neutrogenos Ultra Sheer Dry-Touch Sunscreen Broad Spectrum SPF 100+, perku trečią vasarą iš eilės.
Apsaugo tikrai gerai, pakankamai maloniai jaučiasi ant odos (mano sausa-mišri), nėra sunkus ar riebiai-lipnus, pudra gerai tepasi ant viršaus. Nebesinori ieškoti nieko naujo. Draugei su riebia oda taip pat patiko.

Aš irgi renkuosi "Neutrogenos" kremą. Neapsisprendžiu imti "Ultra Sheer Dry - Touch" ar "Clear Face". ax.gif
Atsakyti