Gal galit smulkiau pakomentuot la roche anthelios? Gundausi pirkti, nes dabar ziuriu dovanu termini vandenuka dar duoda
QUOTE(conve®se @ 2012 07 17, 19:51)
Gal galit smulkiau pakomentuot la roche anthelios? Gundausi pirkti, nes dabar ziuriu dovanu termini vandenuka dar duoda
cia kaip adresuojamas sis postas? ir kam kremas veidui ar kunui jeigu veidui sakiau, kad la roche possay turi skirta spuoguotai, probleminei odai su spf 30. konsistencija skysta, bet uz tai neriebina odos, nepalieka pleveles
QUOTE(ZBITKA @ 2012 07 17, 20:11)
cia kaip adresuojamas sis postas? ir kam kremas veidui ar kunui jeigu veidui sakiau, kad la roche possay turi skirta spuoguotai, probleminei odai su spf 30. konsistencija skysta, bet uz tai neriebina odos, nepalieka pleveles
dekui uz atsakyma, butent to ir klausiau, sorry, jei neaiskiai paklausiau. o poru nekemsa jis?
QUOTE(Ingėnas @ 2008 06 11, 12:14)
Aš nusipirkau Iwostin SPF50+ kremą , waterproff. Sudomino, kad jis ir su cheminiais, ir su mineraliniais filtrais kartu O kažkur skaičiau, kad taip efektyviau.
Kaina iki 30 Lt Eurovaistinėje. Tik kiekis mažas - 50 ml.
Kaina iki 30 Lt Eurovaistinėje. Tik kiekis mažas - 50 ml.
Šita bandžiau, tikrai geras:)
Papildyta:
QUOTE(Pichouette @ 2011 05 11, 12:01)
As siuo naudojuosi,tai galiu pasakyti,kad visai neblogas,nekemsa poru,neblizga,nedaug reikia,tik vat nezinau kiek sykiu per diena reiketu jo pasitepti,kad gauti maximalia apsauga
Bioderma photoderm SPF50
Bioderma photoderm SPF50
puikus kremas:)
Papildyta:
QUOTE(conve®se @ 2012 07 18, 16:08)
dekui uz atsakyma, butent to ir klausiau, sorry, jei neaiskiai paklausiau. o poru nekemsa jis?
Ne, nekemša.
Papildyta:
[quote=Elenchik,2011 05 11, 14:24]
Gal kas kur nors Lietuvoje matėt pirkti šitą kremą? Norėjau pabandyt, patiko himalaios atsiliepimai apie jį, bet niekur nerandu.
[/quote]
Saluks vaistinė,OZO PC turi didelį Biodermos asortimentą,ten pažiūrėkite ir kainos neblogos.
[/quote]
naudoju, galiu pasakyti, geras:)
QUOTE(conve®se @ 2012 07 18, 15:08)
man nekimso
Pastebejau,kad man netinka kremai su cheminiais filtrais paakiu zonai, uztepus ima grauzti, deginti. Bandziau PC purskiama losjona ir clinique (pavadinimo nepamenu).
QUOTE(Caridian @ 2012 08 02, 09:45)
Pastebejau,kad man netinka kremai su cheminiais filtrais paakiu zonai, uztepus ima grauzti, deginti. Bandziau PC purskiama losjona ir clinique (pavadinimo nepamenu).
o kaip jums butent paakiu zona tepat? nebandet paakiu kremu su didesne apsauga? paakiams geriausia apsauga kokybiski akiniai nuo saules
QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 03, 17:01)
o kaip jums butent paakiu zona tepat? nebandet paakiu kremu su didesne apsauga? paakiams geriausia apsauga kokybiski akiniai nuo saules
Kokybiskus akinius turiu. Na, paakius tepu iprastai,kartu su visu veidu, tiesiog supratau, kad butent jiems turiu rinktis krema su mineraliniais,o ne cheminiais filtrais.
QUOTE(Ašara @ 2012 08 22, 20:37)
anadien per tv ziurejau laida apie kremus su filtrais ir ka gi - nuo saules saugomasi filtrais, kad kuo maziau zalos saule padarytu odai, o tie filtrai dar labiau gadina oda, nei pati saule...
nu dermatologai visame pasaulyje kremus pripazista kaip priemone nuo odos vezio
Norejau paklausti o BIODERMA kremas saugo nuo UVA ir nuo UVB spinduliu?
siuo metu naudoju Neutrogena Ultra sheer dry touch spf 100, man jis patinka
ir apsaugo ne tik nuo UVA bet ir nuo UVB
QUOTE(ZBITKA @ 2012 08 22, 22:10)
nu dermatologai visame pasaulyje kremus pripazista kaip priemone nuo odos vezio
na taip, is dvieju blogybiu be abejo geriau apgadinta oda filtrais, nei odos vezys.