Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

QUOTE(ZBITKA @ 2011 04 18, 23:01)
as tai labai patenkita savo le roche possau kremu su spf 30. tinka riebiai odai. labai lengvutis, gerai isigeria, oda neblizga

As naudoju taipat sios firmos kremuka tik su spf 50.Kolkas galiu pasakyt,kad tinka,nors rinkausi tarp kremo,ir fluido,fluidas labai sausino veiduka,tai apsistojau ties kremuku.
Atsakyti
Atradau mano riebiai odai tinkantį kremą su spf15. Spf nėra labai didelis, bet nesideginant turėtų užtekti. Man labai svarbu tai, kad nekemša porų. Puikiai išlaiko matiškumą, labai lengvas, nelipnus. O kaina iš viso juokinga.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 05 11, 12:55)
Gal kas kur nors Lietuvoje matėt pirkti šitą kremą? 4u.gif  Norėjau pabandyt, patiko himalaios atsiliepimai apie jį, bet niekur nerandu.
Bioderma photoderm mineral SPF50+
user posted image

O Biodermos kremai UVA+UVB?
Atsakyti
su tais kremai ir spf, kuo toliau gilinuosi tuo idomiau: kai kurie profesionaliu tikrai geru ir brangiu kremu gamintojai visai nieko papildomai nededa i kremus del spf. Jie tvirtina, kad tai gadintu formule ir, jeigu zmogui reikia, gali kazkoki spec krema nuo saules ant virsaus teptis.
Atsakyti
[quote=Elenchik,2011 05 11, 15:24]
Gal kas kur nors Lietuvoje matėt pirkti šitą kremą? 4u.gif Norėjau pabandyt, patiko himalaios atsiliepimai apie jį, bet niekur nerandu.
user posted image
[/quote]
Saluks vaistinė,OZO PC turi didelį Biodermos asortimentą,ten pažiūrėkite ir kainos neblogos.
[/quote]
Biodermos kremais prekiauja Farmos vaistines.Pati pirkau Spf 50 su spalva. Butent del ryskaus atspalvio jo ir nenaudoju,jis labiau tinkamas prie idegusio kuno.
Atsakyti
as pas savo kosmetologe isigijau mela clear kremuka su 50apsauga,siaip patiko kad neriebus,atrodo matinis,berods ir poru nekemsa,ko labiausiai ir bijau is kremu su didele apsauga.Gal dar kas ji bande ir butu daugiau atsiliepimu? ax.gif stai toks:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 06 06, 08:36)
su tais kremai ir spf, kuo toliau gilinuosi tuo idomiau: kai kurie profesionaliu tikrai geru ir brangiu kremu gamintojai visai nieko papildomai nededa i kremus del spf. Jie tvirtina, kad tai gadintu formule ir, jeigu zmogui reikia, gali kazkoki spec krema nuo saules ant virsaus teptis.

Viskas priklauso nuo naudojamų UV filtrų.
Jei jie cheminiai- kai kurie yra nestabilūs, tad bet kaip pridėjus visokių papildomų odai naudingų ingredientų jie ant gali tapti nepatikimais. Taip paprastai paėmus formulę ir pridėjus priedų ji gali būti sukompromituota, tad dar prieš formuluojant būna apgalvojama, kokie ingredientai bus suderinami, kokie ne.
Dėl to yra keliama teorija, ar po cheminių filtrų tepamos kitokios priemonės juos gali sukompromituoti. Tai patikrinančio testavimo nėra, ir apskritai, niekas visų galimų ingredientų kombinacijų neištestuos, tad tiksliai pasakyti, ar tai tiesa- neįmanoma.
Kadangi daryti ir perdaryti formules yra brangus malonumas, pastovus testavimas trunka laiko, dažnai priemonės su cheminiais filtrais yra neįmantrios, paprastesnės. Mineraliniai filtrai iš esmės yra labai stabilūs, tad formules su jais ir papildomais ingredientais sudarinėti yra paprasčiau. Bet jie irgi savų trūkumų turi.

Tad taip, racijos pasakyme "SPF priemonės turi būti paprastos" yra. Bet tai nereiškia, kad neįmanoma sudėtingesnių, daugiafunkcinių formulių sukurti, kuriose būtų sukombinuoti tiek apsaugos filtrai, tiek, pvz., antioksidantai. Tik tai yra brangiau ir trunka laiko.
O tepimas ant viršaus papildomos priemonės irgi gali neišspręsti klausimo, nes ta pati papildoma priemonė irgi gali "gadinti spf formulę". Nebent abi būtų suderinamos. Bet tada kodėl nepadarius vienos priemonės vietoj dviejų... Marketingas, manau.
Atsakyti
[quote=Lust,2011 05 13, 20:24]
[quote=zibba,2011 05 13, 14:26]
[quote=Lust,2011 04 22, 16:06]
Apie savaite naudoju ir kolkas patinka Iwostin Solecrin Acne SPF 25. Gerai susigeria, nepalieka riebalo ir nemalonaus pojucio ant odos, nealergizuoja ir svarbiausia - poru kimsimosi kolkas nepastebejau.
user posted image

as naudoju savaite toki krema tik su SPF50, man irgi jis patiko, nera nemalonaus pojucio ant veido, gerai susigeria, lengvas, tik kad blizga veidas.
Idomu o su SPF25 blizga veidas ?
[/quote

Blizga, na ne pats kremas blizga, bet veidas susiriebaluoja. Tepu pries tai matizuojanti/veido riebalus reguliuojanti krema, tada problemos nera.
[/quote]
as irgi su tuo sutinku, nes pasirodo mano veidas misrus , ne sausas todel jis man ir blizga , mano pacios veidas riebaluojasi vasara, o tie iwostin kremai yra skirti sausai jautrei odai,. tad manau sausaodems jis yra idealus
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 05 17, 22:09)
Atradau mano riebiai odai tinkantį kremą su spf15. Spf nėra labai didelis, bet nesideginant turėtų užtekti. Man labai svarbu tai, kad nekemša porų. Puikiai išlaiko matiškumą, labai lengvas, nelipnus. O kaina iš viso juokinga.

Sudomino smile.gif kur pirkote? ir kokia kaina?
Atsakyti
Puikus kremas riebiai ir misriai su SPF 30. Jokios baltos pleveles, suteikia matiskumo ir man nekemsa poru.
Synchroline acnicare SPF 30
user posted image
Atsakyti
Iskilo kvailas klausimas g.gif Ar yra didelis skirtumas tarp apsauginiu kremu kunui ir apsaugos veidui? Na as suprantu, kad turbut koncistencija turetu skirtis, o kaip sudetis? Nes paprastai kuno prieziuros priemoniu turis buna daug didesnis nei skirtu veidui, o kainu skirtumas nedidelis, tai protingam kurmiui paskaiciavus net neapsimoka pirkt kremo veidui su spf biggrin.gif Kaip jus mergaites darot? Atskirai naudojat veidui ir atskirai kunui?
Atsakyti
QUOTE(asssttta @ 2012 07 15, 22:41)
Iskilo kvailas klausimas g.gif  Ar yra didelis skirtumas tarp apsauginiu kremu kunui ir  apsaugos veidui? Na as suprantu, kad turbut koncistencija turetu skirtis, o kaip sudetis? Nes paprastai kuno prieziuros priemoniu turis buna daug didesnis nei skirtu veidui, o kainu skirtumas nedidelis, tai protingam kurmiui paskaiciavus net neapsimoka pirkt kremo veidui su spf biggrin.gif Kaip jus mergaites darot? Atskirai naudojat veidui ir atskirai kunui?

kunui dazniau naudojama kitokie kremai. blush2.gif veidui as renkuosi riebiai-misriai odai skirtus, kunui purskiamus pvz. la roche possay purskimas spf 30-50
veidui naudojau su spf 50 eucerin, bet nepatiko, riebina oda, patiko la roche possay spf30 spuoguotai odai, yra naujas avene spf30 probleminei odai..
dabar saule stipri naudoju neutrogena spf 70, arba solar sense spf 70, o kunui su mazesniu faktoriumi mirksiukas.gif
Atsakyti