Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

Gal kas sita naudojote? Norėčiau apsauginio kremo su spalva veidui:)
BiON TITANIUM DIOXIDE SUNSCREEN
# bitds
BiON Skin Care

TITANIUM DIOXIDE SUNSCREEN - This award winning sunscreen (Day Spa Magazine) provides UVA and UVB protection against the sun's damaging radiation without chemicals. With SPF 30, BiON's physical sunscreen is water resistant with maximum antioxidant and anti-carcinogenic protection. Physical sunscreens provide much better anti-aging benefits than chemical sunscreens because they help eliminate much of the secondary free radical damage that can result from sun exposure. The non-greasy formula is non-irritating to eyes and has a creamy consistency that goes on smoothly and provides mild moisturization. Dermatologists have recommended the combination of titanium dioxide and zinc oxide as superior sun protection. BiON uses these in highly micronized particles that are absorbed evenly on the skin and provide complete protection from harmful rays. Pleasant almond vanilla scent. pH 3.9

Atsakyti
As siuo naudojuosi,tai galiu pasakyti,kad visai neblogas,nekemsa poru,neblizga,nedaug reikia,tik vat nezinau kiek sykiu per diena reiketu jo pasitepti,kad gauti maximalia apsauga g.gif
Bioderma photoderm SPF50
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zibba @ 2011 05 05, 15:15)
na va nusipirkau ir as IWOSTIN SPF50. veliau parasysiu kaip jis

Na, ir kaip jum šis kremas, ar tinka?

QUOTE(ivakara @ 2011 05 10, 09:04)
Gal kas sita naudojote? Norėčiau apsauginio kremo su spalva veidui:)

Ingredients: Deionized Water (Aqua), Ethyl Methoxycinnamate, Shea (Butyrosperimum Parkii) Butter, Glycerin, Cyclomethicone, Dimethicone, Walnut (Juglans Regia) Seed Oil, Phospholipids, Stearyl Alcohol, Soybean (Glycine Soja) Lipids, Beeswax, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Decyl Oleate, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopherol (Vitamin E), Retinyl Palmitate, Orange (Citrus Dulcis) Extract, Vanilla Planifolia Extract, PVP/Hexadecene Copolymer, Phenoxythanol, Potassium Sorbate, Ethylhexyl Glycerin, Tetrasodium EDTA, Oxynex K
Sudėtis rodo kad jis su mineraliniais filtrais, tokiu atveju ir mane domina atsiliepimai ax.gif

QUOTE(Pichouette @ 2011 05 11, 12:01)
As siuo naudojuosi,tai galiu pasakyti,kad visai neblogas,nekemsa poru,neblizga,nedaug reikia,tik vat nezinau kiek sykiu per diena reiketu jo pasitepti,kad gauti maximalia apsauga g.gif
user posted image

Jau buvo apie tai šioje temoje kalbėta, bet pacituosiu dar kartelį:
Jeigu oda vidutinio jautrumo tai kremas su 5 SPF - apsaugo nuo saulės tik 75 minutes vidutinio jautrumo odą. Jautriai arba su pigmentinėm dėmėm odai laikas sutrumpėja.
10 SPF - saugo 2,5 val.
15 SPF - 3 val 45 min (jautriai odai 2,5)
20 SPF - 5 val
25 SPF - 6 val 15 min
30 SPF - 7,5 (jautriai odai 5 val)
35 SPF - 8,75
40 SPF - 10
45 SPF - 11,25
50 SPF - 12,5 (jautriai odai 8 val)
ir t.t....

Tik reikia turet omeny kad kai buna labai karsta, veidas prakaituoja, kremas gali siek tiek nuplaukti ar per diena apsitrinti lieciant veida rankomis ir del panasiu visokiu kitokiu faktoriu. Todel as savaime ta laika siek tiek trumpinu del apsidraudimo. Nors gal tai liecia labiau kremus su fiziniais filtrais, cheminiai gi kitaip veikia. g.gif

Gal kas kur nors Lietuvoje matėt pirkti šitą kremą? 4u.gif Norėjau pabandyt, patiko himalaios atsiliepimai apie jį, bet niekur nerandu.
Bioderma photoderm mineral SPF50+
user posted image
Atsakyti

Gal kas kur nors Lietuvoje matėt pirkti šitą kremą? 4u.gif Norėjau pabandyt, patiko himalaios atsiliepimai apie jį, bet niekur nerandu.
user posted image
[/quote]
Saluks vaistinė,OZO PC turi didelį Biodermos asortimentą,ten pažiūrėkite ir kainos neblogos.
Atsakyti
[quote=Lust,2011 04 22, 16:06]
Apie savaite naudoju ir kolkas patinka Iwostin Solecrin Acne SPF 25. Gerai susigeria, nepalieka riebalo ir nemalonaus pojucio ant odos, nealergizuoja ir svarbiausia - poru kimsimosi kolkas nepastebejau.
user posted image

as naudoju savaite toki krema tik su SPF50, man irgi jis patiko, nera nemalonaus pojucio ant veido, gerai susigeria, lengvas, tik kad blizga veidas.
Idomu o su SPF25 blizga veidas ?
Atsakyti
[quote=zibba,2011 05 13, 14:26]
[quote=Lust,2011 04 22, 16:06]
Apie savaite naudoju ir kolkas patinka Iwostin Solecrin Acne SPF 25. Gerai susigeria, nepalieka riebalo ir nemalonaus pojucio ant odos, nealergizuoja ir svarbiausia - poru kimsimosi kolkas nepastebejau.
user posted image

as naudoju savaite toki krema tik su SPF50, man irgi jis patiko, nera nemalonaus pojucio ant veido, gerai susigeria, lengvas, tik kad blizga veidas.
Idomu o su SPF25 blizga veidas ?
[/quote

Blizga, na ne pats kremas blizga, bet veidas susiriebaluoja. Tepu pries tai matizuojanti/veido riebalus reguliuojanti krema, tada problemos nera.
Atsakyti
QUOTE(popelka)
Gal kas kur nors Lietuvoje matėt pirkti šitą kremą? 4u.gif  Norėjau pabandyt, patiko himalaios atsiliepimai apie jį, bet niekur nerandu.

Aš klausiau biodermos "reklaminės mergairės", tai sakė lietuvoje neprekiauja, ieškojau ir aš verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Pichouette @ 2011 05 11, 11:01)
Bioderma photoderm SPF50

biodermos kremukus, rašo kad idealiausia būtų teptis kas 2 val. - ne kas ar ne... o smarkiai prakaituojant, maudantis, šluostantis ir dažniau. Žodžiu tepk ir tepk biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 13 gegužės 2011 - 20:42
QUOTE(Krisanta @ 2011 04 24, 09:49)
Šis ir mane domina....
Clarins UV Plius ecran multi protection
user posted image
user posted image
g.gif

Šiandien bandžiau ieškoti, bet deja.... nėra... konsultantės net nežinojo apie ką kalbu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 05 11, 06:55)
Na, ir kaip jum šis kremas, ar tinka?
Ingredients: Deionized Water (Aqua), Ethyl Methoxycinnamate, Shea (Butyrosperimum Parkii) Butter, Glycerin, Cyclomethicone, Dimethicone, Walnut (Juglans Regia) Seed Oil, Phospholipids, Stearyl Alcohol, Soybean (Glycine Soja) Lipids, Beeswax, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Decyl Oleate, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Extract, Sodium Hyaluronate, Tocopherol (Vitamin E), Retinyl Palmitate, Orange (Citrus Dulcis) Extract, Vanilla Planifolia Extract, PVP/Hexadecene Copolymer, Phenoxythanol, Potassium Sorbate, Ethylhexyl Glycerin, Tetrasodium EDTA, Oxynex K
Sudėtis rodo kad jis su mineraliniais filtrais, tokiu atveju ir mane domina atsiliepimai ax.gif 

Turi ir cheminio filtro, ne tik mineralinių 4u.gif

QUOTE(bytte @ 2011 05 13, 14:41)
biodermos kremukus, rašo kad idealiausia būtų teptis kas 2 val. - ne kas ar ne... o smarkiai prakaituojant, maudantis, šluostantis ir dažniau. Žodžiu tepk ir tepk biggrin.gif .

Visus kremus taip rekomenduojama naudoti, jei intensyvioje saulėje būnama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 05 13, 20:04)
Šiandien bandžiau ieškoti, bet deja.... nėra... konsultantės net nežinojo apie ką kalbu... doh.gif

Šito su spalva man konsultantė dosniai įpylė. Po pirmo pabandymo labai patiko: lengvas, greitai susigeria, nepalieka plėvelės ar riebumo pojūčio. Žiūrėsim, kaip toliau bus.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2011 05 14, 00:14)
Šito su spalva man konsultantė dosniai įpylė. Po pirmo pabandymo labai patiko: lengvas, greitai susigeria, nepalieka plėvelės ar riebumo pojūčio. Žiūrėsim, kaip toliau bus.

O kur Jūs jo radote? Kauno Akropolio Sarmoje, Kristianoje nebuvo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 05 14, 07:24)
O kur Jūs jo radote? Kauno Akropolio Sarmoje, Kristianoje nebuvo....  doh.gif

Aš Londone...
Atsakyti