Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

Gal galėtumėt pakomentuot ar būtų patikima apsauga ir nuo UVA, ir nuo UVB. Tiktų šiek tiek riebesnei odai, nekimštų porų? 4u.gif
La Roche Posay Anthelios 45 Ultra Light Sunscreen Fluid for Face
Key Ingredients: Avobenzone (3%), Homosalate (10%) , Octisalate (5%) , Octocrylene (5%) , Oxybenzone (6%)
Other Ingredients: Water, Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat., Silica, Dicaprylyl Ether, Styrene/Acrylates Copolymer, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Polymethylsilsesquioxane, Nylon-12, Dicaprylyl Carbonate, Phenoxyethanol, Lauryl Peg/Ppg-18/18 Methicone, Sodium Chloride, Caprylyl Glycol, Methylparaben, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Disteardimonium Hectorite, Disodium Edta, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Cassia Alata Leaf Extract, Maltodextrin, Dodecene, Poloxamer 407
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 04 18, 22:01)
as tai labai patenkita savo le roche possau kremu su spf 30. tinka riebiai odai. labai lengvutis, gerai isigeria, oda neblizga

o jo yra pirkt lietuvoje? nes kazkaip per gogole lietuviskai apie ji nieko nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgina@ @ 2011 04 20, 03:29)
Gal galėtumėt pakomentuot ar būtų patikima apsauga ir nuo UVA, ir nuo UVB. Tiktų šiek tiek riebesnei odai, nekimštų porų? 4u.gif
La Roche Posay Anthelios 45 Ultra Light Sunscreen Fluid for Face

www.beautypedia.com/ yra atsiliepimas apie šitą priemonę. Iš esmės apsauga patikima, bet alkoholis gali būti problematiškas. Porų kimšti neturėtų, nebent cheminiai filtrai odai netinka.
Atsakyti
Gal galit parekomenduot krema su spf itint sausai odai? ir kad kaina butu normali.. ax.gif 4u.gif o ar tiesa, kad tas spf kaip tik sukelia vezi? 4u.gif jei cia jau buvo diskutuota apie tai tai sorry.. rasiu gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 04 21, 10:09)
ar tiesa, kad tas spf kaip tik sukelia vezi? 4u.gif jei cia jau buvo diskutuota apie tai tai sorry.. rasiu gal biggrin.gif

Cia apie tai raso 4u.gif http://www.delfi.lt/...s.d?id=33654507
cia siaip apie filtrus, kokius pasirinkti http://www.grozioklu...nuo-saules-104/
Papildyta:
O, ka radau bigsmile.gif kremus su filtrais galima pasigaminti pacioms - reikia tik nusipirkti cinko oksido ir titano dioksido biggrin.gif http://www.aromanatu...ko-oksidas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 21 balandžio 2011 - 11:11
QUOTE(popelka @ 2011 04 18, 12:47)
O Avene jusu nesudomintu? As ji keleta paskutiniu metu pirkau ir poru jis man nekimso, nors siaip jos pas mane besikemsancios nuolat.
Avene The Very High Protection Mineral Cream SPF50+
user posted image

Pirmai belskis parasiau atsakyma o dabar dar radau sio kremo aprasyma anotacija avene.co.uk puslapyje, gal kam pravers 4u.gif

The Very High Protection Mineral Cream SPF50+ is specially formulated without chemical filters, is fragrance and paraben free. For sensitive skin; skin intolerant to chemical filters and fragrance. The Very High protection Mineral Cream SPF50+ covers a broad spectrum UV protection using a combination of exclusive ingredients, from Pierre Fabre Research: a complex of mineral filters, stable and effective for extended periods. It offers the best protection against UVB and also short and long UVA rays; Pre-tocopheryl, a vitamin E precursor (powerful anti-oxidant) protects the skin cells from free radicals; rich in Avène Thermal Spring Water, skin benefits from its soothing and anti-irritating properties. Very water-resistant and lightly tinted, its rich and creamy texture protects and moisturises intolerant skin. Paraben and fragrance free. Available in 50ml.
Atsakyti
Apie savaite naudoju ir kolkas patinka Iwostin Solecrin Acne SPF 25. Gerai susigeria, nepalieka riebalo ir nemalonaus pojucio ant odos, nealergizuoja ir svarbiausia - poru kimsimosi kolkas nepastebejau.
user posted image

Pries tai bandziau Bioderma Photoderm MAX Fluid SPF 50. Nepatiko. Kimso poras ir ant odos nemaloniai jautesi.
Olay Complete Care daily UV fluid irgi kimso poras, dirgino oda.
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 04 18, 12:47)

O Avene jusu nesudomintu? As ji keleta paskutiniu metu pirkau ir poru jis man nekimso, nors siaip jos pas mane besikemsancios nuolat.

Ingredients: Active Ingredients: Titanium Dioxide (10.78%) (Sunscreen), Zinc Oxide (2.40%) (Sunscreen) Inactive Ingredients: Water (Agua), Cyclomethicone, Decyl Oleate, Glycerin, C12 15 Alkyl Benzoate, Sodium Chloride, Glyceryl Stearate, PEG/PPG 10/1 Dimethicone, Petrolatum, Butylparaben, Caprylic/Capric Triglycerides, Citrus Auranitium Dulcis (Orange) Oil (Citrus Dulcis), Disodium EDTA, Disteardimonium Hectorite, Ethylparaben, Iron Oxides (CI 77492, CI 77491), Isobutylparaben, Methylparaben, Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Octyldodecanol, O Cymen 5 OL, Ozokerite, PEG 30 Dipolyhydroxystearate, Phenoxyethanol, PPG 3 Myristyl Ether, Propylparaben, Silica Dimethyl Silylate, Sodium Myristoyl Glutamate, Tocopheryl Glucoside, Trimethoxycaprylylsilane, Xantham Gum

kazkaip esu prisiskaicius, kad daug kam avene kemsa, tai bijau bandyti. bet aciu uz patarima 4u.gif o siaip kol kas mano variantas nr.1 clarins kremukas su spf 40, ta turbut ir pirksiu, nes nusiskundimu neradau g.gif
Atsakyti
Šis ir mane domina....
Clarins UV Plius ecran multi protection
user posted image
user posted image
Kaži kokia jo kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 04 24, 09:49)
Šis ir mane domina....

Clarins puslapyje $38
Atsakyti
gal kas bandete EUCERIN kremus nuo saules, ar jie lengvi, ar gerai susigeria? unsure.gif
o IWOSTIN SPF 50 irgi bus lengvas ir gerai susigerantis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibba: 04 gegužės 2011 - 15:56
QUOTE(Krisanta @ 2011 04 24, 09:49)
Šis ir mane domina....
Clarins UV Plius ecran multi protection
http://images107.fot...0_xlarge-vi.jpg
http://images108.fot..._xxlarge-vi.jpg

Labai laukiu atsiliepimu apie si 4u.gif
Atsakyti