Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

o ka manot apie si krema? ar galetu kimsti poras? g.gif

4 HR Water Resistant Sunscreen SPF 30 by Invisible Zinc

Active ingredients

Zinc oxide

Full ingredients

Zinc Oxide, Phenoxyethanol, Diazolidinylurea, Aloe Vera Juice, Disodium EDTA, Isopropyl Myristate, Magnesium Sulphate, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Purified Water, Triacontanyl PVP, Cyclomethicone, Isostearyl Neopentanoate, Isohexadecane, Isopropyl Lanolate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, C12-15 Alkyl Benzoate
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 13, 02:53)
Aš pati naudoju kremą su spalva SPF 20, plius ant viršaus pudruoju pudrą su SPF, kai mažiau saulės- man pakanka. Kai bus labiau saulėta tiesiog po apačia dar SPF 30 užsitepsiu ir tiek.

Gal galetumete pasakyti, koks tai kremas su spf20 ir ka turite nuziurejusi spf30? g.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 13, 01:53)
Aš pati naudoju kremą su spalva SPF 20, plius ant viršaus pudruoju pudrą su SPF, kai mažiau saulės- man pakanka. Kai bus labiau saulėta tiesiog po apačia dar SPF 30 užsitepsiu ir tiek.

bet SPF nesipliusuoja? g.gif
Atsakyti
O ar tiesa, kad kremas spf 40 apsaugos labiau oda, nei pvz spf 15? Skaiciau,kad laikas, kuri galima isbuti pasitepus pvz. spf 40 yra ilgesnis. Bet negi jis labiau neapsaugo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 04 14, 00:13)
O ar tiesa, kad kremas spf 40 apsaugos labiau oda, nei pvz spf 15? Skaiciau,kad laikas, kuri galima isbuti pasitepus pvz. spf 40 yra ilgesnis. Bet negi jis labiau neapsaugo? biggrin.gif

Tai ta didesnė kremo apsauga ir pasireiškia tuo, kad pasitepus kremu su didesniu spf faktoriumi ilgesnį laiką galima saugiai būti saulėj. Man regis tarp kremo su spf 40 ir spf 15 yra tik tas skirtumas, kad vienas saugo ilgesnį laiką, kitas trumpesnį.
Atsakyti

labiau neapsaugo, tik ilgiau. apsaugo priklauso nuo filtru pobudzio, kuriuos spindulius sugeria (UVA, UVB, UVC) ir t.t. ir kuo aukstesnis spf, tuo konsistencija kremo bus tirstesne, todel optimalus variantas yra spf 30. bet kaip sunku vis delto ta tobula krema rasti verysad.gif
Atsakyti
O ar tiesa, kad kremas spf 40 apsaugos labiau oda, nei pvz spf 15?

Tiesa, apsaugo nuo daugiau tu bloguju spinduliu. Praeitam puslapyje berods ideti buvo % kiek kuris spf % apsaugo nuo saules.
Atsakyti
QUOTE(belskis @ 2011 04 14, 01:11)
labiau neapsaugo, tik ilgiau. apsaugo priklauso nuo filtru pobudzio, kuriuos spindulius sugeria (UVA, UVB, UVC) ir t.t. ir kuo aukstesnis spf, tuo konsistencija kremo bus tirstesne, todel optimalus variantas yra spf 30. bet kaip sunku vis delto ta tobula krema rasti  verysad.gif

as tai naudoju savo iprasta krema ir ant virsaus pasitepu kremu nuo saules
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 14, 06:05)
Tiesa, apsaugo nuo daugiau tu bloguju spinduliu. Praeitam puslapyje berods ideti buvo % kiek kuris spf % apsaugo nuo saules.

na va, o as maniau, kad spf laika tik nurodo, o apsauga priklauso nuo to, kokie filtrai naudoti g.gif visai susipainiojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(belskis @ 2011 04 14, 15:45)
na va, o as maniau, kad spf laika tik nurodo, o apsauga priklauso nuo to, kokie filtrai naudoti  g.gif  visai susipainiojau  doh.gif

kai kurie filtrai negali turet didesnio ar mazesnio spf, nes jie apsaugo butent toki laika. Skirtingi kremai su skirtingais spf skiriasi laiku ir apsauginiu filtru sudetimi ir prigimtimi.
Atsakyti
QUOTE(belskis @ 2011 04 12, 21:52)
o ka manot apie si krema? ar galetu kimsti poras?  g.gif

4 HR Water Resistant Sunscreen SPF 30 by Invisible Zinc

Į "Mokomės suprasti kosmetiką" temą reiktų įdėti. Bet sudėtis ne pagal mažėjančius ingredientus išdėliota, tai sunku spręsti.

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 04 13, 03:06)
Gal galetumete pasakyti, koks tai kremas su spf20 ir ka turite nuziurejusi spf30? g.gif

Kremas su spalva Paula's Choice Barely There Sheer Matte Tint SPF 20 su cinku ir titanu (labai man tinka, natūraliai atrodo, gerai išsilaiko, nekemša porų ir gražiai veido odą sulygina), taip pat naudoju jos presuotą pudrą SPF 15 ir kartais skystą pudrą SPF 15.
O apsauginis kremas su SPF 30 tai iš mano kosmetologės linijos, deja ji internetu nepardavinėja 4u.gif

QUOTE(Vitulka @ 2011 04 13, 17:07)
bet SPF nesipliusuoja?  g.gif

Nesipliusuoja. Tiesiog grynai kosmetikos apsauga nepasitikiu, tad labiau saulėtom dienom po apačia tepuosi SPF 30, kaip ir tepčiausi, jei nenaudočiau kosmetikos. Be to, apsauga nesipliusuoja, bet kelios priemonės yra geriau, nei viena, jei kalbama apie kosmetiką.

QUOTE(Maserati. @ 2011 04 13, 17:13)

Laiko prasme geriau apsaugo, bet perfiltruojamų spindulių kiekis tik keliais procentais skiriasi tarp SPF 15 ir 40.

QUOTE(belskis @ 2011 04 13, 18:11)
labiau neapsaugo, tik ilgiau. apsaugo priklauso nuo filtru pobudzio, kuriuos spindulius sugeria (UVA, UVB, UVC) ir t.t.

UVC žemės nepasiekia, tad priemonės nuo jų apskritai ir neapsaugo 4u.gif

QUOTE(belskis @ 2011 04 14, 08:45)
na va, o as maniau, kad spf laika tik nurodo, o apsauga priklauso nuo to, kokie filtrai naudoti  g.gif  visai susipainiojau  doh.gif

Iš esmės, SPF tikrai tik laiką ir tik UVB apsaugą nurodo, nes skirtumas tarp SPF 15 ir SPF 40 yra nežymus, tik 5% daugiau sugeriamų spindulių, tad galima sau galvos nesukti dėl to. Pvz., tarp SPF 30 ir 40 išvis tik 0.5% skirtumas.
O pati apsauga priklauso nuo filtro pobūdžio ir jo koncentracijos.
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 14, 12:39)
kai kurie filtrai negali turet didesnio ar mazesnio spf, nes jie apsaugo butent toki laika. Skirtingi kremai su skirtingais spf skiriasi laiku ir apsauginiu filtru sudetimi ir prigimtimi.

Skiriasi ir filtrų koncentracija, nuo to SPF irgi labai priklauso 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif vasara planuoju traukt i siltus krastus kur labai aitri saulute biggrin.gif Esu visiskai zalia siuo klausimu,

is vis ar imanoma normaliai idegti pasitepus tuo kremu?
Ir ar tiesa,kad jeigu juo tepiesi strazdaneles neryškėja?
Kur jūs perkat tuos kremukus? paprastose parduotuvėse, ar pvz užsisakinėjate iš neto? Tiesa mano veidas labai linkes kimst poras, tai gal galetumete koki ir parekomenduoti? blush2.gif

Būčiau labai dėkinga už atsakymus blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapish: 14 balandžio 2011 - 22:32