Man labai patinka viskas, kas rankų darbo, tai tokius albumus mačiau "Indijoj". Dar nepirkau, galvoju gal dar kažką įdomesnio atveš.
QUOTE(Kuzulis @ 2007 06 06, 23:30)
Man labai patinka viskas, kas rankų darbo, tai tokius albumus mačiau "Indijoj". Dar nepirkau, galvoju gal dar kažką įdomesnio atveš.
O kur ta Indija randasi?
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 07, 10:56)
O kur ta Indija randasi?
Hmm, pas mus Šiauliuose yra ten kur Iki,centre. Kaune kiek žinau laisvės alėjoj kažkur. puslapiukas http://www.mazojiind...ogas/Papuosalai
QUOTE(Kuzulis @ 2007 06 07, 13:30)
Hmm, pas mus Šiauliuose yra ten kur Iki,centre. Kaune kiek žinau laisvės alėjoj kažkur. puslapiukas http://www.mazojiind...ogas/Papuosalai
aciukas
mes gavome dovanu tamsiai melyna albuma vestuvems, kolegos kurie dovanojo patare padaryti foto su tokiu baltu apvadu ir sudeti i sita albuma sake, kad atrodo pasakiskai bandysim ir mes taip daryti tuomet, kad jau gavom dovanu bet as tai kazkaip norejau balto ir tokio sventisko albumo, na bet....
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 11, 15:53)
mes gavome dovanu tamsiai melyna albuma vestuvems, kolegos kurie dovanojo patare padaryti foto su tokiu baltu apvadu ir sudeti i sita albuma sake, kad atrodo pasakiskai bandysim ir mes taip daryti tuomet, kad jau gavom dovanu bet as tai kazkaip norejau balto ir tokio sventisko albumo, na bet....
tai cia tipo tamsus lapai? toki nusipirkau ir as
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 11, 14:53)
mes dovanu gavom balta odini albuma zinau, kad pirktas C&D style parduotuvej
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 11, 16:57)
tai cia tipo tamsus lapai? toki nusipirkau ir as
taip ir pats albumas tamsiai melynas ir lapai tamsiai melyni....Man tai kazkaip vestuvines foto norisi deti i sventiskesni albuma, na bet..... matysim kaip cia bus
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 12, 08:21)
taip ir pats albumas tamsiai melynas ir lapai tamsiai melyni....Man tai kazkaip vestuvines foto norisi deti i sventiskesni albuma, na bet..... matysim kaip cia bus
Nufotografuokit ir idekit nuotraukyte kaip jie atrodo su tasiais lapais..
Vakar Akropoli uzejau i foto prekiu parduotuve siaip pasiziureti albumu ir neradau ne vieno grazaus ir su tamsiais lapais is vis nemaciau..
Cia labai isgyre tuos Henzo albumus, et kur ju galima pirkt...
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 12, 09:11)
Nufotografuokit ir idekit nuotraukyte kaip jie atrodo su tasiais lapais..
Vakar Akropoli uzejau i foto prekiu parduotuve siaip pasiziureti albumu ir neradau ne vieno grazaus ir su tamsiais lapais is vis nemaciau..
Su tamsiais lapais pirkau FUJI salone
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 12, 09:05)
Su tamsiais lapais pirkau FUJI salone
Man irgi reikia...O kur tu salonu Vilniuj yra?
Aj, zinau jau viena, Europoje