Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms

Man labai patinka viskas, kas rankų darbo, tai tokius albumus mačiau "Indijoj". Dar nepirkau, galvoju gal dar kažką įdomesnio atveš. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 06 06, 23:30)
Man labai patinka viskas, kas rankų darbo, tai tokius albumus mačiau "Indijoj". Dar nepirkau, galvoju gal dar kažką įdomesnio atveš.  rolleyes.gif

O kur ta Indija randasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 07, 10:56)
O kur ta Indija randasi? 4u.gif

Hmm, pas mus Šiauliuose yra ten kur Iki,centre. Kaune kiek žinau laisvės alėjoj kažkur. rolleyes.gif puslapiukas http://www.mazojiind...ogas/Papuosalai
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 06 07, 13:30)
Hmm, pas mus Šiauliuose yra ten kur Iki,centre. Kaune kiek žinau laisvės alėjoj kažkur.  rolleyes.gif  puslapiukas http://www.mazojiind...ogas/Papuosalai

aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
mes gavome dovanu tamsiai melyna albuma vestuvems, kolegos kurie dovanojo patare padaryti foto su tokiu baltu apvadu ir sudeti i sita albuma sake, kad atrodo pasakiskai smile.gif thumbup.gif bandysim ir mes taip daryti tuomet, kad jau gavom dovanu mirksiukas.gif bet as tai kazkaip norejau balto ir tokio sventisko albumo, na bet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 11 birželio 2007 - 14:56
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 11, 15:53)
mes gavome dovanu tamsiai melyna albuma vestuvems, kolegos kurie dovanojo patare padaryti foto su tokiu baltu apvadu ir sudeti i sita albuma sake, kad atrodo pasakiskai smile.gif  thumbup.gif bandysim ir mes taip daryti tuomet, kad jau gavom dovanu  mirksiukas.gif bet as tai kazkaip norejau balto ir tokio sventisko albumo, na bet....

tai cia tipo tamsus lapai? toki nusipirkau ir as thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 11, 14:53)
mes gavome dovanu tamsiai melyna albuma vestuvems, kolegos kurie dovanojo patare padaryti foto su tokiu baltu apvadu ir sudeti i sita albuma sake, kad atrodo pasakiskai smile.gif  thumbup.gif bandysim ir mes taip daryti tuomet, kad jau gavom dovanu  mirksiukas.gif bet as tai kazkaip norejau balto ir tokio sventisko albumo, na bet....

mes dovanu gavom balta odini albuma thumbup.gif zinau, kad pirktas C&D style parduotuvej
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 11, 16:57)
tai cia tipo tamsus lapai? toki nusipirkau ir as thumbup.gif

taip ir pats albumas tamsiai melynas ir lapai tamsiai melyni....Man tai kazkaip vestuvines foto norisi deti i sventiskesni albuma, na bet..... matysim kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 12, 08:21)
taip ir pats albumas tamsiai melynas ir lapai tamsiai melyni....Man tai kazkaip vestuvines foto norisi deti i sventiskesni albuma, na bet..... matysim kaip cia bus smile.gif

Nufotografuokit ir idekit nuotraukyte kaip jie atrodo su tasiais lapais.. g.gif
Vakar Akropoli uzejau i foto prekiu parduotuve siaip pasiziureti albumu ir neradau ne vieno grazaus ir su tamsiais lapais is vis nemaciau..
Cia labai isgyre tuos Henzo albumus, et kur ju galima pirkt... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliuke21: 12 birželio 2007 - 08:12
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 12, 09:11)
Nufotografuokit ir idekit nuotraukyte kaip jie atrodo su tasiais lapais.. g.gif
Vakar Akropoli uzejau i foto prekiu parduotuve siaip pasiziureti albumu ir neradau ne vieno grazaus ir su tamsiais lapais is vis nemaciau..
Cia labai isgyre tuos Henzo albumus, et kur ju galima pirkt... ax.gif

Su tamsiais lapais pirkau FUJI salone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 12, 09:05)
Su tamsiais lapais pirkau FUJI salone mirksiukas.gif

Man irgi reikia...O kur tu salonu Vilniuj yra?
Aj, zinau jau viena, Europoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 12 birželio 2007 - 17:45