Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms

QUOTE(Sigutte @ 2006 09 17, 23:22)
Na va ir as pagaliau nusipirkau 2 albumus HENZO firmos, nes nieko kito geresnio neradau g.gif juodais lapais wub.gif ir katik baigiau klijuoti dvipuse limpancia plevele smile.gif Irgi klijavau i viena dideles i kita mazas nuotraukytes  rolleyes.gif visai graziai isejo wub.gif  wub.gif bet jau darbelio tai doh.gif

Sigutte, pasakyk, kur pirkai albumą su juodais lapais ? Man irgi tokio reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 09 17, 23:22)
Na va ir as pagaliau nusipirkau 2 albumus HENZO firmos, nes nieko kito geresnio neradau g.gif juodais lapais wub.gif ir katik baigiau klijuoti dvipuse limpancia plevele smile.gif Irgi klijavau i viena dideles i kita mazas nuotraukytes  rolleyes.gif visai graziai isejo wub.gif  wub.gif bet jau darbelio tai doh.gif

mes taip pat nusipirkome Henzo firmos albumą, kuriame lapai tamsiai mėlyni, na labai man gražu, klijuoju dvipusiais lipdukais ir dar rėmeliais pati apipiešiu, tai man atrodo wub.gif dar žadu kokius gražius žodžius parašyti, ar kokį nuostabų [pasakojimą, ar šiaip mintis gražias, po nuotraukomis, kurios yra nespalvotos pvz., na dar nėra taip super apgalvota, bet manau visai nieko turėtų būti ax.gif
Atsakyti
Sigutte, pasakyk, kur pirkai albumą su juodais lapais ? Man irgi tokio reikia

ju yra beveik visuose didesniuose foto prekiu parduotuvese. As pirkau is Fuji parduotuves akropolyje (vienas albumas 70 lapu kainavo 65Lt, as pirkau 2). Ilgai ieskojom konors ypatingo, bet deja per menesi laiko nieko nepavyko rasti verysad.gif Yra graziu baltais lapais, bet juodais tai nieko normalaus nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 09 22, 11:23)
ju yra beveik visuose didesniuose foto prekiu parduotuvese. As pirkau is Fuji parduotuves akropolyje (vienas albumas 70 lapu kainavo 65Lt, as pirkau 2). Ilgai ieskojom konors ypatingo, bet deja per menesi laiko nieko nepavyko rasti  verysad.gif Yra graziu baltais lapais, bet juodais tai nieko normalaus nera schmoll.gif

aš ir pirkau Fuji bigsmile.gif ten juos galbūt pristato. O juodais lapais labai gražu turėtų būti. kadangi pas mane albume tamsiai melyni, tai tie rėmeliai mano pripiešti, galbūt labiau dėl to, kad nespalvotos nuotraukos (rusvos) neiškristų iš kontrasto.
Be to man fotografas labai siūlė, jog albumas būtų ne baltas, sakė, jog nuotraukos atrodo ant tamsaus popieriaus išraiškingesnės.
Atsakyti
Be to man fotografas labai siūlė, jog albumas būtų ne baltas, sakė, jog nuotraukos atrodo ant tamsaus popieriaus išraiškingesnės.

joo... beto mano visos - tiek mazos tiek dideles nuotraikos su baltais pakrasciukais ax.gif , tai jos visos ir isiremina taip labai labai graziai wub.gif
jei butu baltas albumas tikrai tokio gero vaizdo nebutu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 09 22, 12:19)

faktas smile.gif geriausias įrodymas tam yra www.fotki.com sukurto albumo peržiūra slide show juodam fone - visai kitas vaizdelis wub.gif
Atsakyti
tokiu visokiu graziu imanoma rast.. bet kad jie visi baltais puslapiais g.gif
ai gerai, kad man jau tas rupestis atrites rolleyes.gif
vis uzeinu cia paziuret ar pavyks kam koki stebukla rast wub.gif nu bet tiesa pasakius nusisauciau tada doh.gif
Atsakyti
padekit mamytes noriu nupirkt vestuvini albuma nes i kuri sudetos foto kur fotografas nupirko tai man nepatinka schmoll.gif nes ten jos dedasi i imautes, man kaip vestuvem tai atrodo tragiskai, ir nenoriu tu su lipniom plevem jos irgi kaip vestuvem man atrodo nekaip, nes visu pirma yra niekam tikusios verysad.gif poto pusles atsiranda ir .t.t, na bet ne tame esme nes man nesiziuri toks albumas tokiai progai...
tai va...labai noriu albumo klasikinio, to tokio kur paciam reikia suklyjuoti blush2.gif foto.
ir kur tarp kiekvieno lapo yra pergamentinis popierius wub.gif man jie tokie jau progiski , vestuvinem nuotraukom super, ir vaizdas ju prabangus, tik girdejau kad jie ir yra brnagiausi blush2.gif ax.gif bet verti to drinks_cheers.gif
tai va gal zinot mamytes kur butu tokiu didelis pasirinkimas, please padekite verysad.gif 4u.gif nes maciau maxsimoi kodake berodz tai mazas pasirinkimas verysad.gif 4u.gif
aciu uz pagalba is anksto aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 25 spalio 2006 - 09:51
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 10 25, 11:50)

tai va gal zinot mamytes kur butu tokiu didelis pasirinkimas, please padekite  verysad.gif  4u.gif nes maciau maxsimoi kodake berodz tai mazas pasirinkimas verysad.gif  4u.gif
aciu uz pagalba is anksto  aciuks.gif

kai zinai ko nori to didelio pasirinkimo niekur nelieka doh.gif
O siaip tai yra albumu kiekvienam didesniam fotosalone, as tai fuji pirkau ax.gif
Atsakyti
Albumai

Atsakyti
Sveikos merginos,
as tai labai graziu albumu maciaueuropoj, kazkurioj suvenyru parduotuvej, bet pavadinimo nepamenu. Albumai tamsiais lapais ir ant virshelio galima nuotrauka savo isireminti. Kainos nemazos , atrodo 130lt ar kazkas panasaus. as jau senokai maciau nepamenu. ir ten siaip visokiu fainu albumuku yra, mazesnem nuotraukom tipo tokie albumai susidedantis i dezute ir t.t. nueikit ir pacuios paziurekit.
As ir pati grizus i Vilniu nueisiu, mat drauge zadejo gimtadienio proga suorganizuot ta albuma dovanu smile.gif tai reiks ishsirinkti mirksiukas.gif

Beje panasiu ir tokiu pat CUP'e maciau
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2006 11 16, 15:10)

Gaila, kad nerodo kaip tie albumai atrodo... ax.gif
Atsakyti