Sviekos merginos
Niekaip nerandu tokio albumo kokio noreciau. Ieskau su baltais kreiduotais lapais, o juos skiria toks lipnus lapas ty permatoma plevele, kuri prisispaudzia prie nuotraukos. Zinau, kad seniau budavo, bet dabar niekur nerandu. Gal kuri matete panasu albuma?
Niekaip nerandu tokio albumo kokio noreciau. Ieskau su baltais kreiduotais lapais, o juos skiria toks lipnus lapas ty permatoma plevele, kuri prisispaudzia prie nuotraukos. Zinau, kad seniau budavo, bet dabar niekur nerandu. Gal kuri matete panasu albuma?
niekur nerandu grazaus albumo Gal kas matet gera klijuojamais juodais lapais??
reikia kad butu 100 lapu
reikia kad butu 100 lapu
niekas nekalba su manim
na bet neprarandu vilties ir paklausiu dar vieno klausimuko
Idomu kaip jus klijuojat nuotraukas?? Ar atskirai dideles ir mazas ar maisot ar dar ka nors iklijuojat kad nebutu nuobodus albumas taip noriu kad atrodytu originaliai
tikiuos si karta nebus tik mano monologas
Idomu kaip jus klijuojat nuotraukas?? Ar atskirai dideles ir mazas ar maisot ar dar ka nors iklijuojat kad nebutu nuobodus albumas taip noriu kad atrodytu originaliai
QUOTE(Sigutte @ 2006 09 15, 09:20)
niekas nekalba su manim
nebus gavau foto su visais albumais, tai kaip ir nebeturiu ko ieškoti o nors norėčiau albumo juodais lapais o nuotraukos pas mane...kur didelės, ten didelės, o kur mažos, ten mažos...
QUOTE(lijo @ 2006 09 15, 10:46)
nebus gavau foto su visais albumais, tai kaip ir nebeturiu ko ieškoti o nors norėčiau albumo juodais lapais o nuotraukos pas mane...kur didelės, ten didelės, o kur mažos, ten mažos...
Aha,pas mus irgi nta pats,kur mažos, ten mažas sudėjom o ieškojau labai ilgai gražaus fotoalbumo, juk nuotraukytės irgi gražios bet teko pirkti net 3 fotoalbumus visi vienosi, du dideli ir vienas mažiukas, o klijavau kampučius, žaidimas ten su jais bet man minėjo,kad geriau klijuoti, nes po plevele negerai kažkodėl, bet nesupratau kodėl
QUOTE(airv @ 2006 04 17, 00:55)
Sviekos merginos
Ta plevele labai sugadina nuotraukas. Jei noresi perklijuot, tai gali pamirst
QUOTE(hamid @ 2006 09 16, 12:56)
Ta plevele labai sugadina nuotraukas. Jei noresi perklijuot, tai gali pamirst
buvau ištraukusi - nesugedusi dar
QUOTE(lijo @ 2006 09 16, 14:10)
buvau ištraukusi - nesugedusi dar
Tai gal naujieji albumai nesugadina. Mes turim vieną iš pirmųjų, tai vieną vienitelę nuotrauką įklijavau. Sakiau daigiau tokio albumo nebepirksiu.
Mes nusipirkom senovinį, kur nuotraukas su kampukais įklijuot reikia. Man tei nėr nieko gražiau
QUOTE(hamid @ 2006 09 16, 14:33)
Tai gal naujieji albumai nesugadina. Mes turim vieną iš pirmųjų, tai vieną vienitelę nuotrauką įklijavau. Sakiau daigiau tokio albumo nebepirksiu.
va dabar, kai pasakei, tai prisiminiau ir pati likdavo tokie plėmai... dabar nieko tfu tfu tfu
O man kažkaip nesinorėjo apsikrauti krūva vestuvinių albumų.. Taigi nusipirkom vieną ir ten susiklijuosim visas fotkes..
Kampučiai man irgi negražu.. Nežinau net kodėl.. Tai tą problemikę išsprendėme su specialiais dvipusiais lipdukais fotkėms.. Naaaa... kai susidėliosiu viską, manau turėtų būti visai gažu..
Kampučiai man irgi negražu.. Nežinau net kodėl.. Tai tą problemikę išsprendėme su specialiais dvipusiais lipdukais fotkėms.. Naaaa... kai susidėliosiu viską, manau turėtų būti visai gažu..
Na va ir as pagaliau nusipirkau 2 albumus HENZO firmos, nes nieko kito geresnio neradau juodais lapais ir katik baigiau klijuoti dvipuse limpancia plevele Irgi klijavau i viena dideles i kita mazas nuotraukytes visai graziai isejo bet jau darbelio tai