Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms

Na as irgi bandysiu ieskot kaip internetu tokia knyga pasidaryt, nors mums fotografe nuotraukas atiduos visas graziame albume, tai ieskot nebereikes albumo smile.gif
Atsakyti
Sviekos merginos

Niekaip nerandu tokio albumo kokio noreciau. Ieskau su baltais kreiduotais lapais, o juos skiria toks lipnus lapas ty permatoma plevele, kuri prisispaudzia prie nuotraukos. Zinau, kad seniau budavo, bet dabar niekur nerandu. Gal kuri matete panasu albuma? blush2.gif
Atsakyti
verysad.gif niekur nerandu grazaus albumo unsure.gif Gal kas matet gera klijuojamais juodais lapais??
reikia kad butu 100 lapu wub.gif
Atsakyti
niekas nekalba su manim verysad.gif
na bet neprarandu vilties blush2.gif ir paklausiu dar vieno klausimuko ax.gif
Idomu kaip jus klijuojat nuotraukas?? Ar atskirai dideles ir mazas ar maisot ar dar ka nors iklijuojat kad nebutu nuobodus albumas rolleyes.gif taip noriu kad atrodytu originaliai wub.gif

tikiuos si karta nebus tik mano monologas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigutte @ 2006 09 15, 09:20)
niekas nekalba su manim verysad.gif
na bet neprarandu vilties blush2.gif ir paklausiu dar vieno klausimuko ax.gif
Idomu kaip jus klijuojat nuotraukas?? Ar atskirai dideles ir mazas ar maisot ar dar ka nors iklijuojat kad nebutu nuobodus albumas rolleyes.gif taip noriu kad atrodytu originaliai wub.gif

tikiuos si karta nebus tik mano monologas unsure.gif

nebus wink.gif gavau foto su visais albumais, tai kaip ir nebeturiu ko ieškoti rolleyes.gif o nors norėčiau albumo juodais lapais smile.gif o nuotraukos pas mane...kur didelės, ten didelės, o kur mažos, ten mažos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lijo: 15 rugsėjo 2006 - 09:57
QUOTE(lijo @ 2006 09 15, 10:46)
nebus wink.gif gavau foto su visais albumais, tai kaip ir nebeturiu ko ieškoti  rolleyes.gif o nors norėčiau albumo juodais lapais  smile.gif o nuotraukos pas mane...kur didelės, ten didelės, o kur mažos, ten mažos...

Aha,pas mus irgi nta pats,kur mažos, ten mažas sudėjom ax.gif o ieškojau labai ilgai gražaus fotoalbumo, juk nuotraukytės irgi gražios blush2.gif bet teko pirkti net 3 fotoalbumus doh.gif visi vienosi, du dideli ir vienas mažiukas, o klijavau kampučius, žaidimas ten su jais biggrin.gif bet man minėjo,kad geriau klijuoti, nes po plevele negerai kažkodėl, bet nesupratau kodėl doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2006 04 17, 00:55)
Sviekos merginos

Niekaip nerandu tokio albumo kokio noreciau. Ieskau su baltais kreiduotais lapais, o juos skiria toks lipnus lapas ty permatoma plevele, kuri prisispaudzia prie nuotraukos. Zinau, kad seniau budavo, bet dabar niekur nerandu. Gal kuri matete panasu albuma?  blush2.gif

Ta plevele labai sugadina nuotraukas. Jei noresi perklijuot, tai gali pamirst mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 09 16, 12:56)
Ta plevele labai sugadina nuotraukas. Jei noresi perklijuot, tai gali pamirst mirksiukas.gif

buvau ištraukusi - nesugedusi dar schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 09 16, 14:10)
buvau ištraukusi - nesugedusi dar  schmoll.gif  biggrin.gif

Tai gal naujieji albumai nesugadina. Mes turim vieną iš pirmųjų, tai vieną vienitelę nuotrauką įklijavau. Sakiau daigiau tokio albumo nebepirksiu.

Mes nusipirkom senovinį, kur nuotraukas su kampukais įklijuot reikia. Man tei nėr nieko gražiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(hamid @ 2006 09 16, 14:33)
Tai gal naujieji albumai nesugadina. Mes turim vieną iš pirmųjų, tai vieną vienitelę nuotrauką įklijavau. Sakiau daigiau tokio albumo nebepirksiu.

va dabar, kai pasakei, tai prisiminiau ir pati g.gif likdavo tokie plėmai... dabar nieko tfu tfu tfu smile.gif
Atsakyti
O man kažkaip nesinorėjo apsikrauti krūva vestuvinių albumų.. g.gif Taigi nusipirkom vieną ir ten susiklijuosim visas fotkes.. smile.gif
Kampučiai man irgi negražu.. smile.gif Nežinau net kodėl.. doh.gif Tai tą problemikę išsprendėme su specialiais dvipusiais lipdukais fotkėms.. smile.gif Naaaa... kai susidėliosiu viską, manau turėtų būti visai gažu.. biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Na va ir as pagaliau nusipirkau 2 albumus HENZO firmos, nes nieko kito geresnio neradau g.gif juodais lapais wub.gif ir katik baigiau klijuoti dvipuse limpancia plevele smile.gif Irgi klijavau i viena dideles i kita mazas nuotraukytes rolleyes.gif visai graziai isejo wub.gif wub.gif bet jau darbelio tai doh.gif
Atsakyti