Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms

QUOTE(kate0 @ 2005 11 29, 15:30)
gaila, kad neiseina is naturalios  g.gif o kaip tada jie rankinukus nudazo baltai  g.gif

Nu aš nesu odos meistrė, bet kiek pasakojo ta dailininkė, tai rankinukai, batai ir dailės kūriniai iš odos yra du skirtingi dalykai. Ten ir oda ne kiaulės ir ne karvės, o kažkokia augalinė speciali, nu žodžiu čia ne mano reikalais kaip ten daro ir iš ko, svarbu, kad aš turiu tai ko norėjau... O kadangi žinau, jog rasti vestuvinį albumą yra pakankamai sunku, tai ir dalinuosi patirtimi.
Mano viena draugė sako, dėl manęs tai tos nuotraukos nors ir maišelyje būna, tai aš jos klausiu kam ji tada jas darėsi, sakau reikėjo pasiimti iš fotografo juosteles ir turėtis...
Atsakyti
QUOTE(Katrinax @ 2005 08 11, 10:05)
Mes nusipirkom albumą su mėlynais lapais ir užrašu mūsų vestuvės, bet kai pradėjau klijuoti nuotraukas negražiai atrodo cry.gif Tai lėkiau kitą pirkti, gavau labai gražų. Baltas visiškai su odiniu viršeliu, viduje juodi lapai perskirti su permatomu baltu popieriumi thumbup.gif Neperkrautas visokiais piešinukais thumbup.gif  Suklijavome tik dideles nuotraukas tai atrodo  thumbup.gif Pirkau Fotolitoje Gerosios vilties 38, ten nemažas pasirinkimas ir pigiau truputi viskas.

ir as buvau nulekusi va tik ka i ta parda, tikrai pasirinkimas yra ir kainos mazesnes, jie parduoda didmeninem kainom, Henzo albumai pardoje kainuoja drasiai 100 lt, ziurejau. O cia henzo nusipirkau uz 50 + PVM, 500 fotkiu telpa, albumas idetas i grazia dezute. jis neodinis aisq, bet labai dailus, rudai - ryzos odos imitacija. kokybiskas. Henzo apskritai geri albumai. rekomendavo profai. beje, 1000 vnt. klijuojamu kampuciu rinkinys Fotolitoje kainuoja 7 lt.

aisq, daugeliui fotografai parupina albuma, na bet mano brangiojo sesuo ir jos vyras prof. fotografai, vestuviu ir ne tik, tai jie mus fotkins. bet kadangi jie bus ir musu pirsliai, tai fotkins oficiala dali kitas draugelis, na o visas menines ir pan. jie darys.... tai ir albuma va pati ieskau... doh.gif bet radau, dekui uz info. 4u.gif
Vestuves balandzio 22 d., tai jau lakstau vis didesnem apsukom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lexxii: 15 kovo 2006 - 14:43
na albuma manau rasiu kur nors nuotraukoms...
bet dar labai noreciau pasidaryti toki albuma - kyga...
sunku net paiskint kas tai yra..bet tiesiog tavo nuotraukas sudeda i knyga - na nuotrauka tiesiog patampa lapas..gali uzrasymus visokiu prideti ir pan....
maciau internete, atrodo thumbup.gif, o gyvai dar geriau!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 15, 20:54)
sunku net paiskint kas tai yra..bet tiesiog tavo nuotraukas sudeda i knyga - na nuotrauka tiesiog patampa lapas..gali uzrasymus visokiu prideti ir pan....
maciau internete, atrodo  thumbup.gif, o gyvai dar geriau!

Ar ne tokia pati? ax.gif www.malonumas55.lt jie tokias knygas daro g.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 15, 18:54)
maciau internete, atrodo  thumbup.gif, o gyvai dar geriau!

Mūsų fotografas siūlė tokią knygą albiumą padaryti...Tai dar galvosime..Šiaip dar naujovė lietuvoje ir kainuoja apie 600 - 800 lt. Bet atrodo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siandien maciau labai fainus fotoalbumus pirkti vestuvinems nuotraukoms Kaune Fotocentre Laisves al. Balti, tokie baltos dirbtines odos, buvo puostu ziedeliais, buvo su tarsi remeliu nuotraukai priekyje, bet man labiausiai patiko paprastuciai su auksiniais grudeliais. thumbup.gif Kaina 25-38lt, formatas nuotrauku 10*15, telpa 200nuotrauku.
Beje ten pat maciau ir laaaabai fainu remeliu vestuvinems nuotraukytems(galima dovanoti tevams).
Parduotuviu adresai Lietuvoje adresu www.fotocentras.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 03 15, 17:25)
Ar ne tokia pati? ax.gif  www.malonumas55.lt  jie tokias knygas daro g.gif

aha, tokia...

QUOTE(Nikota @ 2006 03 15, 17:45)
Mūsų fotografas siūlė tokią knygą albiumą padaryti...Tai dar galvosime..Šiaip dar naujovė lietuvoje ir kainuoja apie 600 - 800 lt. Bet atrodo  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

man tai jos thumbup.gif
cia siaip anglijoj, per interneta galima uzsisakyti..kaip suprantu nusinti jiesm nuotraukas ir gauni gatava produkta..na reiks pasIAISKINTI KAIP TEN KAS TIKSLIAU..GAL APSIMOKES IR LIETUVOJE TOKI PADARYTI..NES TADA VISKAS BUTU LIETUVIU KALBA! (upss..sorry, netycia didziosiomis parasiau)
Atsakyti
labai grazu, LT tai dar turbut niekas taip nedaro
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 20, 17:15)
aha, tokia...
man tai jos  thumbup.gif
cia siaip anglijoj, per interneta galima uzsisakyti..kaip suprantu nusinti jiesm nuotraukas ir gauni gatava produkta..na reiks pasIAISKINTI KAIP TEN KAS TIKSLIAU..GAL APSIMOKES IR LIETUVOJE TOKI PADARYTI..NES TADA VISKAS BUTU LIETUVIU KALBA! (upss..sorry, netycia didziosiomis parasiau)

www.mypublisher.com cia amerikoj, kaina rodos apie 40 doleriu... ten parsisiunti tokia programa, pasidarai ta knyga ir tada nusiuti jiems... o jie atspausdina...
QUOTE(tinaa @ 2006 03 21, 09:06)
labai grazu, LT tai dar turbut niekas taip nedaro

daro... www.malonumas55.lt
Atsakyti
na jei mano nuotrauos bus ok, tai ir as galvoju kazka panasaus pasidaryt...Gal imanoma patiems ....reik tik gerai viska issistudijuot, o jei ne tai as galvosiu apie tai...
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2006 03 15, 19:25)
Ar ne tokia pati? ax.gif  www.malonumas55.lt  jie tokias knygas daro g.gif

Daro jie tas knygas, bet ir kainele. buvau uzejusi pakalbet apie ta knyga, tai jie sae siuncia i italija daryt, pats turi ten vos ne viska sudet ir surusiuot kaip turetu atrodyt, o kainuos sake kokius pora tukstanciu tai tikrai, jei ne daugiau... nesvietiskai brangu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wow @ 2006 04 05, 12:24)
Daro jie tas knygas, bet ir kainele. buvau uzejusi pakalbet apie ta knyga, tai jie sae siuncia i italija daryt, pats turi ten vos ne viska sudet ir surusiuot kaip turetu atrodyt, o kainuos sake kokius pora tukstanciu tai tikrai, jei ne daugiau... nesvietiskai brangu. doh.gif

oho, pora tukstanciu.... blink.gif
cia siaip anglijoj, gali viska kompu uzsisakyti ir tas albumas visai ne daug ieina! iki 50 svaru tikrai galima..geriau internete tada panos paieskokit gal geriau internete kur europoj, juk yra kas ir siuntineja po visa europa...tikrai pigiauiseis!

na as tai tokiu keliu noresiu...mamai savo, jo gal ir broliui savo ir jo sesei...
grazu toki dalyka padovanoti..
Atsakyti