Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms

Sveikutės, žmonelės, pasidalinsiu ir aš mūsų vargais. Pirmiausia norėjom didelio albumo su plėvele, kad į vieną tilptų visos vestuvinės nuotraukos. Perėjom daug fotoprekių salonų, dailės salonų, bet nieko tinkamo neradom. Vienam dailės salone gavom dailininkės kontaktus, susisiekėm, nuvažiavom. Ji mus atkalbėjo nuo to plėvelinio albumo, tipo nesolidu ir t.t. Ji tą nesolidumą turėjo omeny tame, kad ji mūsų albumui darys spec. odinį viršelį, o oda ir sintetika atseit nesiderina. Nu pagalvojom gerai, nusipirkom tą klijuojamą bet kokiu viršeliu ir nuvežėm, kad padarytų odinį, su užrašu ir kažkokiu piešinėliu. Kai turėsim gatavą po kokio mėnesio, nufotografuosiu parodysiu. Gal kažkam patiks....
Atsakyti
Ir dar norėjau paklausti, gal kuri žinot internetinį adresiuką, firmos, kur daro iš vestuvnių nuotraukų tarsi knygą albumą, kaip pavyzdžiui peizažų knyga Lietuva ar kt. Kažkur mačiau, bet nepamenu kur ir nerandu. Iš anksto dėkui
Atsakyti

Kazkur cia forume buvominetas, tas salonas beje Klaipedoje buvo.. ir jo kaina nemenka;) tikrai nemenka;))))))))
Atsakyti
Tai ir man atrodo, kad kažkur forume mačiau, bet net neįsivaizduoju kur. O kaina irgi būtų įdomu sužinoti. Nu gal kur dar rasiu.... O tu gal tos firmos pavadinimą žinai?
Atsakyti
O! Radau...

http://www.malonumas...knyga/knyga.php
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2005 09 19, 09:06)

Labai tau dėkui Nini.... Bėgu skambinti kainelių klausti. Dar kartą didelis AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 09 20, 12:47)
Labai tau dėkui Nini.... Bėgu skambinti kainelių klausti. Dar kartą didelis AČIŪ

parasykite kainas i cia - smalsu ir idomu, gal vertetu uzsisakyti
Atsakyti
Vakar skambinau į tą firmą, dėl tos knygos reikia šnekėti su direktorium, bet jo vakar nebuvo, tai aiškių kainų neišsiaiškinau, bet apytiksliai pasakė, kad neseniai darė knygą dydis buvo 50 cm x 40 cm, odiniais viršeliais, odinis dėklas, lapų nežino kiek buvo, bet atseit ne plona, kainavo 2000 Lt. Kaina didžiulė todėl, kad gamina ne lietuvoj, o Italijoj.
Tai aš geriau palauksiu kol Lietuvoj tokias pradės gamint, gal bus pigiau, nu tikėjausi, kad bus nepigu, bet kad tiek, tikrai ne, dar kokius 600 Lt gal ir mokėčiau.....
Atsakyti
Merginos, o kur Kaune didžiausias pasirinkimas albumų? ax.gif
Atsakyti
o mes is pradziu galvojom pirksim albuma toki kur kampukai klijuojasi, bet darbe vestuviu proga gavau odiniu virseliu ir su pleveel tai pradziai bus geria toks o kada velaiu nusipirksiu kitoki
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 09 21, 11:31)
Merginos, o kur Kaune didžiausias pasirinkimas albumų? ax.gif

Man pasirode, kad Mole "Senukuose"
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 09 21, 16:57)
Man pasirode, kad Mole "Senukuose"

Dėkui už info 4u.gif
Atsakyti