Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms

QUOTE(vvandene @ 2005 08 16, 19:01)
aš vakar klausiau apie tuos kampučius fotoprekėse, tai jie dabar tokie naujoviški: tiesiog dvipusės lipnios plėvelės gabaliukai...

as tokiu nepirkau, nes jei noresiu nuotrauka isimti is albumo, ati tada nusiples ir popierius nuo nuotraukos. As pirkau tikrus kampucius, tik jie irgi jau naujoviski. viena puse kaip lipdukas (ta kur ant albumo lapo klijuojasi), o kita toks permatomas kamputis, nuotraukso tik isikisa, net nematyti, akd jos pritvirtintos kampuciais. Aisku reikia lygiai suklijuoti.
1000 vnt. kainuoja 13 litu
Atsakyti
QUOTE(Katrinax @ 2005 08 11, 10:05)
Mes nusipirkom albumą su mėlynais lapais ir užrašu mūsų vestuvės, bet kai pradėjau klijuoti nuotraukas negražiai atrodo cry.gif Tai lėkiau kitą pirkti, gavau labai gražų. Baltas visiškai su odiniu viršeliu, viduje juodi lapai perskirti su permatomu baltu popieriumi thumbup.gif Neperkrautas visokiais piešinukais thumbup.gif  Suklijavome tik dideles nuotraukas tai atrodo  thumbup.gif Pirkau Fotolitoje Gerosios vilties 38, ten nemažas pasirinkimas ir pigiau truputi viskas.

Kazkaip nepavyko man sios parduotuves rasti sad.gif gal kaip nors aiskiau papasakok, kur ieskoti???

Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2005 08 21, 16:06)
Kazkaip nepavyko man sios parduotuves rasti sad.gif gal kaip nors aiskiau papasakok, kur ieskoti???

Aciu  ax.gif

Parduotuvės pavadinimas gal kitaip užrašytas, FUJIFILM gali būti iškaba. Ten daugiau didmeninė prekyba, bet galima ir taip nusipirkti. Net nežinau kaip geriau paaiškinti. Aš važiavau pagal adresą ir radau.
Atsakyti
QUOTE(Katrinax @ 2005 08 23, 12:45)
Parduotuvės pavadinimas gal kitaip užrašytas, FUJIFILM gali būti iškaba. Ten daugiau didmeninė prekyba, bet galima ir taip nusipirkti. Net nežinau kaip geriau paaiškinti. Aš važiavau pagal adresą ir radau.

O jei tiksliai žinai ko nori tai tiesiog paskambink ir paklausk ar turi, tel. 2139864
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 08 18, 13:31)
as tokiu nepirkau, nes jei noresiu nuotrauka isimti is albumo, ati tada nusiples ir popierius nuo nuotraukos. As pirkau tikrus kampucius, tik jie irgi jau naujoviski. viena puse kaip lipdukas (ta kur ant albumo lapo klijuojasi), o kita toks permatomas kamputis, nuotraukso tik isikisa, net nematyti, akd jos pritvirtintos kampuciais. Aisku reikia lygiai suklijuoti.

o kur tokiu pirkai?
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 08 23, 22:08)
o kur tokiu pirkai?

fujifilm salonuse, jie turi ir tokiu ir kitokiu, tik vienuose yra abieju rusiu, o kitose tik vienos
Atsakyti
aišku smile.gif eisim ieškot...
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2005 08 12, 10:02)
Niu su plevele visai vestuvinių nėra, beveik visas foto prekes apėjom, teks pirkti su kampučiais ir vargti  blink.gif

QUOTE(Valentinka @ 2005 08 16, 10:28)
Nors pirmą kartą girdžiu, bet teks turbūt ir pirkti su kampučiais  biggrin.gif Turėsiu ką veikti ilgais žiemos vakarais  biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(kate0 @ 2005 08 18, 13:31)

su kampuciais vargas doh.gif doh.gif suklijavau savo nuotraukytes jau pries pora metu, bet mazytes 10*15 verciant lapus kaskart iskrenta ir koks kampas iskenda blink.gif , kas kart sveciam vartant tenka kaisioti atgal doh.gif jau sakiau atvargau kol suklijavau, dabar dar karta vargsiu kol su klijais suklijuosiu.. visvien po viena jau nebenesiosiu tu kur albume sudetos schmoll.gif o ir lygiai sudeti sunku, butu idomu pasiziureti kaip tos lipnios juosteles atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(traliabum @ 2005 08 25, 18:07)
su kampuciais vargas doh.gif  doh.gif  suklijavau savo nuotraukytes jau pries pora metu, bet mazytes 10*15 verciant lapus kaskart iskrenta ir koks kampas iskenda blink.gif , kas kart sveciam vartant tenka kaisioti atgal doh.gif  jau sakiau atvargau kol suklijavau, dabar dar karta vargsiu kol su klijais suklijuosiu.. visvien po viena jau nebenesiosiu tu kur albume sudetos schmoll.gif o ir lygiai sudeti sunku, butu idomu pasiziureti kaip tos lipnios juosteles atrodo ax.gif

Aš nusipirkau tokių lipdukų, kurie lipnūs iš abiejų pusių- viena lipini prie popieriau, o kitą- pire nuotraukos thumbup.gif Nuo nuotraukos atsilipina labai lengvai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrinax @ 2005 08 23, 13:48)
O jei tiksliai žinai ko nori tai tiesiog paskambink ir paklausk ar turi, tel. 2139864

Aciu, bandysiu ieskoti 4u.gif
Atsakyti
as tai irgi pirkau tuos lipnius lipdukus is abieju pusiu, su kampuciais man kazkodel negrazu
Atsakyti

Gal zinote,kur didelis fotoalbumu pasirinkimas Vilniuje? Nes kur nueini, kazkaip nelabai sau randu kazka....
Atsakyti