Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms

Irmulia, labai aciu Jums uz issamuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 06, 15:44)
O kur radote saviski?  ax.gif

fujifilm parduotuvėj smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jollicasa @ 2010 10 08, 09:45)
na va, atsilikus truputi toj srity esu smile.gif
o gal zinote kur gauti tu lapeliu? jie butent nuotraukoms skirti ar siaip kanceliariniai?

mes pirkome albumą ir nusipirkome ten pat tų lapelių smile.gif jie man rodos specialiai foto klijuot
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2010 10 08, 10:16)
klijų juostelės pagalba:

čia šita juostelė turbūt nesukarpytą tokiais mažiukais gabaliukais, o čia reikia karpytis pačiam? unsure.gif mes kur pirkom, tai tik trauki iš dėžutės, nuplėši ir klijuoji smile.gif žymiai patogiau, nei dar karpytis
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 10 08, 08:33)
Irmulia, labai aciu Jums uz issamuma 4u.gif

nėra už ką mirksiukas.gif tikiuosi, ši info ir kitoms pravers mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rosebud1 @ 2010 10 26, 13:20)
fujifilm parduotuvėj smile.gif
Papildyta:

mes pirkome albumą ir nusipirkome ten pat tų lapelių smile.gif  jie man rodos specialiai foto klijuot
Papildyta:

čia šita juostelė turbūt nesukarpytą tokiais mažiukais gabaliukais, o čia reikia karpytis pačiam? unsure.gif  mes kur pirkom, tai tik trauki iš dėžutės, nuplėši ir klijuoji smile.gif  žymiai patogiau, nei dar karpytis

kurią konkrečiai juostelę turi omenyje? klijų? tai su ja labai paprasta dirbti thumbup.gif (pati tokį dalyką naudoju ir puikiai laiko) mirksiukas.gif : nieko karpyti nereikia : tai veikia kaip juostelinis korektorius- kiek pabrauksi tiek pasidengs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 10 26, 15:26)
nėra už ką  mirksiukas.gif  tikiuosi, ši info ir kitoms pravers  mirksiukas.gif
Papildyta:
kurią konkrečiai juostelę turi omenyje? klijų? tai su ja labai paprasta dirbti  thumbup.gif  (pati tokį dalyką naudoju ir puikiai laiko)  mirksiukas.gif : nieko karpyti nereikia : tai veikia kaip juostelinis korektorius- kiek pabrauksi tiek pasidengs  mirksiukas.gif

tą tai žinau, bet aš kalbu apie dvipusę lipnią juostelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 10 26, 13:43)
tą tai žinau, bet aš kalbu apie dvipusę lipnią juostelę smile.gif

tą reikės karpyti (nors nebūtinai, jei juostelė yra įstatyta į dėklą su dantukais juostelės nuplėšimui) mirksiukas.gif , na bet nuo karpymo dar niekam rankos nenudžiuvo biggrin.gif
Atsakyti
labai laukiu mūsų būsimo albumo - jį daro rankomis, ir tai bus siurprizas-dovana vyrui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 26, 18:59)
labai laukiu mūsų būsimo albumo - jį daro rankomis, ir tai bus siurprizas-dovana vyrui smile.gif

Faina thumbup.gif wub.gif as tai dar neturiu albumo ir kol kas negalvoju apie ji, ziuresim po vestuviu kur ir ka isigyt, nes vistiek nuotraukos bus tik po kokio 1-2 men. ax.gif
Atsakyti
jo, ir taip sunku išlaukt tą mėnesį biggrin.gif
bet aš tiesiog sukau galvą, ką čia tokio turėt vestuvėms atsimint (nes pinigai vokeliuose išleidžiami ir pamiršti būna sėkmingai biggrin.gif), ir prisiminiau nuostabius dalykus, kuriuos daro viena mergina, taip ir gavosi tas albumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 26, 19:47)
jo, ir taip sunku išlaukt tą mėnesį biggrin.gif
bet aš tiesiog sukau galvą, ką čia tokio turėt vestuvėms atsimint (nes pinigai vokeliuose išleidžiami ir pamiršti būna sėkmingai biggrin.gif), ir prisiminiau nuostabius dalykus, kuriuos daro viena mergina, taip ir gavosi tas albumas smile.gif

labas. kiek nuotrauku tilps jusu albume?
Atsakyti
apie 30.
Atsakyti
Laukianti29, o jus zinot kaip atrodys Jusu albumas?nuotraukele gal panasiu kokiu turit? idomu pasidare,kokie ten ranku darbo albumai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 27, 22:43)

man reikia albumo apie 400 nuotrauku.
Atsakyti