Irmulia, labai aciu Jums uz issamuma
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 06, 15:44)
O kur radote saviski?
fujifilm parduotuvėj
Papildyta:
QUOTE(jollicasa @ 2010 10 08, 09:45)
na va, atsilikus truputi toj srity esu
o gal zinote kur gauti tu lapeliu? jie butent nuotraukoms skirti ar siaip kanceliariniai?
o gal zinote kur gauti tu lapeliu? jie butent nuotraukoms skirti ar siaip kanceliariniai?
mes pirkome albumą ir nusipirkome ten pat tų lapelių jie man rodos specialiai foto klijuot
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2010 10 08, 10:16)
klijų juostelės pagalba:
čia šita juostelė turbūt nesukarpytą tokiais mažiukais gabaliukais, o čia reikia karpytis pačiam? mes kur pirkom, tai tik trauki iš dėžutės, nuplėši ir klijuoji žymiai patogiau, nei dar karpytis
QUOTE(jollicasa @ 2010 10 08, 08:33)
Irmulia, labai aciu Jums uz issamuma
nėra už ką tikiuosi, ši info ir kitoms pravers
Papildyta:
QUOTE(rosebud1 @ 2010 10 26, 13:20)
fujifilm parduotuvėj
Papildyta:
mes pirkome albumą ir nusipirkome ten pat tų lapelių jie man rodos specialiai foto klijuot
Papildyta:
čia šita juostelė turbūt nesukarpytą tokiais mažiukais gabaliukais, o čia reikia karpytis pačiam? mes kur pirkom, tai tik trauki iš dėžutės, nuplėši ir klijuoji žymiai patogiau, nei dar karpytis
Papildyta:
Papildyta:
kurią konkrečiai juostelę turi omenyje? klijų? tai su ja labai paprasta dirbti (pati tokį dalyką naudoju ir puikiai laiko) : nieko karpyti nereikia : tai veikia kaip juostelinis korektorius- kiek pabrauksi tiek pasidengs
QUOTE(irmulia @ 2010 10 26, 15:26)
nėra už ką tikiuosi, ši info ir kitoms pravers
Papildyta:
kurią konkrečiai juostelę turi omenyje? klijų? tai su ja labai paprasta dirbti (pati tokį dalyką naudoju ir puikiai laiko) : nieko karpyti nereikia : tai veikia kaip juostelinis korektorius- kiek pabrauksi tiek pasidengs
Papildyta:
tą tai žinau, bet aš kalbu apie dvipusę lipnią juostelę
QUOTE(rosebud1 @ 2010 10 26, 13:43)
tą tai žinau, bet aš kalbu apie dvipusę lipnią juostelę
tą reikės karpyti (nors nebūtinai, jei juostelė yra įstatyta į dėklą su dantukais juostelės nuplėšimui) , na bet nuo karpymo dar niekam rankos nenudžiuvo
labai laukiu mūsų būsimo albumo - jį daro rankomis, ir tai bus siurprizas-dovana vyrui
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 26, 18:59)
labai laukiu mūsų būsimo albumo - jį daro rankomis, ir tai bus siurprizas-dovana vyrui
Faina as tai dar neturiu albumo ir kol kas negalvoju apie ji, ziuresim po vestuviu kur ir ka isigyt, nes vistiek nuotraukos bus tik po kokio 1-2 men.
jo, ir taip sunku išlaukt tą mėnesį
bet aš tiesiog sukau galvą, ką čia tokio turėt vestuvėms atsimint (nes pinigai vokeliuose išleidžiami ir pamiršti būna sėkmingai ), ir prisiminiau nuostabius dalykus, kuriuos daro viena mergina, taip ir gavosi tas albumas
bet aš tiesiog sukau galvą, ką čia tokio turėt vestuvėms atsimint (nes pinigai vokeliuose išleidžiami ir pamiršti būna sėkmingai ), ir prisiminiau nuostabius dalykus, kuriuos daro viena mergina, taip ir gavosi tas albumas
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 26, 19:47)
jo, ir taip sunku išlaukt tą mėnesį
labas. kiek nuotrauku tilps jusu albume?
apie 30.
Laukianti29, o jus zinot kaip atrodys Jusu albumas?nuotraukele gal panasiu kokiu turit? idomu pasidare,kokie ten ranku darbo albumai
QUOTE(laukianti29 @ 2010 10 27, 22:43)
apie 30.
man reikia albumo apie 400 nuotrauku.