Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms

Tai ir aparatą už keliasdešimt litų galima nusipirkt... Geriau nuvažiuokit pavyzdžių pasižiūrėti, ar norėtumėte tokios kokybės vestuvinio albumo...

QUOTE(saulute85 @ 2009 08 04, 15:23)
fotoknygą santykinai ne labai brangiai (na, bent jau daug pigiau nei siūlė mūsų fotografai  biggrin.gif ) galima eurokosfoto pasidaryti  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2009 08 04, 15:42)
Tai ir aparatą už keliasdešimt litų galima nusipirkt... Geriau nuvažiuokit pavyzdžių pasižiūrėti, ar norėtumėte tokios kokybės vestuvinio albumo...

PRITARIU - prie ko Eurokos prisiliesdavo, tą sugadindavo... Paskutinis akibrokštas buvo, kai atsiimant suvenyrą su nuotrauka, ta nuotrauka buvo nukritus - tiesiog mėtėsi maišely - tai pardavėjos frazė buvo "Žiauru, ar ne?".
Atsakyti
QUOTE(Leo` @ 2009 08 04, 15:42)

Man tai tos knygos apskritai nereikia,man puikiai tinka ir įprasti fotografijų albumai. aš čia teikiu info tiems, kurie klausė kur galima pigiai toki dalyką pasidaryti biggrin.gif Apie kokybę nieko nerašiau..
Atsakyti
mes tevam dovanosim po baltos odos albuma vestuvinems nuotraukoms, radom vilniaus akropoli :ax o patys manau, kad veliau sumastysim kaip jas graziai laikyti g.gif
Atsakyti
Graziu albumu maciau Vilkpedes bazeje.Jie nera jau labai brangus 30-35lt okitame sandelyje net maciau orginalis su aplankais padarytais is dziovintu lapu kaina 18ltdaug kas pirko dovanom.
Atsakyti
labai noreciau suzinoti konkreciau, kurioje vietoje toje bazeje yra foto albumu? kelintam sandelyje ar kokia firma? as ten niekada nebuvus tai bus sunku surasti kai tiksliai net nezinosiu ko ieskoti 4u.gif
Atsakyti
Noreciau parekomenduoti viena saunia forumiete, kuri gamina albumus kokiu norite dydziu, ismatavimu ir pagal keikvieno skoni. Pas ja uzsakinejau savo vestuviu albuma, nes nuotruakos buvo skirtingo formato ir daug. Iki siol neatsidziaugiu

Mano vestuvinis

Mano dezute vestuviniam albumui

Albumas vestuvinis

Is dar viena dariausi albuma kriksto dukrai Kriksto dukrai albumas
Atsakyti
QUOTE(secrecy @ 2009 09 01, 17:19)
Noreciau parekomenduoti viena saunia forumiete, kuri gamina albumus kokiu norite dydziu, ismatavimu ir pagal keikvieno skoni. Pas ja uzsakinejau savo vestuviu albuma, nes nuotruakos buvo skirtingo formato ir daug. Iki siol neatsidziaugiu

Mano vestuvinis

Mano dezute vestuviniam albumui

Albumas vestuvinis

Is dar viena dariausi albuma kriksto dukrai Kriksto dukrai albumas

kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 09 01, 18:54)

Man gavosi 600 Lt. Kadangi albumas yra kaip 3 normalaus tokio dydzio albumai, tai ir kaina gaunasi normali, plius yra deze, kurioje telpa visi vestuviu prisiminimai: kompaktai, atvirukai, sveciu knyga ir t.t.

Mano nuomone geriau tureti viena dideli albuma, negu n mazu ir be to dabar turiu viska vienoje grazioje dezeje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secrecy: 01 rugsėjo 2009 - 18:29
QUOTE(secrecy @ 2009 09 01, 19:27)
Man gavosi 600 Lt. Kadangi albumas yra kaip 3 normalaus tokio dydzio albumai, tai ir kaina gaunasi normali, plius yra deze, kurioje telpa visi vestuviu prisiminimai: kompaktai, atvirukai, sveciu knyga ir t.t.

Mano nuomone geriau tureti viena dideli albuma, negu n mazu ir be to dabar turiu viska vienoje grazioje dezeje.

na taip, cia jau kiekvienam pagal galimybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 09 02, 08:31)
na taip, cia jau kiekvienam pagal galimybes  4u.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif Vieni nesureiksmina albumo, vertina tik nuotraukas. Kiti nori originalaus vienetinio modelio ir skiria daug demesio paciam albumui, nes jis visam gyvenimui. Kiekvienas renkasi pagal savo norus ir galimybes 4u.gif
Atsakyti
mes tai irgi tevams dovnosim albumus, jau nupirkom as isdekoravau pagal save smile.gif o patys sau nusipirksim, nes net nzn kokio noriu, mastom gal skaitmenini albuma net sau nusipirkti smile.gif
Atsakyti