Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms

QUOTE(irmulia @ 2008 09 18, 18:18)
Jei turite tokius albumus, geriausiai iš karto išimti iš jų nuotraukas nieko nelaukiant ir perdėti į paprastus tradicinius (standartinius) albumus  arba į albumus su kišenėlėmis (na, čia prastesnis variantas, bet tikrai geriau nei su ta nusiplėšiančia plėvele)  mirksiukas.gif 

Renkantis foto albumus atkreipkite dėmesį į užrašus, tokius kaip: Acid-free, ligning-free, acid-free/archival, photo safe, CK OK - visa tai reiškia, kad saugu naudoti ir nesugadins Jūsų nuotraukų.  mirksiukas.gif

dekui uz patarimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 09 18, 13:41)
Gražu tai gražu, tik kad pas juos albumai su nusiplėšiančia plėvele- kuri kenkia pačioms nuotraukomis ir jas sugadina laikui bėgant (atsiranda dėmės ir pan.) ( o nuotraukas restauruoti - kainuoja nemažai)  ax.gif

paaiskinkit man 'tundrai' ka reiskia 'su nusiplėšiančia plėvele'?.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mg* @ 2008 09 18, 21:01)
paaiskinkit man 'tundrai' ka reiskia 'su nusiplėšiančia plėvele'?..  blush2.gif

Tai tokie albumai, kuriuose yra lapai kartu su lipnia plėvele (atsiklijuojančia/užsklijuojančia) per visą lapo plotą. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes kai rinkomes albumus musu vestuviu nuotraukoms tai gal puse vilniaus apvazinejom doh.gif labai norejom su ta lipnia juosta bet niekur dideles talpos neradom, tad galiausiai akropolyje "fotoservise"mums patare tokiu albumu nepirkti geriau jau su tokiu lapu kur persisviecia(man jis i kalke toks panasus).tai nusipirkom du baltus odinius didelius albumus, labai grazus bet ir kaina buvo nemaza, niekad negalvojau kad uz albumus galima tiek sumoketi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 09 19, 13:31)
mes kai rinkomes albumus musu vestuviu nuotraukoms tai gal puse vilniaus apvazinejom doh.gif labai norejom su ta lipnia juosta bet niekur dideles talpos neradom, tad galiausiai akropolyje "fotoservise"mums patare tokiu albumu nepirkti geriau jau su tokiu lapu kur persisviecia(man jis i kalke toks panasus).tai nusipirkom du baltus odinius didelius albumus, labai grazus bet ir kaina buvo nemaza, niekad negalvojau kad uz albumus galima tiek sumoketi doh.gif  lotuliukas.gif

Taip jau yra, kad geras daiktas turi turėti ir gerą kainą mirksiukas.gif Užtad dabar galite būti ramūs dėl savo nuotraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 09 19, 14:31)
mes kai rinkomes albumus musu vestuviu nuotraukoms tai gal puse vilniaus apvazinejom doh.gif labai norejom su ta lipnia juosta bet niekur dideles talpos neradom, tad galiausiai akropolyje "fotoservise"mums patare tokiu albumu nepirkti geriau jau su tokiu lapu kur persisviecia(man jis i kalke toks panasus).tai nusipirkom du baltus odinius didelius albumus, labai grazus bet ir kaina buvo nemaza, niekad negalvojau kad uz albumus galima tiek sumoketi doh.gif  lotuliukas.gif

o tai kas tada buvo tarp lapu tarpuose? g.gif
nes dabar skaitau ir toks jausmas, kad "nekenksmingu albumu tiesiog nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 09 19, 18:48)
o tai kas tada buvo tarp lapu  tarpuose?  g.gif
nes dabar skaitau ir toks jausmas, kad "nekenksmingu albumu tiesiog nera  lotuliukas.gif

Manau, kad vvylle turėjo omenyje pergamentinius ( kreidinius) perdengimus. mirksiukas.gif

Yra "kenksmingi", mažiau "kenksmingi", ir "nekenksmingi" fotoalbumai nuotraukoms ( biggrin.gif man pačiai patiko toks suskirstymas biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 09 19, 20:06)
Manau, kad vvylle turėjo omenyje pergamentinius ( kreidinius) perdengimus.  mirksiukas.gif
Yra "kenksmingi", mažiau "kenksmingi", ir "nekenksmingi"  fotoalbumai nuotraukoms (  biggrin.gif  man pačiai patiko toks suskirstymas  biggrin.gif  )

dabar susimasciau g.gif , reiks savo jauniesiems pasakyti ,kad paziuretu mano dovanotam albume kokie lapai. kaip reikia viska zinoti, jei ne jus tai ir nebuciau zinojusi. saunuoles kad pasidalinat patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Kodėl albumai su nusiplėšiančia plėvele yra tokie populiarūs ?

* juos perka dėl patogumo
* nereikia jokių kampelių nuotraukoms
* tiesiog sudėlioji foto, uždengi ta plėvele ir viskas doh.gif

Patogu, tai patogu, bet kad tai Jūsų nuotraukoms "nesveika" - faktas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 rugsėjo 2008 - 18:59
Gal kas kur matėt tokių "senovinių" albumų kur didelį formatą nuotraukų galima įsdėt su kampučiais nuotraukom ir pan?
Atsakyti
Tokius albumus rasi Fujifilm fotoprekių parduotuvėse (rodos būna po 20 juodų lapų 30x34 ir kiek didesnių matmenų) tik spalvos būna ribotos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 rugsėjo 2008 - 08:32
QUOTE(irmulia @ 2008 09 25, 08:31)
Tokius albumus rasi Fujifilm fotoprekių parduotuvėse (rodos būna po 20 juodų lapų 30x34 ir kiek didesnių matmenų) tik spalvos būna ribotos  g.gif

dėkui smile.gif

tai dėl ribotų spalvų turbūt teks susitaikyt, svarbu kad ne 10x15 kaip visur ... Atrodo tiek daug gražių albumų o kai reik ieškot doh.gif

Na bėgsiu pažiūrėt rolleyes.gif
Atsakyti