Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms

Čia jau reik fotografų, kurie maketuoja fotoknygas-albumus, o vaizdas albume jau priklauso nuo fotografijų ir kas daro dizainą.

QUOTE(spikita @ 2008 07 24, 13:55)
o as pati siaip noreciau kazko panasaus i sitoki daikta...  bigsmile.gif  rolleyes.gif  jei tik dar gamina tokius dalykus, man rodos jis turetu isliekamaja verte.. bent jau seimos prisiminimams..  ax.gif  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(cin mudra @ 2007 11 12, 19:41)
as radau labai neblogu albumu Vilniuje. Juodais lapais,klijuojami,Henzo firmos, 70 puslapiu, max telpa 420 foto. na jie tokie paprasti, be jokiu ten gulbiu ar ziedu, bet man grazus...jei ka domintu rasykit i az bandysiu papasakot kur ta parduotuve, nes adreso tikslaus nezinau.

Nebeiveza i Lietuva situ albumu - kuri laika irgi jais naudojomes schmoll.gif Is vis kaip sake prekybininkai, didelius albumus juodais lapais po truputi galime pamirsti. Ju nebeimportuoja rysium su sumazejusia nuotrauku gamyba - neva nebera poreikio daug foto talpinanciu albumu. O gaila. Nes man reikalingi butent tokie... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(modeliuka @ 2008 06 11, 17:47)
sveikos, matau, kad seniai cia berasyta, bet gal dabar kur matet vestuviniu albumu. noriu padovanoti, o net nzn kur pradet ieskoti.

Turiu keleta man nebereikalingu albumu, kuriu greiciausiai nebepanaudosiu, tad galeciau parduoti patikusi. Yra nuo prabangiu odiniu, kur galima ispausti inicialus, iki paprastuciu... ax.gif Tik tiek, kad visu po viena....FOTO CIA

rasykit i AZ ka domintu.
Atsakyti
neskaiciau visos temos,tai nelabai suprantu,kas gamina knygas?kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 09 11, 15:36)
neskaiciau visos temos,tai nelabai suprantu,kas gamina knygas?kokios kainos?

Padoriausias fotoknygas is Lietuvoje galinamu maciau Vilniaus Akropolyje. Grazu, gera irisimo ir spaudos kokybe.
Minusai (mano poreikiams) - per mazas formatas (30x30 cm), per maa apimtis (max 30 lapu) didele kaina (nuo 1000 lt). Bet jei tarp jusu turimu foto ypatingai patinkanciu yra tik 50-60 vnt., - galima padaryti labai grazu, solidu albuma-knyga.
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 09 11, 20:52)
Padoriausias fotoknygas is Lietuvoje galinamu maciau Vilniaus Akropolyje. Grazu, gera irisimo ir spaudos kokybe.
Minusai (mano poreikiams) - per mazas formatas (30x30 cm), per maa apimtis (max 30 lapu) didele kaina (nuo 1000 lt). Bet jei tarp jusu turimu foto ypatingai patinkanciu yra tik 50-60 vnt., - galima padaryti labai grazu, solidu albuma-knyga.

o kazkaip brangoka uz knyga 1000lt doh.gif foto dar neturiu,nezinau kiek ju bus,bet uz knyga tokia suma skamba nerealiai g.gif
Atsakyti
Taip jau yra smile.gif O ką sakyt, kai nužiūrėti kokybiški albumai kainuoja 2000+ pačiam fotografui be jo darbo... pačiam fotografui... O čia tai tiesiog, ką turim, tą turim vietoje... ir palyginti pigiai.

QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 09 11, 20:56)
o kazkaip brangoka uz knyga 1000lt doh.gif  foto dar neturiu,nezinau kiek ju bus,bet uz knyga tokia suma skamba nerealiai g.gif

Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 09 11, 20:56)
o kazkaip brangoka uz knyga 1000lt doh.gif  foto dar neturiu,nezinau kiek ju bus,bet uz knyga tokia suma skamba nerealiai g.gif

na ne tiek kiek nerealiai, tiesiog nepigu smile.gif Galima internetu uzsisakyti tu fotoalbumu-knygu ir visai nebrangiu, bet tokiais palyginti plonais lapais (kaip kad senieji fotografiju albumai), bet man jos visai nesolidziai atrodo schmoll.gif atrodo lapu daug, bet vis tiek kaip knygele atrodo....

O griztant prie kainos - didelis, issamus albumumas irgi nepigiai gaunas. Geresni, grazesni, kokybiski albumai su autorizuotais virseliais kainuoja 200-400 lt. As imu maksimalius, i juos galima sutalpinti ~300 kadru, is ju ~80 foto 23x15, likusios 10x15. Taigi nuotrauku spausdinimas dar apie 300-400 Lt kainuos. Na dar lipduku klijavimui reikes... Jei viska parinkinesit, klijuosit patys islaidos kaip ir baigiasi, bet jei si darba patikesit kitam zmogui - vel kainuos papildomai. Aisku, albumas gaunasi daug issamesnis nei fotoknyga, bet jo galutine kaina gali svyruoti tarp 600-900 lt ax.gif
Atsakyti
mes nusipirkom toki baltut baltuteli grazu wub.gif , bet kol vyras suklijavo foto pasidare jau nutepliotas, tai teko pirkt kitoki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 07 24, 14:55)
Niu man dar del albumo anksti galvot, bet cia yra keletas pavyzdziu..  ax.gif  man pavyzdziui patiko sis
user posted image
gal tik galetu buti sviesesnis...  ax.gif
o as pati siaip noreciau kazko panasaus i sitoki daikta...  bigsmile.gif  rolleyes.gif  jei tik dar gamina tokius dalykus, man rodos jis turetu isliekamaja verte.. bent jau seimos prisiminimams..  ax.gif  rolleyes.gif

idomus ir grazus darbelis, saunu thumbup.gif
Atsakyti
Gražu tai gražu, tik kad pas juos albumai su nusiplėšiančia plėvele- kuri kenkia pačioms nuotraukomis ir jas sugadina laikui bėgant (atsiranda dėmės ir pan.) ( o nuotraukas restauruoti - kainuoja nemažai) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 09 18, 14:41)
Gražu tai gražu, tik kad pas juos albumai su nusiplėšiančia plėvele- kuri kenkia pačioms nuotraukomis ir jas sugadina laikui bėgant (atsiranda dėmės ir pan.) ( o nuotraukas restauruoti - kainuoja nemažai)  ax.gif

tai gaila, nlabai jau kas sad.gif
Atsakyti
Jei turite tokius albumus, geriausiai iš karto išimti iš jų nuotraukas nieko nelaukiant ir perdėti į paprastus tradicinius (standartinius) albumus arba į albumus su kišenėlėmis (na, čia prastesnis variantas, bet tikrai geriau nei su ta nusiplėšiančia plėvele) mirksiukas.gif

Renkantis foto albumus atkreipkite dėmesį į užrašus, tokius kaip: Acid-free, ligning-free, acid-free/archival, photo safe, CK OK - visa tai reiškia, kad saugu naudoti ir nesugadins Jūsų nuotraukų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 18 rugsėjo 2008 - 16:18