Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms

QUOTE(naktine` @ 2007 10 04, 20:30)
aš ten pirkau albumą juodais lapais, nuotraukas suklijuoti ten reikėtų, medžiaginis viršelis (baltas), labai dailus. Kainavo berods 26 lt, o lapu 20  biggrin.gif  Pardavėja sakė kad periodiškai užveža jiems gražių, bet greitai išperka  doh.gif  O man dar vieno reikia  ax.gif

na taip, i 20 lapu nelabai ka idesi... unsure.gif man ir i 100 lapu neretai netelpa norimi kadrai... o pasirinkimas - skurdus.
siaip pas mus Klaipedoje kaip tik nebeuzvezineja nauju albumu juodais lapais, nes sako, kad niekas neperka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 10 04, 21:52)
na taip, i 20 lapu nelabai ka idesi... unsure.gif man ir i 100 lapu neretai netelpa norimi kadrai... o pasirinkimas - skurdus.
siaip pas mus Klaipedoje kaip tik nebeuzvezineja nauju albumu juodais lapais, nes sako, kad niekas neperka  lotuliukas.gif

Na, 20 lapų tiko todėl kad dariau albumą mamai, tai sudėjau įvairaus formato nuotraukas ax.gif O šiaip turim iš fotografo didelį albumą bei patys pasidarėm dar vieną... Bet ir tai sutilpo maža dalis nuotraukų doh.gif
O juodais lapais albume nuotraukos atrodo išties gerai thumbup.gif
Atsakyti
Mes gavome didiuli albuma su musu fotosesijos nuotraukomis ir fotografo, taciau as norejau tureti visas vestuviu akimirkas - ir svecius, ir sokius ir t.t. wub.gif
Todel antraji albuma pirkau, nenorejau brangaus, taciau issiduriau doh.gif - niekam neopatariu pirkti LENKISKO albumo gun_rifle.gif (albumo lapai kaip tualetinis popierius!!!!!) Todel ieskojau kito ax.gif
As pirkau RIMI - norejau su priklijuojama plevele, tai radau ten labai faina ir neissaukianti - rudos "odos" - kadangi albumas su isegamais lapaus, tai nusipirkau du ir sudejau visus lapus i viena - gavosi tiek lapu kiek man reikejo ir uz abu sumokejau tik 45 litus!! 4u.gif
Atsakyti
o gal zinote kur butu galima rasti albuma su inicialais ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@Frida@ @ 2007 10 10, 20:47)
o gal zinote kur  butu galima rasti albuma su inicialais ?smile.gif

tokių tikrai neparduoda, teks gamintis schmoll.gif wink.gif
Variantai būtų keli.
1. Kongrevas arba folijavimas. Tikrai nepigu, vien 10x5cm klise apie 100-130 lt kainuoja, plius darbas. Galima folijuoti (įvairių spalvų metalo imitacijos plėvelės)), arba kongrevuoti - tiksliau, įspausti vardus, datą ar dar ką ten norit. Jeigu folijavimui užtektų parduotuvėse parduodamų albumu paviršiaus (išskyrus visokius a-la barchatinius), tai įspaudui reiktų pasikonsultuoti su technologais. Kai kurios medžiagos, ypač ta plastmasinė plevelė (dirbtinės odos imitacija)nuo kongrevavimo gali negražiai susitraukti, plyšti. Idealu - storos natūralios odos paviršius. Albumo pertraukimas natūralia oda kainuoja 150-250 lt.

2. Deginimas lazeriu. Labai gražiai gaunas, ir pigiau nei 1 variantas, bet paviršius būtinai turi būti natūralios odos. Kitas medžiagas sudegina.

Del lenkiskų albumų - ne visi jie tokie blogi, reikia tiesiog pasižiūrėti kokybę prieš perkant smile.gif vienus radau visai neblogus, ir gražiais gesinto aukso metalizuotais viršeliais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 10 spalio 2007 - 20:20
as radau labai neblogu albumu Vilniuje. Juodais lapais,klijuojami,Henzo firmos, 70 puslapiu, max telpa 420 foto. na jie tokie paprasti, be jokiu ten gulbiu ar ziedu, bet man grazus...jei ka domintu rasykit i az bandysiu papasakot kur ta parduotuve, nes adreso tikslaus nezinau.
Atsakyti
sveikos, matau, kad seniai cia berasyta, bet gal dabar kur matet vestuviniu albumu. noriu padovanoti, o net nzn kur pradet ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 09 16, 18:53)
va dabar, kai pasakei, tai prisiminiau ir pati  g.gif likdavo tokie plėmai... dabar nieko tfu tfu tfu  smile.gif

Visa esmė yra tame, ar ant albumo parašyta acid free ar ne . Šis užrašas reiškia, kad toks foto albumas negadina nuotraukų (t.y. neišmėto dėmėmis, nepakeičia spalvos).

Jei norite išsaugoti savo nuotraukas, tai nerekomenduojama pirkti foto albumų su lipnia plėvele ar su tomis įmautėms. mirksiukas.gif

Man kažkada prireikė dovanų įsigyti orginalų foto albumą (be visų pėvelių ir pan. nuotraukas graužiančių dalykėlių),o tokio norimo dydžio ir lapų sk. deja, neradau LT parduotuvėse, tai teko paplušėti pačiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 liepos 2008 - 20:33
Mes pirkom paprasta albuma Fuji, tik klijavome ne su kampuciais, o su dvipusia juostele. Albumas kvadratinis, atspausdinom foto ir priklijavom, daug terliotis patingejom, tai siektiek pagrazinom ir gerai biggrin.gif

user posted image user posted image user posted image

Atsakyti
Paskaitinėjus jūsų pastus ir panaršius po parduotuves, jaučiu kad teks siųstis...
Atsakyti
Sveikos Mergytes smile.gif

Norejau paklausti, gal kas naudojosi siomis paslaugomis? 4u.gif http://www.picturehappy.lt/ kaip su ta kokybe? smile.gif
Atsakyti
Niu man dar del albumo anksti galvot, bet cia yra keletas pavyzdziu.. ax.gif man pavyzdziui patiko sis
user posted image
gal tik galetu buti sviesesnis... ax.gif
o as pati siaip noreciau kazko panasaus i sitoki daikta... bigsmile.gif rolleyes.gif jei tik dar gamina tokius dalykus, man rodos jis turetu isliekamaja verte.. bent jau seimos prisiminimams.. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti