Įkraunama...
Įkraunama...

Fotoalbumai vestuvinėms nuotraukoms

QUOTE(Joa @ 2007 06 12, 18:43)
Man irgi reikia...O kur tu salonu Vilniuj yra?
Aj, zinau jau viena, Europoje  smile.gif

Ir kokia kaina ju?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 06 12, 18:43)
Man irgi reikia...O kur tu salonu Vilniuj yra?
Aj, zinau jau viena, Europoje  smile.gif

FOTOMIKSAS
Prekybos centras "Akropolis" ,
Ozo g. 25, Vilnius (prieš Ledo areną).
tel.: 238 77 47,
mob.: 8 614 36504
el.paštas: akropolis@fotomiksas.lt
darbo laikas (10 -22 val.)

UAB "Tikslo siekis"
Kalvarijų 82/1, Vilnius
tel./faks.: 8 5 2730977
el.p. info@fotomiksas.lt
www.fotomiksas.lt

PC Europa
Konstitucijos pr. 7A, Vilnius
Tel. (8-5) 248 70 70
El. paštas: info@europa.lt
Darbo laikas:
"Europa" mados ir stiliaus centras dirba nuo 08:00 iki 24:00 val.
Kavinės 08:00 iki 24:00 val.
Maxima nuo 08:00 val. iki 23:00 val.
Parduotuvės nuo 10:00 iki 22:00 val.

QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 13, 10:24)
Ir kokia kaina ju?? ax.gif

uz savo albuma mokejau apie 30 Lt (kur su juodais lapais)
Atsakyti
Idekit nuotraukele kuri nors man to albumo, noriu labai pamatyt, bet neturiu laiko nueit iki Europos.. ax.gif
Atsakyti
bet dabar jau dauguma fotografu jauniesiems duoda albuma su nuotraukom 4u.gif
Atsakyti
Duoti tai duoda, bet man nepatinka paprasti, be to mes su MB, kaip ir temos autore nenorim paprasto albumo, ieskojom senovinio, kad su kampukais nuotraukas itvirtinti galima butu ir, kad butu tarp puslapiu tas persvieciamas popierius, nuotraukos turetu geriau issilaikyti. Tai aplakstem daugybe parduotuviu radom ir albuma ir sveciu knyga, nu nepigiai mums atsiejo, bet uztat abu patenkinti likom.Albumas 35 £(175 lt) , o knyga 10£(50 lt).

http://public.fotki....r-sveciu-knyga/
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2007 06 18, 23:41)
Duoti tai duoda, bet man nepatinka paprasti, be to mes su MB, kaip ir temos autore nenorim paprasto albumo, ieskojom senovinio, kad su kampukais nuotraukas itvirtinti galima butu ir, kad butu tarp puslapiu tas persvieciamas popierius, nuotraukos turetu geriau issilaikyti. Tai aplakstem daugybe parduotuviu radom ir albuma ir sveciu knyga, nu nepigiai mums atsiejo, bet uztat abu patenkinti likom.Albumas 35 £(175 lt) , o knyga 10£(50 lt).

http://public.fotki....r-sveciu-knyga/

Labai grazus ir albumas ir sveciu knyga.. 4u.gif
Atsakyti
aha tikrai labai grazu
Atsakyti
Aciu 4u.gif mes su MB abu labai patenkinti wub.gif be to juk dar vienu rupesciu maziau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 17, 00:47)
bet dabar jau dauguma fotografu jauniesiems duoda albuma su nuotraukom  4u.gif

drinks_cheers.gif , bet as sau dar su juodais lapais nusipirkau tongue.gif . zinau kad jei nori odinio tai kainuoja nuo 300 Lt (pas fotografus)
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 20, 09:52)
drinks_cheers.gif , bet as sau dar su juodais lapais nusipirkau tongue.gif . zinau kad jei nori odinio tai kainuoja nuo 300 Lt (pas fotografus)

Nu jau man odinei vestuviniam albumui tai nelabai kazkaip, nenoreciau odinio virselio.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 21, 09:04)
Nu jau man odinei vestuviniam albumui tai nelabai kazkaip, nenoreciau odinio virselio.. schmoll.gif

skonio reikalas, o beto fotografas tau gali pasiulyt bet koki albuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 21, 10:39)
skonio reikalas, o beto fotografas tau gali pasiulyt bet koki albuma mirksiukas.gif

aS tai kaip bijau samdyt fotografa, nes neissirenku is ju gausybes, nes nuotraukos tai mano silpnybe ir taip kartais pagalvoju, o jeigu negrazios nuotraukos bus kaip tada... doh.gif
Atsakyti