o gal kas turit isakymus prosenelems?
QUOTE(Jolantele88 @ 2009 04 29, 10:12)
Sveikute, gal galeciau laikrastuka gauti i elektronini pasta, buciau labai dekinga Julijona24@gmail.com
QUOTE(Jolantele88 @ 2009 04 29, 11:12)
labai gražus laikraštukas gal būtų galima gauti pvz vinkleryte@gmail.com būčiau labai dėkinga
Pervertusi visas temas, kai man reikejo, tai bent 7 laikrastuku pavyzdzius susiradau ir parsisiunciau... . Ziuriu, cia neber jokiu pasidalijimu nuomonemis apie laikrastuku daryma, o tik prasymai pavyzdziu
QUOTE(rloreta @ 2009 05 07, 21:18)
Pervertusi visas temas, kai man reikejo, tai bent 7 laikrastuku pavyzdzius susiradau ir parsisiunciau... . Ziuriu, cia neber jokiu pasidalijimu nuomonemis apie laikrastuku daryma, o tik prasymai pavyzdziu
Svarbiausia, kad pavyzdžiai, kaip sakoma, "po nosimi", betgi reikia gauti patį laikraštį! Jeigu nėra laiko, tai užsisakykite: skyrelyje "Paslaugos" yra mamyčių, kurios tą daro už pinigus. Ir nereikės svetimo darbo pristatinėti kaip savo. Nes čia turėtume dalytis idėjomis, kaip daryti laikraštuką ar paprašyti trūkstamos medžiagos, o dabar nuolat skaitai: "Atsiųskite man laikraštuką".
Sveikos mamytes
gal parekomenduotumet, kur Kaune pigiau spausdinti Krikstuka
gal parekomenduotumet, kur Kaune pigiau spausdinti Krikstuka
QUOTE(Saulės ašara @ 2009 05 08, 12:46)
Kiek teko domėtis, tai pigiausiai spalvotai spausdina Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje (Radastų g.2) arba jos filiale (K.Donelaičio g. 8). Bet kaip kokybė - nežinau. Geri atsiliepimai apie spaustuvėlę Mituvos gatvėje, bet ten jau brangiau.
Sveikos visos būsimos krikšto mamytės
Jei kuri nors neturite laiko pati ruoštis krikštynoms, rašyti krikštynų laikraštuką ir daryti kitą atributiką, tai aš siūlau užsukti adresiuku http://public.fotki.com/SventineAtributika
Rasite ne tik laikrastukų pavyzdzius, bet ir naujai atsiradusių žurnaliukų (tik jų spausdinimasis yra brangesnis). Tiek laikraštuką, tiek ir žurnaliuką sudaro 16psl.
Jei susidomėjote, tai užeikite tuo adresiuku
Sėkmės ir gražių Jums krikštynų
Jei kuri nors neturite laiko pati ruoštis krikštynoms, rašyti krikštynų laikraštuką ir daryti kitą atributiką, tai aš siūlau užsukti adresiuku http://public.fotki.com/SventineAtributika
Rasite ne tik laikrastukų pavyzdzius, bet ir naujai atsiradusių žurnaliukų (tik jų spausdinimasis yra brangesnis). Tiek laikraštuką, tiek ir žurnaliuką sudaro 16psl.
Jei susidomėjote, tai užeikite tuo adresiuku
Sėkmės ir gražių Jums krikštynų
QUOTE(Onelė @ 2009 05 08, 08:32)
Svarbiausia, kad pavyzdžiai, kaip sakoma, "po nosimi", betgi reikia gauti patį laikraštį! Jeigu nėra laiko, tai užsisakykite: skyrelyje "Paslaugos" yra mamyčių, kurios tą daro už pinigus. Ir nereikės svetimo darbo pristatinėti kaip savo. Nes čia turėtume dalytis idėjomis, kaip daryti laikraštuką ar paprašyti trūkstamos medžiagos, o dabar nuolat skaitai: "Atsiųskite man laikraštuką".
tiksliau ir nepaskysi