Envukei, kaip ir kitoms, kuriančioms laikraštukus, linkiu sėkmės darbuose!
Sveikos mamytes gal galit atsiusti krikstynu laikrastuku pavyzdziu.rugilebl@gmail.com
Jolantele88, labai grazus ir spalvingas
mamytes gal kuri turi isakymus kriksto tevam rusu kalba? juoku forma
ačiū už idėjas
Mergytes,
gelbekite. Labai noreciau, kad man kas atsiustu koki laikrastuka i pasta [COLOR=yellow]mefistra@gmail.com. Busiu labai dekinga.
gelbekite. Labai noreciau, kad man kas atsiustu koki laikrastuka i pasta [COLOR=yellow]mefistra@gmail.com. Busiu labai dekinga.
Dar yra ir seneliu pasizadejimai? Pirma karta girdziu Gal kas galetu juos parasyti? Idomi mintis
QUOTE(saveke @ 2009 04 30, 11:48)
Dar yra ir seneliu pasizadejimai? Pirma karta girdziu Gal kas galetu juos parasyti? Idomi mintis
Senelių pasižadėjimai:
MOČIUTĖS:
Aš, (krikštuko vardas) močiutė, savo valia, eilinį sykį neklausydama vyro ir apakus iš meilės (krikštuko vardas), visų čia dalyvaujančių akivaizdoje iškilmingai PASIŽADU:
Kad ir kas benutiktų, nepamiršti, kad vaikai būna arba švarūs, arba laimingi. Todėl nepyksiu, kai (vardas) riebaluotais pirštais nučiupinės ką tik perdažytas namų sienas, žemėtom kojom nutapens per naują kilimą ar į šuns būdą paklos ką tik iš valyklos parneštą kostiumėlį.
Be jokių atsikalbinėjimų pažiūrėti (vardas) savaitgaliais, švenčių dienomis, per jos tėvų ir krikštatėvių atostogas ir šiaip be jokio reikalo.
Pamokyti (vardas):
kaip išsireikalauti pakvietimo į restoraną, užuot virus sriubą iš kirvio
kaip vienu blakstienų mirktelėjimu apsukti vyrus aplink mažąjį pirštelį
kaip elgtis, kad šeimos kaklas visuomet vadovautų galvai
Būti tikra močiute nelepinti anūkėlės.
SENELIO:
Aš, (krikštuko vardas) močiutės vyras, savo valia, neįtakojamas žmonos ir būdamas pakankamai blaivios galvos, visų čia dalyvaujančių akivaizdoje iškilmingai PASIŽADU:
Kad ir kas beatsitiktų, išlaikyti šaltakraujiškumą ir savitvardą situacijose, kai pasireikš (vardas) savarankiškumas ir fantazija. Todėl nepyksiu, kai (vardas) visą gyvenimą rinktą pašto ženklų kolekciją iškeis į vienaakį katiną nušiurusia uodega.
Pamokyti (vardas), kaip dirbti sode, nes jos tėvai tikrai to tikrai nepadarys
Išmokyti (vardas) vairuoti ir gimnazijos baigimo proga nupirkti jai automobilį, ne prastesnį nei savo
Sutaupyti iš pensijos (vardas) mokslams ir vestuvinei suknelei
Per Kalėdas persirengti Kalėdų seneliu ir, žinoma, neužmiršti dovanų.
Būti tikru močiutės vyru neleisti močiutei lepinti anūkės.