Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukai

QUOTE(Egle.vb @ 2009 04 23, 19:02)
Mamytes, katik perskaiciau sena tema, kiek ten daug visokiu pvz, atsisiunciau gal kokius 8 variantus, bandysiu is visu po truputi susirankiot ir padaryt savo.

Na va, susirankiojau is visur, dar savo prigalvojau ir visai wub.gif laikrastukas pavyko, jei ka domins, rasykit, galesiu e-mailu atsiust.
Visiem sveciam nebruksiu, aisku gaus po laikrastuka mociutes, pasidarysiu daugiau kopiju, kas nores tas gales pasiimti atminimui. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egle.vb: 24 balandžio 2009 - 16:12
QUOTE(Egle.vb @ 2009 04 24, 17:11)
Na va, susirankiojau is visur, dar savo prigalvojau ir visai  wub.gif  laikrastukas pavyko, jei ka domins, rasykit, galesiu e-mailu atsiust.
Visiem sveciam nebruksiu, aisku gaus po laikrastuka mociutes, pasidarysiu daugiau kopiju, kas nores tas gales pasiimti atminimui.  smile.gif

as labai noreciau blush2.gif jei tik nesunku, mano emailas: marinaan@hotmail.co.uk
Didelis aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marigan @ 2009 04 23, 10:57)
www.frameshow.com - cia galima ireminti savo vaiko nuotrauka, spauskite frame galary virsuj, paskui isrinkite bet koki rema, toliau spauskite create e-card (free) tada kai atidarys remelis ikalkite nuotraukite, redaguokite-arciau-toliau ir spauskite send e-card,galite siusti sau e-mailu arba paprastai save as....padarykite! sekmes!!!! thumbup.gif

Tas frameshow programa labai gadina nuotrauku kokybe, mes buvome keleta atspausdine, siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti
http://public.fotki....m/krikstynukas/
o cia mano laikrastukas.... ax.gif
nepykit tos kurios praset atsiust progneze, buvom isvyke, nebuvo laiko doh.gif progneze idejau ir cia mirksiukas.gif nors is esmes tai ji ne mano, irgi skolinta ir kitos mamos laiksrastuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 04 25, 13:44)
http://public.fotki....m/krikstynukas/
o cia mano laikrastukas.... ax.gif
nepykit tos kurios praset atsiust progneze, buvom isvyke, nebuvo laiko doh.gif  progneze idejau ir cia mirksiukas.gif  nors is esmes tai ji ne mano, irgi skolinta ir kitos mamos laiksrastuko blush2.gif

thumbup.gif Šanuolė, Indria! Nuostabus laikraštukas! Ir etiketės - kuklios, bet gražios. mirksiukas.gif Svarbiausia, kad viskas iš širdies daryta. Aš taip pat pati dariau laikraštuką, idėjas semdama iš šio forumo. Kadangi kompiuteristė iš manęs nekokia, tai vargo turėjau nemažai. Bet pastangos vertos rezultato. Užaugusi dukrytė žinos, kad tai mamytė stengėsi dėl jos. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2009 04 25, 14:25)
Svarbiausia, kad viskas iš širdies daryta

drinks_cheers.gif
prie laiksrastuko kokia savaite vargau, bet pasidariau pati biggrin.gif uztad dabar atsidziaugt negaliu, ir viesiems patiko labai blush2.gif wub.gif
Atsakyti
indria saunuole, labai grazus laikrastukas 4u.gif
Atsakyti
o kaip jus ikeliat i fotki is wordo, noriu kad ir mano darba ivertintumet ax.gif
Atsakyti
o su kokia programa darot laikrastuka? su wordu?
Atsakyti
QUOTE(Envuke @ 2009 04 26, 23:47)
o su kokia programa darot laikrastuka? su wordu?

As is visu pvz po truputi i Worda perkeliau, dar kai ka pakoregavau, fona pakeiciau ir t.t.
Atsakyti
Sveikutes mamytes bigsmile.gif Liepos menesi darysim sunelio krikstynas ir taip pat noriu laikrastuka padaryti. Gal galetumet man atsiusti koki? arupsiene@bigmail.lt Buciau labai dekinga blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle.vb @ 2009 04 27, 00:21)
As is visu pvz po truputi i Worda perkeliau, dar kai ka pakoregavau, fona pakeiciau ir t.t.

aisku. reiks ir man kazka megint kurti smile.gif
Atsakyti