Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukai

QUOTE(Achilles @ 2009 07 23, 20:53)
nu aš tai su dešiniu pelės mygtuku ir tada save as rolleyes.gif

Kai pasakiai tai prisiminiau pomidorai2.gif blush2.gif Aciukas aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

gal kas idėjų pasisems ir iš šio žurnaliuko maketo.... 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 07 23, 22:24)
labukas  4u.gif

gal kas idėjų pasisems ir iš šio žurnaliuko maketo.... 4u.gif

user posted imageuser posted image

Koks fainasssssssssssssssssssss wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos o is kur jus tuo fonus visokiausius imat?
Atsakyti
as tai pati su coreliu maketuoju ir delioju...
Atsakyti
QUOTE(joga_qq @ 2009 07 24, 18:38)
as tai pati su coreliu maketuoju ir delioju...

ojej, man dar iki tokiu mokslu toli, as dar tik pradedancioji su tokiom programom dirbt, niu nieko, ieskosim kazkokiu keliu, ir laiko daug nebeturiu doh.gif
Atsakyti
Gal kas gali man padeti dar truputi ax.gif kur galima power pointe nustaymose pazymeti, kad spauzdintu per visa lapo fona, be baltu krastu? g.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamytes...pirma noreciau pagirti tas mamytes kurios stengiasi, pacios kuria laikrastukus ar kita smile.gif ....gaila...bet mano atveju tai tikrai sunku, na pirma as nemoku blush2.gif , bet ir del laiko, nors ne man vienai jo truksta...bet vis delto mano maziuke nera tokia nerami, bet prie kompo tikrai neuzsedesi 4u.gif , net nakti....nors jai ir metukai po keliu dieneliu...tai va ka noriu pasakyti...kad jei yra nespejanciu mamyciu, o norinciu kad svente butu kuo smagesne, linksmesne ir isimintinesne galite kreiptis i mamyte is forumo tinulkaxx, kainos tikrai priimtinos, bet ir malonus bendravimas ir bendradarbiavimas, likau labai patenkinta jos darbu thumbup.gif user posted image...norincias suzinoti smulkiai rasykite i az ir 1 puslapiuka laikrastuko imetu, o visa po krikstynu imesiu.... mirksiukas.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renata33: 24 liepos 2009 - 23:10
QUOTE(renata33 @ 2009 07 25, 00:09)
sveikos mamytes...pirma noreciau pagirti tas mamytes kurios stengiasi, pacios kuria laikrastukus ar kita  smile.gif ....gaila...bet mano atveju tai tikrai sunku, na pirma as nemoku blush2.gif , bet ir del laiko, nors ne man vienai jo truksta...bet vis delto mano maziuke nera tokia nerami, bet prie kompo tikrai neuzsedesi 4u.gif , net nakti....nors jai ir metukai po keliu dieneliu...tai va ka noriu pasakyti...kad jei yra nespejanciu mamyciu, o norinciu kad svente butu kuo smagesne, linksmesne ir isimintinesne galite kreiptis i  mamyte is forumo tinulkaxx, kainos tikrai priimtinos, bet ir malonus bendravimas ir bendradarbiavimas, likau labai patenkinta jos darbu thumbup.gif user posted image...norincias suzinoti smulkiai rasykite i az ir 1 puslapiuka laikrastuko imetu, o visa po krikstynu imesiu.... mirksiukas.gif user posted imageuser posted image

oi labai aciu uz tiek graziu zodziu,jus irgi labai maloni mamyte 4u.gif
Atsakyti
na, cia taip visos reklaminasi, tai as irgi save biski pareklaminsiu smile.gif
darau ne tik laikrastukus, bet visus maketavimop darbus, o taip pat ir spausdinu (kriksto isakymai, kvietimai ir t.t.) Taip kad labai lauksiu AZ blush2.gif
Atsakyti
Mielos mamytes darau laikrastuka pati ir nmorejau paprasyti patarimo.Kaip su wordu galima padaryti spalvota lapa?Ne nebutinai vienos spalvos siaip visokiu graziu fonu buna g.gif .
Buciau dekinga uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 07 25, 10:24)
Mielos mamytes darau laikrastuka pati ir nmorejau paprasyti patarimo.Kaip su wordu galima padaryti spalvota lapa?Ne nebutinai vienos spalvos siaip visokiu graziu fonu buna  g.gif .
Buciau dekinga uz pagalba  4u.gif  4u.gif  4u.gif

tiesiog nutempkite į wordą savo norimą foną ir viskas 4u.gif

tai jeigu jau visos reklaminas, tai ir aš tadu biggrin.gif galiu padėti su krikštynų laikraštukais, bei kitais maketukais 4u.gif
Atsakyti