Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukai

sveikos,galeciau as pasiulyti savo paslaugas...tikrai nebrangiai viskas blush2.gif
kam reikia rasykite el pastu:ingrida.rojiene@gmail.com
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2009 07 09, 17:20)
sveiki , bandau gaminti laikrastuka , tinklapyje IMIKIMI pasidariau ant paveikslelio teksta , uzdejau dar keleta foto su mintimi kad tai gales buti kaip vienas wordo lapas , bet man  neiseina graziai ikelti I WORDA, kokybe labai nukencia didinat paveikleli.bandzau kelti ir i open offise tai ir nieko neiseina. ar galima kaip nors isdidinti  worde neiskraipant?ar daryti viska worde (DETI PAVEIKSLELI , TEKSTA , PAPILDOMAS FOTO)?O  gal parsisiusti 7 worda , ar dar ka nors...

gtimrghjnft
Atsakyti
QUOTE(augussandra @ 2009 07 12, 19:46)
gtimrghjnft

ką čia reiškia? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kuri galit pasidalinti krikstynu laikrastuko sablonais, buciau labai dekinga. Per velai susigalvojom ji daryti 4u.gif, o ta ypatingoji diena jau cia pat

rasykit man i az, arba monsal@one.lt
Atsakyti
labukas isoms, ir man reikalinga mamyciu pagalba kuriant laikrastuka, krikstynos po dvieju savaiciu gal kas galit atsiusti laikrastuko sablona adresu rassee@excite.com buciau labai dekinga.
Atsakyti
Mamytės, laikraštukų šablonų neturiu, bet gal padės pavyzdžiai... ax.gif Ką rašyti, kaip atrodo laikraštukas galite pamatyti čiaaa mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
norejau paklaust tu, kurios daro su wordu laikrastukus ir deda nuotraukas, ar atspausdinant nuotraukos gaunasi kokybiskai? g.gif be to jauciu, kad atspausdinimas tu laikrastuku brangiai gaunasi, nes juk spalvotai norisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edditka @ 2009 07 13, 14:57)
sveikos,
  norejau paklaust tu, kurios daro su wordu laikrastukus ir deda nuotraukas, ar atspausdinant nuotraukos gaunasi kokybiskai?  g.gif  be to jauciu, kad atspausdinimas tu laikrastuku brangiai gaunasi, nes juk spalvotai norisi blush2.gif

aš darau dabar su fotoshopu, bet anksčiau dariau su wordu. spausdinom ne namuose, o spaustuvėj, tai kokybė gavos nebloga, už 15 laikraštukų (1 laikrasštukas - 16 puslapių) ir susegimą (atidavė tokį kaip parduotuvėse žurnalai būna) sumokėjom 240 lt doh.gif
Atsakyti
aciu Achilles uz atsakyma 4u.gif na as zadu daryti tik 5 kopijas laikrastuku neduosiu visiems sveciams schmoll.gif tik artimiausiems 4u.gif o gal kas zinot kur kaune kokybiskai atspausdina ir ne itin brangiai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Uzsiimu Krikstynu laikrastuku darymu, mielai padaryciau ir Jums uz nedidele kaina ax.gif
Geriausiai kreiptis el.pastu: manomenas1@gmail.com
Arba parasykite i az. Darau ir kitokius darbelius mirksiukas.gif Teirautis manes asmeniskai. Dedu ant foto remelius
Atsakyti
QUOTE(edditka @ 2009 07 14, 11:51)
aciu Achilles uz atsakyma 4u.gif  na as zadu daryti tik 5 kopijas laikrastuku neduosiu visiems sveciams schmoll.gif tik artimiausiems 4u.gif o gal kas zinot kur kaune kokybiskai atspausdina ir ne itin brangiai? 4u.gif

Aš ne kaunietė, bet dažniausiai visose spaustuvėse eina panašios kainos. Kai domėjausi sau, tai labai buvo sunku išsirinkti, visur kainos vienodos daug maž. Taip kad manau neapsiriksite bet kuriuop atveju rolleyes.gif
Atsakyti
jei netinka spalvoti, ryskus ir margi kristukai, tai kriksto laikrastukas gali atrodyti ir taip 4u.gif KRIKŠTYNU RYTAS 4u.gif

user posted image

Atsakyti