sveikos,galeciau as pasiulyti savo paslaugas...tikrai nebrangiai viskas
kam reikia rasykite el pastu:ingrida.rojiene@gmail.com
QUOTE(Linckutis @ 2009 07 09, 17:20)
sveiki , bandau gaminti laikrastuka , tinklapyje IMIKIMI pasidariau ant paveikslelio teksta , uzdejau dar keleta foto su mintimi kad tai gales buti kaip vienas wordo lapas , bet man neiseina graziai ikelti I WORDA, kokybe labai nukencia didinat paveikleli.bandzau kelti ir i open offise tai ir nieko neiseina. ar galima kaip nors isdidinti worde neiskraipant?ar daryti viska worde (DETI PAVEIKSLELI , TEKSTA , PAPILDOMAS FOTO)?O gal parsisiusti 7 worda , ar dar ka nors...
gtimrghjnft
Sveikos mamytes, gal kuri galit pasidalinti krikstynu laikrastuko sablonais, buciau labai dekinga. Per velai susigalvojom ji daryti , o ta ypatingoji diena jau cia pat
rasykit man i az, arba monsal@one.lt
rasykit man i az, arba monsal@one.lt
sveikos,
norejau paklaust tu, kurios daro su wordu laikrastukus ir deda nuotraukas, ar atspausdinant nuotraukos gaunasi kokybiskai? be to jauciu, kad atspausdinimas tu laikrastuku brangiai gaunasi, nes juk spalvotai norisi
norejau paklaust tu, kurios daro su wordu laikrastukus ir deda nuotraukas, ar atspausdinant nuotraukos gaunasi kokybiskai? be to jauciu, kad atspausdinimas tu laikrastuku brangiai gaunasi, nes juk spalvotai norisi
QUOTE(edditka @ 2009 07 13, 14:57)
sveikos,
aš darau dabar su fotoshopu, bet anksčiau dariau su wordu. spausdinom ne namuose, o spaustuvėj, tai kokybė gavos nebloga, už 15 laikraštukų (1 laikrasštukas - 16 puslapių) ir susegimą (atidavė tokį kaip parduotuvėse žurnalai būna) sumokėjom 240 lt
aciu Achilles uz atsakyma na as zadu daryti tik 5 kopijas laikrastuku neduosiu visiems sveciams tik artimiausiems o gal kas zinot kur kaune kokybiskai atspausdina ir ne itin brangiai?
Sveikos. Uzsiimu Krikstynu laikrastuku darymu, mielai padaryciau ir Jums uz nedidele kaina
Geriausiai kreiptis el.pastu: manomenas1@gmail.com
Arba parasykite i az. Darau ir kitokius darbelius Teirautis manes asmeniskai. Dedu ant foto remelius
Geriausiai kreiptis el.pastu: manomenas1@gmail.com
Arba parasykite i az. Darau ir kitokius darbelius Teirautis manes asmeniskai. Dedu ant foto remelius
QUOTE(edditka @ 2009 07 14, 11:51)
aciu Achilles uz atsakyma na as zadu daryti tik 5 kopijas laikrastuku neduosiu visiems sveciams tik artimiausiems o gal kas zinot kur kaune kokybiskai atspausdina ir ne itin brangiai?
Aš ne kaunietė, bet dažniausiai visose spaustuvėse eina panašios kainos. Kai domėjausi sau, tai labai buvo sunku išsirinkti, visur kainos vienodos daug maž. Taip kad manau neapsiriksite bet kuriuop atveju
jei netinka spalvoti, ryskus ir margi kristukai, tai kriksto laikrastukas gali atrodyti ir taip KRIKŠTYNU RYTAS