Niu buciau labai dekinga blem cia panelem savo darbo gaila, lai blem lai istrina tuos paveiksliukus jei nenori,kad nukopintume juk tik maketo tereikia. As gal ir bandysiu jei ka atsiusiu.Spauzdintuvas blem neveikia reiks varyt kur nors
Gal kuri mamyte gali patart kur pigiai Kaune galimetu laikrastuka atsispausdint?
QUOTE(elwa @ 2009 07 10, 11:29)
Gal kuri mamyte gali patart kur pigiai Kaune galimetu laikrastuka atsispausdint?
Aš tai kai spausdinau atskirus lapus ir su juostele persirišau, tai spausdinausi Elkatoje Studentų miestelyje, tai pas juos 1.5 lt spalvotas lapas ir kokybė labai gera.
Mergytės, tikrai negaila maketuko, kam galėjau tam išsiunčiau, dabar įkelsiu čia, kad atsisiųstų visos norinčios Štai nuoroda , spauskit su dešiniu pelės mygtuku ir tada "save picture as": http://img41.imagesh...issaldainio.png
Mergičkos,
rašykit man emailus atsiųsiu ką gavau iš mamyčių
rašykit man emailus atsiųsiu ką gavau iš mamyčių
mano pora laikraštukų. Tiesa, antrojo tik pora lapelių įdėta, kadanors papildysiu
laikraštėliai
laikraštėliai
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2009 07 10, 13:06)
Aš tai kai spausdinau atskirus lapus ir su juostele persirišau, tai spausdinausi Elkatoje Studentų miestelyje, tai pas juos 1.5 lt spalvotas lapas ir kokybė labai gera.
Dekuj
O šiaip papiruso lapų ir visokių kitokių grožybių galima nusipirkti Popieriaus namuose Karaliaus Mindaugo gatvėje. Ten pas jas galima nusipirkti ir limpančio popieriau etiketėms
Parduoda po 1 vnt
Parduoda po 1 vnt
QUOTE(ErnestaKaunas @ 2009 07 10, 13:06)
Gal galima man i e-mail maketuka? Mylaniuks@gmail.com Aciu labai
ir kas ten sake dar medziagos turi atsiusti. Aciu,aciu
Papildyta:
Oj ne ta uzcitavo
Acilles neina isisaugoti to maketuko.. gal galetum i pasta atsiusti? mylaniuks@gmail.com aciukas
QUOTE(Mylaniuks @ 2009 07 11, 15:14)
Acilles neina isisaugoti to maketuko.. gal galetum i pasta atsiusti? mylaniuks@gmail.com aciukas
Palaukite, kol pilnai užkraus paveiksliuką ir tada su dešiniu paspaudę turite matyti save picture as. ne prie savo kompiuterio šiuo metu esu, tad neturiu maketuko čia
Sveikos Mamytes,
NUsprendem ir mes savo dukryte krikstyti, bet labai mazai laiko turiu pora dienu jau skaitineju jusu sukurtus laikrastukus jau prisigaudziau ideju, gal kuri mamyte galetu imesti man i elektronini pasta kokius kelis pavyzdelius buciau labai dekinga... sigulka@gmail.com
NUsprendem ir mes savo dukryte krikstyti, bet labai mazai laiko turiu pora dienu jau skaitineju jusu sukurtus laikrastukus jau prisigaudziau ideju, gal kuri mamyte galetu imesti man i elektronini pasta kokius kelis pavyzdelius buciau labai dekinga... sigulka@gmail.com