QUOTE(Izolda @ 2009 07 08, 13:18)
Aš nesuprantu kaip reikia laikraštukui foną parinkti.. Na tarkim radau patinkantį, bet tai jei jis tinka viršeliui, tai kaip padaryt, kad tiktų kitiems puslapiams? Juk nedėsi visur to pačio fono, nes gal kitam puslapį mažesnio rėmelio reikės, kitam gal išvis nereikės, na kad būtų įdomiau.. Nepridėsi ir skirtingų fonų puslapiams, kad titulinis su ramunėm, sekantis su balandžiais, dar sekantis su kokios žvaigždėm, juk turi būti visiems puslapiams bendras stilius. Nežinau ar suprantat ką noriu pasakyt..
reikia daryti puslapio lūžį, t.y. pereinant į kitą psl Įterpimas-Lūžis- Paskesnis psl ir viskas gausis
Papildyta:
QUOTE(amela @ 2009 07 07, 19:21)
prazioplinau
as ir norejau
jei kas galesit mestelkit indretala@gmail.com
***** man krikstynos liepos 18d o suzinojom tik pries savaite, taip noretusi ir laikrastuka padaryt gal kas turit maketeli kuri galima koreguot butu, siaubas kaip laiko nebedaug
Ir mūsų tą pačią dieną
ir aš dar nepadariau, bet nelabai kas dalinasi, nes dabar tik už pinigus gali atsiųsti, nes aš prašiau, tai tik viena mama atsiliepė, Ačiū jai labai dar kartą, o už pinigus tai kiek nori, nepopuliaru dalintis, nors kai piršliauti ruošėmės tai visko gavau
Jei kam ko vestuvės reikės rašykit tikrai negaila duosiu viską ką gavau