Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų laikraštukai

laba diena. greit ir mano sunelio krikstynos ir svecius noreciau nustebinti krikstynu laikrastuku 4u.gif gal kas galetu y pasta atsiusti pavyzdy... buciau dekinga thumbup.gif rasazorubiene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 06 16, 12:07)
Sveikutes  4u.gif

Noriu paklaust kaip padaryti spalvota lapa, t.y. fona?  ax.gif Darau su Wordu  blush2.gif

Tai gal tiesiog įdėti norimą foną ir ant jo rašyti..? unsure.gif nežinau ar taip galima word'e rolleyes.gif arba nusiprikti gražių lapų, yra visokių su gėlėtais pakraščiukais ir pan. kanceliarinėse 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas darausi laikrastuka , bet tuo paciu noriu padaryti ir power poita, gal kas zinote kaip reikia uzdeti muzika, kad grotu visa laika kol ziuresime? g.gif
Atsakyti
kabesita, aš laikraštuką krikštynoms irgi dariau su wordu. tiesiog atsidaryk norimą failą (na norimą foną) ir viskas. o kad jis užimtų visą lapą, tai ant jo paspaudus turi atsirasti apibrėžimas, ir tada iš šonų galėsi patempti jį tokio dydžio, kokio norėsi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dezma @ 2009 06 17, 10:19)
Labas rytas darausi laikrastuka , bet tuo paciu noriu padaryti ir power poita, gal kas zinote kaip reikia uzdeti muzika, kad grotu visa laika kol ziuresime? g.gif

Pabandykite insert -- tada dešinėj pusėj pačiam kampe sound ir tada sound from file ir pasirenkat iš kompiuterio kokį norit g.gif
Atsakyti
Sveikos,per kokias programas darote laikrastukus 4u.gif gal galetumet patart? 4u.gif 4u.gif 4u.gif buciau dekinga! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astute571 @ 2009 06 18, 17:23)
Sveikos,per kokias programas darote laikrastukus 4u.gif gal galetumet patart? 4u.gif  4u.gif  4u.gif buciau dekinga! smile.gif

As darau su wordu,bet kitos daro su photoshopu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 06 18, 18:27)
As darau su wordu,bet kitos daro su photoshopu  mirksiukas.gif

dėkoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal kas galetu atsiust krisktynu laikrastuku pvz man i pasta digrytester@gmail.com 4u.gif buciau LABAI dekinga thumbup.gif
Atsakyti
o kaip padaryti fona laikrastukui worde? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astute571 @ 2009 06 18, 16:32)
o kaip padaryti fona laikrastukui worde? g.gif

jau prieš tai rašiau, bet pakartsosiu. aš tai pasiimu kokį noriu fona ir atidarau jį worde. tada ištempiu jį kad būtų tokio dydžio kaip wordo lapas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 06 18, 19:12)
jau prieš tai rašiau, bet pakartsosiu. aš tai pasiimu kokį noriu fona ir atidarau jį worde. tada ištempiu jį kad būtų tokio dydžio kaip wordo lapas  ax.gif

o tie fonai turi buti paveiksleliai ar spec.fonai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astute571 @ 2009 06 18, 17:21)
o tie fonai turi buti paveiksleliai ar spec.fonai ax.gif

gali būti bet kas. pvz kai aš dariau krikštynų laikraštuką, tai dėjau netgi nuotrauką mergytės. ir kiekvienam puslapy buvo foto, tik aš ją truputį padariau blankesnę, kad matytųsi raidės. ax.gif
Atsakyti