Neturiu photoshopo o ir to wordo 7 irgi ne nu ziuresim gal ka kitka sugalvosiu
QUOTE(kabesita @ 2009 06 08, 09:53)
Neturiu photoshopo o ir to wordo 7 irgi ne nu ziuresim gal ka kitka sugalvosiu
o su kuo darai?
QUOTE(murzuliukas @ 2009 06 08, 12:03)
o su kuo darai?
su wordu be to labai norejau aciu pasakyt, kas pasake www.loonapix.com websita, tai ten lengva naudoti
mergaites, gal kuri zinot, kaip uzdeti fona ant lapo? kad neryskiai po apacia matytusi kazkoks paveiksliukas, o ant virsaus galetum rasyt, det nuotraukas ir pan.?
QUOTE(mazytiaaa @ 2009 06 08, 17:31)
mergaites, gal kuri zinot, kaip uzdeti fona ant lapo? kad neryskiai po apacia matytusi kazkoks paveiksliukas, o ant virsaus galetum rasyt, det nuotraukas ir pan.?
Reikia atsidaryti norimą lapą, pvz A4, tada užtempti foną ir pamažinti opacity, jis bus toks neryškus, tarsi permatomas...
Sveikutes.. Gal galetumet ir man padeti?.. Noriu dukrytei padaryti krikstynu laikrastuka, bet nezinau nuo ko pradeti Jeigu nesunku atsiuskit siuo adresiuku (linutegster@gmail.com) laikrastuko pavyzdziu.
QUOTE(LIGERLI @ 2009 06 09, 00:34)
Sveikutes.. Gal galetumet ir man padeti?.. Noriu dukrytei padaryti krikstynu laikrastuka, bet nezinau nuo ko pradeti Jeigu nesunku atsiuskit siuo adresiuku (linutegster@gmail.com) laikrastuko pavyzdziu.
Patikekit, sioje bei pries tai buvusioje temoje yra LABAI daug informacijos apie laikrastukus...as jau trecia diena sedziu SM ir esu radus gausybe informacijos. Tik reikia pastudijuoti daugiau... Na o as savo laikrastuka jau pradejau ir tureciau greitai ji pabaigti, nes jau sestadieni ta didzioji diena
QUOTE(Ausra28 @ 2009 06 08, 18:53)
Reikia atsidaryti norimą lapą, pvz A4, tada užtempti foną ir pamažinti opacity, jis bus toks neryškus, tarsi permatomas...
Mane irgi domina fonas, bet nelabai supratau kaip "uztempti fona"
Vakar pasidariau tevams isakymus, tai taip fainas gavos ziuriu kuo toliau, tuo smagiau ruostis toms krikstynoms.
QUOTE(mamyte111 @ 2009 06 09, 01:45)
Patikekit, sioje bei pries tai buvusioje temoje yra LABAI daug informacijos apie laikrastukus...as jau trecia diena sedziu SM ir esu radus gausybe informacijos. Tik reikia pastudijuoti daugiau... Na o as savo laikrastuka jau pradejau ir tureciau greitai ji pabaigti, nes jau sestadieni ta didzioji diena
Sutinku.
Kai dariau, tai cia tiek info daug radau, tik nereikia netingeti
QUOTE(gutė @ 2009 06 09, 13:16)
Sveikos Noriu jūsų patarimo: nuotraukas padariau www.loonapix.com, bet niekaip nerandu, kaip jas išsaugoti kompiuterį: išsaugo rėmelius be nuotraukos Laukiu pagalbos
man tai išsisaugojo, pabandžiau
kai jau įrėmini foto, apačioj yra mygtukas "save", paspausk jį ir tada atsiras foto. tada ant foto su pelės dešiniu klavišu spaudi "save as.." ir išsisaugai kur reikia
Sveiki,
Is sioje temoje rastos nuorodos http://www.hiti.dk/a...ioner index.htm i worda keliu angeliukus ir kitus grozius, bet jie buna kvadratiniame juodame fone. KAIP JI panaikinti
Aciu
Is sioje temoje rastos nuorodos http://www.hiti.dk/a...ioner index.htm i worda keliu angeliukus ir kitus grozius, bet jie buna kvadratiniame juodame fone. KAIP JI panaikinti
Aciu