Norite krikštynų laikraštuko? Apsilankykite adresiuku http://public.fotki....ntineAtributika ir užsisakykite pas mergina, kurios Skype bus ten nurodytas
Nebrangu ir labai kokybiška
Norėjau čia įkelti kelis pavyzdžius, bet nemoku...
Sėkmės visoms
QUOTE(aurimk @ 2009 05 09, 13:33)
As tai pasiskolinau spalvot printeri, nusipirkau kasete ir spausdinau kiek man reikejo ir laikrastuku ir saldainiu popieriuku ir t.t.
Surisa kas kaip sugalvoja, daznai surisa juostele, panasiai dariau ir as
Surisa kas kaip sugalvoja, daznai surisa juostele, panasiai dariau ir as
labai graziai surista, vagiu sita ideja
QUOTE(Onelė @ 2009 05 11, 14:19)
Noriu paklausti mamyčių, kurios pačios spausdino laikraštukus: ar ant vienos, ar ant abiejų lapo pusių spausdinote?
mes ant abieju spausdinom
norejau paklausti , kaip cia dirbt su tuo remeliu
http://www.loonapix.com/framer
pasirenki remeli, o ji siustis sau ar viska padaryti inete ir tada siustis, ant tokiu dalyku esu zalia, o noriu nerealiu dalyku itariu
QUOTE(Reginiukas @ 2009 05 15, 15:05)
Nu kam vogti, galima pasiskolinti gi tam cia savo idejomis viena su kita ir dalinames
Bet siaip tai reiktu pagalvot su tu dugeliu tvirtinimu, nes as tai paskutine nakti viska dariau tai nebuvo kada galvot, nes jie graziai atrodo, o labai jau netvirtai laikesi, dalis kol nusiveziau iki vietos nukrito, gerai kad atsarginiu turejau. Turint laiko reikia pagalvot kaip juos geriau pritvirtint
QUOTE(aurimk @ 2009 05 15, 16:19)
Nu kam vogti, galima pasiskolinti gi tam cia savo idejomis viena su kita ir dalinames
Bet siaip tai reiktu pagalvot su tu dugeliu tvirtinimu, nes as tai paskutine nakti viska dariau tai nebuvo kada galvot, nes jie graziai atrodo, o labai jau netvirtai laikesi, dalis kol nusiveziau iki vietos nukrito, gerai kad atsarginiu turejau. Turint laiko reikia pagalvot kaip juos geriau pritvirtint
aciu , kazka reiks pagalvot
jau dvi paras viska skaitau, tai 10 lapu ideju prisirasiau, dabar liks dirbti, uzsisakineti maisleius, dayri laikrastuka, isakymus ir t.t
QUOTE(Reginiukas @ 2009 05 16, 18:58)
jau dvi paras viska skaitau, tai 10 lapu ideju prisirasiau, dabar liks dirbti, uzsisakineti maisleius, dayri laikrastuka, isakymus ir t.t
Yra yra ka veikti, kol viska susiruosi, taigi sekmes kuribiniame darbe
QUOTE(Reginiukas @ 2009 05 15, 15:05)
pasirenki remeli, o ji siustis sau ar viska padaryti inete ir tada siustis, ant tokiu dalyku esu zalia, o noriu nerealiu dalyku itariu
Su uzrasu "Upload your photo" ten yra nuoruodele "Browser" paspaudi ant jos isirenki is savo kompo norima nuotrauka, poto remelius tik uztrunka keleta minuciu kol izsikrauna, tada pasikuoreguoji nuotrauka, remelius, kur yra uzrasas "Tools", ir jei viskas tenkina lapo apacioje yra uzrasas "Save" kur sia nuotrauka su remeliu isaugo tavo kompiuteryje ir viskas, sekmes
Sveikutes norejau paklasuti o kaip darai krikstynu laikrastuka turi buti popierius is abieju pusiu prirasytas ar tik is vienos
QUOTE(Akella @ 2009 05 17, 21:40)
Sveikutes norejau paklasuti o kaip darai krikstynu laikrastuka turi buti popierius is abieju pusiu prirasytas ar tik is vienos
Čia jau tavo valia, kaip panorėsi, taip ir bus
+2009 05 18, 05:33-->
Aciu kad atrasei, pasizejau i tavo darbeliu gal galetum man i Az parasyti kokios kainos uz etiketes sampanui ir t.t. saldiniu popieriukus ir sokolado. Ir dezutes
QUOTE(Emilytė @ 2009 05 18, 05:33)
Čia jau tavo valia, kaip panorėsi, taip ir bus
Aciu kad atrasei, pasizejau i tavo darbeliu gal galetum man i Az parasyti kokios kainos uz etiketes sampanui ir t.t. saldiniu popieriukus ir sokolado. Ir dezutes
QUOTE(Akella @ 2009 05 18, 12:15)
parašiau
QUOTE(Onelė @ 2009 05 11, 15:19)
Noriu paklausti mamyčių, kurios pačios spausdino laikraštukus: ar ant vienos, ar ant abiejų lapo pusių spausdinote?
Na, as spausdinausi ant paprasto popieriaus is abieju pusiu ir gavosi labai gerai . kaip tikras zurnaliukas