Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Marijampolėj

sveikos visos būsimos ir esamos mamytės 4u.gif
nors aš dar ne nestuke.gif toli gražu tačiau veikiausiai tik čia galiu rasti sau rūpimą info...
gal žinote kur privačiai dirba gyd. L.Jucienė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(//Ieva// @ 2009 07 17, 13:29)
sveikos visos būsimos ir esamos mamytės 4u.gif
nors aš dar ne  nestuke.gif toli gražu tačiau veikiausiai tik čia galiu rasti sau rūpimą info...
gal žinote kur privačiai dirba gyd. L.Jucienė? 4u.gif

gydytoja Juciene dirba seimos klinikoj Liudvinave. Kiek zinau, norint pas ja lankytis reikia prisiregistruoti toje klinikoj. o jei tik siaip privaciai, tai gal ligoniej priimineja. net nzn...
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2009 07 07, 18:59)
blink.gif  o Dieve... blink.gif  verysad.gif  Ir kaip ji gali dirbt, kas ją ten laiko nesuprantu doh.gif  bjaurybė senė, gal dabar jau išeis g.gif

4u.gif
Taip, ji tikrai baisi. Drauge gimde kartu su vyru, tai kad pradejo ant jos staugt, laime, kad vyras salia buvo, tai ja apramino, sako, nerekit, ko cia rekiat, jai ir taip labai sunku.. Nu zodziu, as pakraupus.
Manau, per daug moterys tyli. Reiketu ja skundais uzverst, po to dar i koki Marijampoles laikrasti apie ja parasyt, vis tiek kazkiek pagreitintu jos isejima. Klaiki boba, reikia kazka su ja daryt... cool.gif
Atsakyti
P.S. Cia mes apie Bieliauskiene. Jeigu nusimato gimdymas pas ja, netylekit, nebijokit paskyti, kad pas ja nepageidaujat, tarkites is karto su kita, ieskokit skyriaus vedejo, verkit, prasykit, kvieskites vyra, mama, kelkit skandala, bet - nenusileiskit!!!
Beje, ir pas Juciene viena seima prarado leliuka. Tik nezinau, kokia ten buvo situacija, negaliu pakomentuot... verysad.gif
Atsakyti
as gimdziau marijampolej,dare man cp,nespejau per viena pamaina ,padare cp per kita,tai teko susidurt su valiukiene ir juciene g.gif patenkinta likau ju darbu,pinigeliu daviau tik simboliskai padekoti uz darba ir kad ilgai nekankinus padare cp.,nes neisgimdziau g.gif na ir personalas toks pusiau,nu negaliu skustis g.gif
Atsakyti
Jei kam idomu, merginos ,galiu papasakoti savo istorija. Pirma savo maziuka gimdziau Kaune (kazkaip nelabai pasitikejau Marijampoles daktarais), bet teko nusivilti doh.gif Neseniai mano sesute pasigimde leliuka Marijampoles ligonineje, pas daktare Rutkauskiene. As pati dalyvavau gimdyme ir maciau kaip sauniai Rutkauskiene atlieka savo pareigas drinks_cheers.gif SUPER!!! Su tokia vidine ramybe, pasitikejimu ir trupuciu humoro thumbup.gif dabar laukiuosi antro ir jau zinau kur gimdysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes. Gal galit parasyti kurios daktares ar akuseres priimineja gimdymus privaciai? As zadu is anglijos gryzti i lietuva i pabaiga nestumo, tai cia ir pagimdyti teks. O draudimo jokio gi neturiu... tai net nezinau ar i ligonine priimtu...
Atsakyti
QUOTE(Lailatina @ 2009 08 16, 04:10)
Sveikos mergytes. Gal galit parasyti kurios daktares ar akuseres priimineja gimdymus privaciai? As zadu is anglijos gryzti i lietuva i pabaiga nestumo, tai cia ir pagimdyti teks. O draudimo jokio gi neturiu... tai net nezinau ar i ligonine priimtu...

Manau, kad ligonine priimtu, tik tektu uz paslaugas susimoketi mirksiukas.gif , bent jau man taip atrodo. O Marijampoleje negirdejau, kad kas privaciai gimdyma priimtu g.gif Butu idomu suzinoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. smile.gif as dukryte gimdziau kaune nes marijampolej daktare Rutkauskiene issiunte kaip baisiausia ligone. Na kur ten tokia nebusi kai pasako kad tavo vaikas neissivystes ir pan verysad.gif kaune man labai patiko nuvaziaviau ir labai graziai buvau sutikta ir nuraminta kad vaikutis normalus ir svori tik 100g apsigavo 4u.gif esu nescia ir net bijau pagalvot apie gimdyma Marijampolej doh.gif Na aisku buna visom klaidu bet kategoriskai teigti kad taip yra blogai tiesiog negalima nes savijauta tikrai buvo zymiai pablogejus po jos tokiu pareiskimu verysad.gif na aciu dievuliui viskas buvo gerai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliuskele..: 06 rugsėjo 2009 - 20:11
Sveikutes, ruosiuosi gimdyti ir labai noreciau pas Rutkauskiene is anksto susitarus. Kazin tai imanoma??
Atsakyti
QUOTE(Ping @ 2009 09 08, 12:01)
Sveikutes, ruosiuosi gimdyti ir labai noreciau pas Rutkauskiene is anksto susitarus. Kazin tai imanoma??

kiek žinau Rutkauskienė nevažiuoja nei savaitgalį nei naktį jei ne jos budėjimas 4u.gif

nėštukės užsukit į temą MARIJAMPOLĖS NĖŠTUKĖS 4u.gif
Atsakyti
O kuri vaziuoja? ax.gif
Atsakyti