Pasisakysiu ir aš-gimdžiau prieš 4 metus,akušerė buvo nuostabi

,o gydytoja tai iš pačio baisiausio filmo

(bet tos raganos jau nebėra,tad nesibaiminkit

)
Kas dėl pampersų kūdikėliui,tai tikrai mažai dviejų,nes tų dviejų Jums gali užtekti tik kokioms 10-iai minučių,ar net mažiau,nes pradžioj tie mažiuliai pastoviai kakoja tokiu juodu kakučiu(mekonijus),ir reikia tuoj pat pakeisti pampį ir apiprausti,nes jai tik uždelsit,tai labai labai prilimpa prie užpakaliuko...,tad pampersų reikia daaaaaaaaaaaaaug!!!
Sau aš buvau pirkusi įklotų ABRISAN po gimdymo,turėjau du didžiausius,ir gal du vidutinius,mažiausių nepirkau.Tik tiek nedaug sau įsidėjau,nes taupiau vietą tašėje,o jų(įklotų)aišku trūko,bet vyras dapirko

,man vaistinėj patarė,kad neprisipirkit daug,jeigu kas taigi dasipirksit

,tai aš taip ir padariau,
ir dar buvau tokias kelnaites nusipirkus po gimdymo-baltos spalvos beveik iki kelių,tokios kaip būtų nukirptos paprastos plonos pėdkelnės

,turėjau dvi,tai kai susiterliojo,tai tiesiog išmečiau.Norėjau pirkti kokias tai tinklines kelnaites(buvau girdėjusi,kad jas labai perka būsimos mamytės),bet ju tuo metu nebuvo,tad nusipirkau šias,kurias man pasiūlė vaistininkė,ir likau patenkinta

Namuose naudojau jau paprastus always paketukus,bet va ligoninėje tas tris dieneles,tai būtų man jie netikę,nes kraujavau labai gausiai.
...Taip, aš nesu ideali...,bet,
kaip sakoma:
briliantui atleidžiami aštrūs kampai! ....