Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Marijampolėj

QUOTE(agne1984 @ 2010 03 09, 18:48)
Zadejo tik keleta menesiu  mirksiukas.gif

aciuks.gif nuraminai karsta.gif vien del jos i Marimeda atejau
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 03 07, 21:41)
girdėjau tik tiek,kad ji kažkokia nauja,kuri priiminėja gimdymus neseniai smile.gif

Palyginus jau ne nauja gydytoja , senokai dirba smile.gif

QUOTE(Rudaaake* @ 2010 03 07, 21:48)
Aha sita zinau,nes ji mano naujoji ginekologe klinikoje Marimeda- pakeite gyd. Valiukiene,kuri isejo i dekreta. Sake kad dirba nuo pernai metu vasaros. Labai maloni gydytoja. Kai prisikaiciau cia visokiu baisybiu, galvoju gal reiketu su ja tartis. Todel idomu gal kuri mamyte gimdziusi pas ja?  smile.gif

Valeriene tikrai nuostabi, su Valiukiene abi superines, tikesiuosi, kad budes Valkeriene...zinau, kas pas ja gimde, tai sake toks jausmas, kad ji kartu viska daro, zodziu gyre smile.gif

QUOTE(Rudaaake* @ 2010 03 07, 22:02)
Jau kai prisiskaiciau apie Bieliauskiene ir Rutkauskiene, net bloga pasidare  doh.gif  aciu dievui jei nedirba tokia pabaisa Bieliauskiene. ir pas Razmirskiene bijociau papulti  blink.gif  todel galvoju su savo daktare tartis jei pavyks. Laukiu dar kitu mamyciu gal ka zino apie gyd. Valkeriene?  ax.gif

Bijociau pas Razmirskiene ir as.

QUOTE(Ingutevi @ 2010 03 09, 18:24)
Gal zinai kiek ilgai bus gydytoja Valiukiene vaikiuko auginimo atostogose? Jei iki 3 metu auginsis tai  doh.gif

Mano gine Valiukiene jau pagimde, bus tikras patriotas, o leles grozis, abudu puikiai atrode smile.gif kiek girdejau, tai daktare neplanuoja i darba sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugita25 @ 2010 03 13, 11:02)
Mano gine Valiukiene jau pagimde, bus tikras patriotas, o leles grozis, abudu puikiai atrode smile.gif
kiek girdejau, tai daktare neplanuoja i darba sad.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif matei po gimdymo bigsmile.gif
o gal kokiu problemu turi unsure.gif nes jos planai buvo tik pasiaugint keleta menesiu ir gryst i darba ax.gif
Atsakyti
Man ir gydytoja Valkariene thumbup.gif Su ja lengviau bendrauti net negu su Valiukiene (nors apie ja vien geri atsiliepimai). Noreciau, kad Valkariene priimtu mano gimdyma, nes Rutkauskiene labai jau sugadintas pinigu zmogus, nors is pradziu ir labai maloni ir saldi atrodo. Cia mano asmenine nuomone 4u.gif Nors jei papulciau pas ja gimdyti - tikrai nesupykciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2010 03 14, 12:31)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  matei po gimdymo  bigsmile.gif
o gal kokiu problemu turi  unsure.gif  nes jos planai buvo tik pasiaugint keleta menesiu ir gryst i darba  ax.gif

taip jau po gimdymo, manau, kad nera reikalo lekt i darbus, puiki gydytoja pavaduoja
;0

QUOTE(KERERA @ 2010 03 21, 08:19)
Man ir gydytoja Valkariene thumbup.gif  Su ja lengviau bendrauti net negu su Valiukiene (nors apie ja vien geri atsiliepimai). Noreciau, kad Valkariene priimtu mano gimdyma, nes Rutkauskiene labai jau sugadintas pinigu zmogus, nors is pradziu ir labai maloni ir saldi atrodo.  Cia mano asmenine nuomone 4u.gif  Nors jei papulciau pas ja gimdyti - tikrai nesupykciau lotuliukas.gif

as tau pritariu simtu procentu, man Valkeriene irgi pradeda patikt kuo toliau tuo labiau, ji kazkaip kitaip viska atlieka, daug organizuotesne smile.gif svajosiu ir as, kad ji budes.
O del Rutkauskienes tai jo, negaliu as jau jos pakest, teko susidurt praeita savaite su ja, tai niekas akivaizdziai tokios arogancijos nedemonstruoja, o ir litu nera prasmes duot vien uz tai, kad nebesugeba per savo gabsuma normaliai dirbt, gal ir ziauriai skamba, bet pati patyriu is jos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 03 07, 22:18)
šiaip tai Rutkauskienę,tai dauguma giria thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Aš gimdžiau prie Rutkauskienės ir nieko blogo pasakyti negaliu schmoll.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif esu cia naujoke tdl nelb moku atsakyti,bet lb noriu paklausti brrr kokia daktare dare cezary?taip pat planuoju cia vykti tdl ydomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandruthe: 02 birželio 2010 - 15:12
Gal kas zinote ar Valiukiene dirba Marimedoj dabar? Jeigu ne, tai kas ja pavaduoja ir kokie atsiliepimai apie ja?
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2010 06 14, 21:58)
Gal kas zinote ar Valiukiene dirba Marimedoj dabar? Jeigu ne, tai kas ja pavaduoja ir kokie atsiliepimai apie ja?

Jei dar neparašė niekas - Valiukienė planuoja tik 2011 sausį grįžti. Pavaduoja Valkerienė.
Jauna, miela gydytoja, atsiliepimai kol kas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 06 18, 11:46)
Pavaduoja Valkerienė.
Jauna, miela gydytoja, atsiliepimai kol kas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif gydytoja, as pas ja gimdziau, tokia geriete, viska paaiskina, kas kaip ir kodel.
Atsakyti
Na ir man teko susidurti su gydytoja Valkeriene, tikrai manloni gydytoja biggrin.gif
Atsakyti
o man atrodo kad kiek zmoniu tiek nuomoniu, juk negi gydytojos profesija pasirinkes zmogus gali buti blogas? g.gif na visko buna... bet nesinoretu tuo tiketi...
Atsakyti