truputeli pataisytas kepuriukas
QUOTE(natuliona @ 2009 05 05, 20:01)
kaip gražu
QUOTE(natuliona @ 2009 05 05, 20:01)
truputeli pataisytas kepuriukas
tikrai labai gražu
naujas darbelis
na kepuriukų grožis visų kai vaikštinėju kur (pvz kad ir akropolyje), visada akimis seku mažuosius - mažu akis užtiks čia SM matytą kepuriuką
o dabar klausimėlis turinčioms kepures su papuošimais- dvigubais drugeliais kaip su plovimu? ar nepraranda formos drugelis išskalbus??
o dabar klausimėlis turinčioms kepures su papuošimais- dvigubais drugeliais kaip su plovimu? ar nepraranda formos drugelis išskalbus??
Niu kiek groziu uzderejo! Laura, Liamuna, natuliona, vaidulka.... labai labai grazus kepuriukai
O kas per stilis? Pas mane irgi pusiau stagnacija, nes ranku sausgysles streikuoja, tai pora eiluciu nuneriu ir......TIME OUT
Popiet pademonstruosiu naujausia savo, nors visu jusu cia jau seniai nunarpliota
QUOTE(juratike13 @ 2009 05 05, 13:02)
O kas per stilis? Pas mane irgi pusiau stagnacija, nes ranku sausgysles streikuoja, tai pora eiluciu nuneriu ir......TIME OUT
Popiet pademonstruosiu naujausia savo, nors visu jusu cia jau seniai nunarpliota
QUOTE(natuliona @ 2009 05 05, 19:01)
grazus ant kokio dydzio galvytes nerei? ir kiek tu lapeliu tau gavios virsugalvyje? atsibodo man ardyt
QUOTE(bonda @ 2009 05 06, 09:58)
grazus ant kokio dydzio galvytes nerei? ir kiek tu lapeliu tau gavios virsugalvyje? atsibodo man ardyt
Cia mano mazei kepuryte, jos galva 47 cm, lapeliu 16 kepuryte ne laisvoka graziai aptempia
NATULIONA
Labai grazios tavo kepurytes
Labai grazios tavo kepurytes
Gal kas tokio krasciuko schema turi?
http://i29.photobuck.../kepuriukas.jpg
http://i29.photobuck.../kepuriukas.jpg
QUOTE(natuliona @ 2009 05 06, 09:03)
Cia mano mazei kepuryte, jos galva 47 cm, lapeliu 16 kepuryte ne laisvoka graziai aptempia
aciu
QUOTE(Inetux @ 2009 05 06, 10:23)
cia mano pirmoji kiepa pries n metu jau atrodo is galvos cia
Nu jau kokių gražių prisižiūrėjau šaunuolės
natuliona, kaip tokias gražias gėlytes nunerti?
natuliona, kaip tokias gražias gėlytes nunerti?