Saldainia, kokie grazus kepuriukai..
Gal nesupyksit labai visos neriancios... gyvenimas vercia ir mane atidaryti savo temele skelbimuku skyrelyje. Tikrai nesiekiu buti Jusu konkurente, nes mano asortimentas ne toks platus ir tempai ne tokie, kaip jusu.... tiesiog...isdrisau ir tiek..
Sveikos mamytes Labai nuostabus Jusu darbeliai ziurejau ir pavydejau Ziema pati turesiu maza leliuka, todel noreciau ir savo mazajam leliukui ka nors grazaus ziemai numegzti (kepuryte, megztuka ) minciu jokiu neturiu. Norisi pasruosti kuo anksciau kol musu kleckiukas gims Aisku tai bus pirmagymis ir nzn ka turesim. Pas mus jis dar riesutukas . Ar galetumete pagelbeti del kudikio drabuzeliu megztu Butu didelis ACIU
Papildyta:
Ir dar tiesa kokie siuliukai tiktu kudikeliui visai issiblaskius
Papildyta:
QUOTE(Riedulyte @ 2009 04 27, 15:06)
Ar galetumete pagelbeti del kudikio drabuzeliu megztu Butu didelis ACIU
Papildyta:
Papildyta:
Vaikiškų rūbelių jau net 12-ta tema
Kepša dukterėčiai, pozuoja balionas , nes mano mergina griežtai atsisakė matuotis
QUOTE(Pookelis @ 2009 04 27, 15:13)
Kepša dukterėčiai, pozuoja balionas , nes mano mergina griežtai atsisakė matuotis
Labai grazus kepuriukas! Gaivi spalvyte! Ir "manekenas" daug geresnis uz trilitriaka..
QUOTE(Pookelis @ 2009 04 27, 15:13)
Graži kepurė ir "manekenas"
]http://4.bp.blogspot.com/_k8808KCtgVg/Sb54ZaKKc6I/AAAAAAAAGkk/VZ0h3jD3034/s400/%C3%B6rg%C3%BC+%C5%9Fapka6.jpg[/img]
Papildyta:
[/quote]
Sveikos mezgejeles
taip noriu numegzti savo damai braske ant galvos bet be schemos man nieko nesigauna
gal galit kas pagelbet, man truksta praktikos
Papildyta:
[/quote]
Sveikos mezgejeles
taip noriu numegzti savo damai braske ant galvos bet be schemos man nieko nesigauna
gal galit kas pagelbet, man truksta praktikos
QUOTE(wilmusia @ 2009 04 27, 14:15)
Saldainia, kokie grazus kepuriukai..
Gal nesupyksit labai visos neriancios... gyvenimas vercia ir mane atidaryti savo temele skelbimuku skyrelyje. Tikrai nesiekiu buti Jusu konkurente, nes mano asortimentas ne toks platus ir tempai ne tokie, kaip jusu.... tiesiog...isdrisau ir tiek..
o ko cia pykt, nerk į sveikatą parodyk darbelius.