Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės suaugusiems ir vaikams

Saldainia, kokie grazus kepuriukai.. wub.gif

Gal nesupyksit labai visos neriancios... blush2.gif gyvenimas vercia ir mane atidaryti savo temele skelbimuku skyrelyje. Tikrai nesiekiu buti Jusu konkurente, nes mano asortimentas ne toks platus ir tempai ne tokie, kaip jusu.... tiesiog...isdrisau ir tiek.. blush2.gif

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 27 balandžio 2009 - 13:29
Sveikos mamytes 4u.gif Labai nuostabus Jusu darbeliai biggrin.gif ziurejau ir pavydejau rolleyes.gif Ziema pati turesiu maza leliuka, todel noreciau ir savo mazajam leliukui ka nors grazaus ziemai numegzti (kepuryte, megztuka blush-anim-cl.gif) minciu jokiu neturiu. Norisi pasruosti kuo anksciau 2.gif kol musu kleckiukas gims wub.gif Aisku tai bus pirmagymis ir nzn ka turesim. Pas mus jis dar riesutukas bigsmile.gif . Ar galetumete pagelbeti del kudikio drabuzeliu megztu rolleyes.gif Butu didelis ACIU 4u.gif
Papildyta:
Ir dar tiesa kokie siuliukai tiktu kudikeliui blush2.gif visai issiblaskius
Atsakyti
QUOTE(Riedulyte @ 2009 04 27, 15:06)
Ar galetumete pagelbeti del kudikio drabuzeliu megztu  rolleyes.gif  Butu didelis ACIU  4u.gif
Papildyta:
Ir dar tiesa kokie siuliukai tiktu kudikeliui  blush2.gif  visai issiblaskius

Vaikiškų rūbelių jau net 12-ta tema
Atsakyti
Kepša dukterėčiai, pozuoja balionas lotuliukas.gif , nes mano mergina griežtai atsisakė matuotis
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookelis: 27 balandžio 2009 - 14:13
QUOTE(Pookelis @ 2009 04 27, 15:13)
Kepša dukterėčiai, pozuoja balionas lotuliukas.gif , nes mano mergina griežtai atsisakė matuotis

Labai grazus kepuriukas! Gaivi spalvyte! Ir "manekenas" daug geresnis uz trilitriaka.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 27 balandžio 2009 - 14:53
QUOTE(Pookelis @ 2009 04 27, 15:13)

Graži kepurė ir "manekenas" thumbup.gif
Atsakyti
]http://4.bp.blogspot.com/_k8808KCtgVg/Sb54ZaKKc6I/AAAAAAAAGkk/VZ0h3jD3034/s400/%C3%B6rg%C3%BC+%C5%9Fapka6.jpg[/img]
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
[/quote]

Sveikos mezgejeles
taip noriu numegzti savo damai braske ant galvos bet be schemos man nieko nesigauna
gal galit kas pagelbet, man truksta praktikos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2009 04 25, 18:50)

Ačiu labai labai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2009 04 27, 14:15)
Saldainia, kokie grazus kepuriukai.. wub.gif

Gal nesupyksit labai visos neriancios... blush2.gif gyvenimas vercia ir mane atidaryti savo temele skelbimuku skyrelyje. Tikrai nesiekiu buti Jusu konkurente, nes mano asortimentas ne toks platus ir tempai ne tokie, kaip jusu.... tiesiog...isdrisau  ir tiek.. blush2.gif

o ko cia pykt, nerk į sveikatą smile.gif parodyk darbelius.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Pasirodysiu pirmaja nerta kepure,aisku nera ideali,bet rezultatu dziaugiuos.Vargau pora savaiciu doh.gif Tik dar turbut reiks kelias eiles prinert...
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 04 28, 08:33)
Labas rytas smile.gif
Pasirodysiu pirmaja nerta kepure,aisku nera ideali,bet rezultatu dziaugiuos.Vargau pora savaiciu doh.gif Tik dar turbut reiks kelias eiles prinert...

super bigsmile.gif o gal schemute turi?

mano boruzeles 4u.gif

user posted image

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 28 balandžio 2009 - 08:04