Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės suaugusiems ir vaikams

paskutinis mano darbelis

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2009 04 24, 09:39)
paskutinis mano darbelis

Labai gražu ax.gif
O karoliukai įnerti ar vėliau prisiūti?
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2009 04 24, 09:39)
paskutinis mano darbelis

labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 24, 09:30)
gi cia yra pagal vidutini tokio amziaus vaiku galvos dydi mirksiukas.gif  reiskia jusu vaikiukai -ne standartas tongue.gif

Nu vsio doh.gif ..eisiu standartizuot savo vaikus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nezinau, ar cia buvo toks pavyzdys, bet idesiu. Snapeliui nerti:

user posted image

user posted image

Tiesa sakant, pati dar neisbandziau, nes tik vakar atradau... ax.gif

Vaziuosiu snd i Mituvos g. siulu ieskot. Tiksliai nezinau, ant kurio kampo parduotuve stovi, bet gal rasiu. O gal kuri zinot, ar Kauno HIpermaximoj yra geltonu nerimo siuliu, tu kur normalna kaina be akcijos 6,99? Nu niekur nerandu, o reikia tokiu paciu verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 04 23, 21:42)
Va, nufotkinau. Vienas kampas į vidų užsierietęs, kitas į išorę.
user posted image

kiek matau is nuotraukytes siuliukai biski minkstoki ane? as daryciau pacia pirma snapelio eile kiek trumpesne ir nerciau snapeli stulpeliais be uzdejimo jie kietesni gaunasi mirksiukas.gif

gal as ir klystu, bet toks jausmas kad ta snapeli pradejai nerti nuo ausies lig ausies, o reikia nuo smilkinio lig smilkinio va kaip cia -

user posted image

va cia saviskiui neriau - siulai gan kieti tai tas snapelis ir stovi, bet galima irgi visaip raityti ji lotuliukas.gif
Atsakyti
Laura-online, labai mielas skrybeliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 04 24, 08:47)
Labai gražu ax.gif
O karoliukai įnerti ar vėliau prisiūti?

veliau prisiuti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laura_online - zaviuosi jusu darbais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2009 04 24, 09:58)
kiek matau is nuotraukytes siuliukai biski minkstoki ane?  as daryciau pacia pirma snapelio eile kiek trumpesne ir nerciau snapeli stulpeliais be uzdejimo jie kietesni gaunasi  mirksiukas.gif

gal as ir klystu, bet toks jausmas kad ta snapeli pradejai nerti nuo ausies lig ausies, o reikia nuo smilkinio lig smilkinio va kaip cia  -

va cia saviskiui neriau - siulai gan kieti tai tas snapelis ir stovi, bet galima irgi visaip raityti ji  lotuliukas.gif

verysad.gif Nu va, o man toks neišeina. Snapelis tai trumpas, gal tik nuotraukoj taip atrodo. O siūlai tai skysti labai. Nu dabar reikes nert beretę vien dėl snapelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 04 24, 10:22)
verysad.gif Nu va, o man toks neišeina. Snapelis tai trumpas, gal tik nuotraukoj taip atrodo. O siūlai tai skysti labai. Nu dabar reikes nert beretę vien dėl snapelio g.gif

tai tada kaltinu skystus siulus biggrin.gif
Atsakyti

aciu mergaites uz pagyras 4u.gif

QUOTE(Shura @ 2009 04 24, 09:30)
tai tada kaltinu skystus siulus  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

arba jei siulai skysti reiktu pabandyt pakrakmolyt, tik aisku reiktu forma sugalvot arba pasinaudot paprasta kepure su snapeliu kaip forma thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Na jau sitos skribelaites grozis tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti