Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Shura @ 2009 04 22, 19:51)
O apie kuria kepuryte klausiat ???  g.gif

Tą berniukui, kur su snapeliu. Man tokio snapelio vienas kampas riečiasi į viršų, o kitas - į apačią. Norėjau nufotkint, bet sėdžiu popieriais apsikrovus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 04 22, 21:06)
Tą berniukui, kur su snapeliu. Man tokio snapelio vienas kampas riečiasi į viršų, o kitas - į apačią. Norėjau nufotkint, bet sėdžiu popieriais apsikrovus schmoll.gif

nu net nezinau kaip paaiskint kaip as neriau ,taip is akies...
neriau tokiu stulpeliu, kaip as ji vadinu pusinis stulpelis su uzmetimu - neriama kaip su vienu uzmetimu tik akis istraukiama iskart per vien karta. (tikiuosi supratot g.gif )
ir kiekvienoj eilei is abieju pusiu paskutinius du stulpelius sumezgu viena akimi - taip siaurinu ir viskas, ir snapeli netoki ilga neriau, gal pradeda riestis kai kiek ilgesni snapeli numezgi ???

Atsakyti
[quote=wilmusia,2009 04 22, 13:43]
Pgaliau susisnekejau su fotiku smile.gif :

Pirmoji jau anksciau demonstruota, tik pailginta ir papuosta, o antroji...paskutine..nesugalvoju, koki akcenta uzkabint. Tik mano modeliai nesukalbami, tai geriausiai modeliu tinka stiklainis biggrin.gif

user posted image

gal schemute butu galima, arba didesne foto, kad matytusu aiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2009 04 21, 22:29)

Didelis dekui uz pagalba mirksiukas.gif hi.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2009 04 22, 09:25)
Nugi taip norejau nauja kiepka pademostruot, o fotikas supyko. popiet idesiu.

Kaunietes, kur perkat siuliukus: Vilniaus g, Mituvos-Savanoriu k... O kur dar yra? Anksciau budavo prie Viesnages tokia kamurke, o dabar mama sake kad neber... Gal kas dar zinot koki gera "Taska"? g.gif

Man su ausiukais labai simpatiska..reiks bandyt ir man ausis uzaugint. O jas turbut taip ant gatavos kiepkos reikia nerti  g.gif

labutis
kaune, netoli bazių yra siūlų parduotuvė, prie to didelio žiedo, berods ten yra iškaba su abc siūlais, ten daugiausia yra vilnos ir pusvilnės,bet pigu. o plonų siūlų pvz., nerti kepurytėm aš ten nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2009 04 22, 22:42)

gal schemute butu galima, arba  didesne foto, kad matytusu aiskiau  4u.gif

chemutes nera, cia is galvos... blush2.gif o didesne foto prasom!

user posted image

QUOTE(irmucė @ 2009 04 23, 08:46)
labutis
kaune, netoli bazių yra siūlų parduotuvė, prie to didelio žiedo, berods ten yra iškaba su abc siūlais, ten daugiausia yra vilnos ir pusvilnės,bet pigu. o plonų siūlų pvz., nerti kepurytėm aš ten nemačiau.

kaip tik tam reikalui ir ieskau papigiai... Aciu, mirksiukas.gif vistiek reiks uzsukt pasidairyt, nes ir megzti sugebu biski.
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2009 04 22, 21:54)
nu net nezinau kaip paaiskint kaip as neriau ,taip is akies...
neriau tokiu stulpeliu, kaip as ji vadinu pusinis stulpelis su uzmetimu - neriama kaip su vienu uzmetimu tik akis istraukiama iskart per vien karta. (tikiuosi supratot  g.gif )
ir kiekvienoj eilei is abieju pusiu paskutinius du stulpelius sumezgu viena akimi - taip siaurinu ir viskas, ir snapeli netoki ilga neriau, gal pradeda riestis kai kiek ilgesni snapeli numezgi ???

Žinau aš tą stulpelį, tik kad man bet kokiais stulpeliais neriant vienas kampas į viršų riečiasi, kitas - į apačią.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2009 04 23, 12:46)
Žinau aš tą stulpelį, tik kad man bet kokiais stulpeliais neriant vienas kampas į viršų riečiasi, kitas - į apačią.

g.gif g.gif g.gif
tai kai jau galesi imesk nuotraukyte mirksiukas.gif pasiziuresim ax.gif

o cia dar radau kaip nunerti kepure su kazirioku
http://forum.knitty....opic=13776&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shura: 23 balandžio 2009 - 12:31
Kepurių dydžių lentelė
Atsakyti
labai gerai, kad tokai lentelė yra.
Atsakyti
pavasarinukė dukrytei

user posted image