Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(wilmusia @ 2009 04 21, 14:43)
Sia savaite Maximoj siulams 40 proc nuolaida, reiks isnaudot sia galimybe ir nusipirkt ko nors gaivesnio. bigsmile.gif Nors ne kazin koks pasirinkimas ten, ale vis..

tai kad nera Maximoj geru siulu doh.gif MAXI tikrai nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2009 04 21, 14:39)
tai kad nera Maximoj geru siulu  doh.gif MAXI tikrai nera schmoll.gif

nežinau kaip pas jus, bet Klaipėdoje Maximoje yra maxi siuliukų po 50 g (bent jau vakar buvo) ...
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2009 04 21, 15:44)
nežinau kaip pas jus, bet Klaipėdoje Maximoje yra maxi siuliukų po 50 g (bent jau vakar buvo) ...

Siandien buvau Kauno Akropolio Maximoj tai MAXI siulu nei kvapo biggrin.gif yra kazkokie siulai po 50 ge bet ne MAXI ir tik 4 spalvu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 21, 14:58)
ir dar dalinti is 2, berods mirksiukas.gif  bet man ta formule visai netinka schmoll.gif  schmoll.gif nei manovaikui, nei kitom galvom

Tai dalinti is dvieju ar ne spindulio ilgis? O jei nedalini, tai visas blyno skersmuo. Nu man, kad ir kaip geometrija ismanyciau, galvytes ismatavimams niekaip netinka. Vis per dideles gaunas g.gif

Tiek to, aciu...nuardyt visada galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
noriu parodyti savo keleta kepuryciu blush2.gif

cia naujagimei mergytei
user posted image
cia mazajam suneliui -
user posted image
o sita dar iesko savo seimininko
user posted image

Atsakyti
Eee, lekiau i Maxima, o geltonu siulu taip ir negavau... esu nunerus dukrai suknyte is geltonu, tai galvoju prailginsiu ja papigiai verysad.gif
Atsakyti
[quote=Shura,2009 04 21, 19:03]
labai simpatiškos kepurytės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 04 21, 14:04)
Sakykit ar MAXI siūlai nesidažo skalbiant? Ar nebus "netikėtumų" išskalbus baltą kepuraitę su spalvotom dekoracijom? Mano panelė užsiprašė juodos su geltona, tai bijau ir pradėti  g.gif

as pirma syki, jei spalvota stengiuos rankom skalbt mirksiukas.gif o paskui metu i sklabenke su visais -man dar nebuvo sposu mirksiukas.gif

QUOTE(natuliona @ 2009 04 21, 14:55)
yra kazkokie siulai po 50 ge bet ne MAXI ir tik 4 spalvu blink.gif

ir gerokai plonesni ax.gif doh.gif

QUOTE(wilmusia @ 2009 04 21, 15:12)
Tai dalinti is dvieju ar ne spindulio ilgis?

taip spindulio mirksiukas.gif man ir netinka ta formule mirksiukas.gif

QUOTE(Shura @ 2009 04 21, 18:03)

noriu parodyti savo keleta kepuryciu  blush2.gif

jau ta su ausytem wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shura @ 2009 04 21, 19:03)

su ausytem labai faina thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 21, 21:39)

ir gerokai plonesni ax.gif  doh.gif

taip taip, nepirkau as ju schmoll.gif

Kaune parduotuvej kur yra Savanoriu-Mituvos ant kampo akcija siuo metu, MAXI siulai 100gr po 8 Lt 4u.gif
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif kas gali pagelbeti kaip apnerti reikia "vezio" zingsiu? niekad nebandzius ir nezinau. Gal kas schemute turit??? help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raflezija: 21 balandžio 2009 - 22:14
QUOTE(Raflezija @ 2009 04 21, 22:13)
labas vakarelis  4u.gif  kas gali pagelbeti kaip apnerti reikia "vezio" zingsiu? niekad nebandzius ir nezinau. Gal kas schemute turit??? help.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Maja*: 21 balandžio 2009 - 22:33
QUOTE(Shura @ 2009 04 21, 19:03)
Labuka  4u.gif
noriu parodyti savo keleta kepuryciu  blush2.gif

cia mazajam suneliui -

O kaip jum taip gražiai lygiai išėjo kraštelį nunert? Man tai jis visada raitosi.
Atsakyti