Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(saulėlydis* @ 2009 04 20, 08:53)
Savaitgalis buvo šaltas - sedėjau namie  ax.gif
Ir va - rezultatas - du kepuriukai  4u.gif

QUOTE(natuliona @ 2009 04 20, 10:16)
mano naujas darbelis 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 20, 12:46)
Dar viena ir as parodysiu ax.gif ir prie ko butent nerta priderint mirksiukas.gif

negaliu atsigrožėt tokiais grožiais, ir kada man taip gerai seksis?kol kas neriu pirmą, bet jau trečią kartą ardytą kepuryte, vis nepataikau su dydžiu.
Atsakyti
QUOTE(a.narus @ 2009 04 20, 20:59)
Nėriau pagal šitą schemutę, žinutė 505...
http://www.supermama...?...4147&st=504[/url]

aciu, kepuryte baigta truko papuosimo smile.gif einu nerti drugelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 04 20, 19:27)
sveikos labai reikia patarimo kokia mazdaug 1.6m mergaites galvos apimtis kepurytei?

Maniškės 2m apimtis 45-46 smile.gif Ir tikrai ne coliukė smile.gif
Atsakyti
Niu pasakykit ir man dabar: kiek reikia nusipirkti siulu skrybeliukui, tankesniam rasteliui ant 50 cm galvytes? As vis neriu is savu siulu dideliu spuliu ir vis tu paciu spalvu, o noriu biski spalvikes pakeist, tai net neisivaizduoju, kiek siuliuku ten ieina.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2009 04 21, 09:48)
Niu pasakykit ir man dabar: kiek reikia nusipirkti siulu  skrybeliukui, tankesniam rasteliui ant 50 cm galvytes? As vis neriu is savu siulu dideliu spuliu ir vis  tu paciu spalvu, o noriu biski spalvikes pakeist, tai net  neisivaizduoju, kiek siuliuku ten ieina.. blush2.gif

50 gr turetum uztekt jei brilius nebus labai ilgas mirksiukas.gif cia kalbu apie plonesnius nei maxi siuliukus
Atsakyti
Labas, kokios kepurytės wub.gif wub.gif wub.gif Taip ir norisi visų wub.gif wub.gif

Turiu prašymuką ax.gif Gal galėtų kas man paaiškint, kaip megzt tą kepuriuką, kur buvo su Hello kitty ax.gif Tokia rausva kepurytė ir balta katytės galvytė ax.gif
Papildyta:
O tiksliau, man reik tos katytės galvytės nėrimo schemutės ax.gif

Ir dar, kaip apsiskaičiuot kiek akyčių dėt, kad tiktų pagal galvytės apimtį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2009 04 21, 12:18)
50 gr turetum uztekt jei brilius nebus labai ilgas  mirksiukas.gif cia kalbu apie plonesnius nei maxi siuliukus

Aciu, Soni. Sia savaite Maximoj siulams 40 proc nuolaida, reiks isnaudot sia galimybe ir nusipirkt ko nors gaivesnio. bigsmile.gif Nors ne kazin koks pasirinkimas ten, ale vis..
Atsakyti
Sveikos,
pasirodau naujausią kepurytę savo mergytei ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Beje, ar visos jus cia matuojat ta kepuraites "blyno" dydi pagal ta geometrine formule 2PiR? Niu man vis per didele gaunas, nors teisingai visa apskaiciuoju.. : blyno skersmuo lygus galvytes apimtis/ 3.14. Ar kazkaip kitaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2009 04 21, 13:47)
Beje, ar visos jus cia matuojat ta kepuraites "blyno" dydi pagal ta geometrine formule 2PiR? Niu man vis per didele gaunas, nors teisingai visa apskaiciuoju.. : blyno skersmuo lygus galvytes apimtis/ 3.14. Ar kazkaip kitaip? g.gif

ir dar dalinti is 2, berods mirksiukas.gif bet man ta formule visai netinka schmoll.gif schmoll.gif nei manovaikui, nei kitom galvom
Atsakyti
Sakykit ar MAXI siūlai nesidažo skalbiant? Ar nebus "netikėtumų" išskalbus baltą kepuraitę su spalvotom dekoracijom? Mano panelė užsiprašė juodos su geltona, tai bijau ir pradėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 04 21, 14:04)
Sakykit ar MAXI siūlai nesidažo skalbiant? Ar nebus "netikėtumų" išskalbus baltą kepuraitę su spalvotom dekoracijom? Mano panelė užsiprašė juodos su geltona, tai bijau ir pradėti  g.gif

man MAXI raudoni dažo verysad.gif
Atsakyti