Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Kentaure @ 2009 04 15, 10:52)
HELP merginos, ka reiskia tie bruksniai su skaiciukais sitoj schemoj? numezgiau iki ten ir sustojau, neriu atrodo nemazai, bet nesu maciusi tokiu lanku  blink.gif ..

Aciu  4u.gif

Tai pynelės kilpa, o skaičiukas nurodo, kiek akių nerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 15 balandžio 2009 - 09:53
Kentaure, na ir greičiai biggrin.gif
Atsakyti
vis paziuriu poaziuriu i jusu grazias kepurytes, o pati taip laiko ir nerandu, nors nagus seniai niezti kepuriuka nunerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 15 balandžio 2009 - 11:13
saunios kepurytes visu thumbup.gif
Atsakyti
A va ir musu naujas sedevras - universalas: ir broliukui, ir sesutei, ir 1.5 metukams ir 4.5 metukams tinka:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmusia: 15 balandžio 2009 - 11:57
QUOTE(wilmusia @ 2009 04 15, 11:57)
A va ir musu naujas sedevras - universalas: ir broliukui, ir sesutei, ir 1.5 metukams ir 4.5 metukams tinka:

grazi berniukiska thumbup.gif ale trumpa unsure.gif dar reik danert mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 15, 13:07)
grazi berniukiska thumbup.gif  ale trumpa unsure.gif dar reik danert mirksiukas.gif

Niu tai kad as nuardziau dvi eilutes... blush2.gif Man per ilga buvo, per daug ant akiu nusileidzia anaip, o va sitas ilgis man kap tik - ausu krastelius prispaudzia ir uztenka...
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2009 04 15, 13:25)
Niu tai kad as nuardziau dvi eilutes... blush2.gif Man per ilga buvo, per daug ant akiu  nusileidzia anaip, o va sitas ilgis man kap tik - ausu krastelius prispaudzia ir uztenka...

na, man kiepa turi ausis pilnai dengt -kitaip man nesiziuri schmoll.gif blush2.gif mirksiukas.gif kaip isaugtines atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 15 balandžio 2009 - 13:30
QUOTE(bonda @ 2009 04 15, 14:29)
na, man kiepa turi ausis pilnai dengt -kitaip man nesiziuri schmoll.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif kaip isaugtines atrodo ax.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 04 14, 13:24)

Kas kas turi šios kepuraitės schemą. Man ji labai labai wub.gif
user posted image

čia aš saviškei praeitais metais nunėriau smile.gif Smagu matyt, kad patiko ir kitom blush2.gif

QUOTE(*Maja* @ 2009 04 14, 18:26)
Čia bus šita, tik ta dalis kur jau schemos pabaiga, ji pratęsta ir kepurytes pabaiga pačios mamytes bus sugalvota, bet graziai pabaigta, ir nesunkus pabaigos rastelis

kraštelio raštą nugvelbiau iš kitos kepurytės schemos smile.gif http://s75.photobuck...current=39b.jpg
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 15, 14:29)
na, man kiepa turi ausis pilnai dengt -kitaip man nesiziuri schmoll.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif kaip isaugtines atrodo ax.gif

Kai isdzius, ziuresiu, ar ne per daug susitrauke.. gal ir teks danert... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 15, 12:07)
grazi berniukiska thumbup.gif  ale trumpa unsure.gif dar reik danert mirksiukas.gif

aga,man ir patinka,kai dengia ausytes,bet nebutinai pilnai,bet daugiau nei puse tai turi buti...
O siaip tai grazu...
Atsakyti