Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(Kleoja @ 2009 04 14, 12:56)
Klausiu mezgeju : is kokiu ir kokio storio siūliukų neriamos pavasarines - vasarines kepures, su kokių nr vąšiukais?

Turbūt dažniausiai iš Maxi medvilninių siūlų, o vašelis gali būt skirtingų dydžių, čia jau pagal skonį smile.gif Aš dažniausiai mezgu 2mm, bet dabar kepuraitę neriu, tai pagal schemą neriant gavosi blynas, tai teko mažint vašelio storį.

Kas kas turi šios kepuraitės schemą. Man ji labai labai wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2009 04 14, 14:24)

user posted image

tikrai grazi bigsmile.gif ir as noreciau schemutes g.gif
Atsakyti
Turbūt dažniausiai iš Maxi medvilninių siūlų, o vašelis gali būt skirtingų dydžių, čia jau pagal skonį smile.gif Aš dažniausiai mezgu 2mm, bet dabar kepuraitę neriu, tai pagal schemą neriant gavosi blynas, tai teko mažint vašelio stor

tikrai labai graži kepurytė
Atsakyti
Turbūt dažniausiai iš Maxi medvilninių siūlų, o vašelis gali būt skirtingų dydžių, čia jau pagal skonį smile.gif Aš dažniausiai mezgu 2mm, bet dabar kepuraitę neriu, tai pagal schemą neriant gavosi blynas, tai teko mažint vašelio storį.

O aš tokius siūlus visada neriu 1,5 nr. vąšeliu. Bet aš labai laisvai neriu, tai man kaip tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 14 balandžio 2009 - 15:18
QUOTE(Pookelis @ 2009 04 14, 13:24)

user posted image

Čia bus šita, tik ta dalis kur jau schemos pabaiga, ji pratęsta ir kepurytes pabaiga pačios mamytes bus sugalvota, bet graziai pabaigta, ir nesunkus pabaigos rastelis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Maja*: 14 balandžio 2009 - 18:38
manau ir as toki varianta nunersiu savo panelei. labai sauniai atrodo
Atsakyti
Na aš irgi čia pirmą kartuką pasirodysiu. 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
o štai ir manosios kepurytė. tik jau išaugta. tad pasisemiau idėjų, dab imsiuosi naujų darbų smile.gif pastebėjau, kad dauguma jos buna gražios, tik reikia siūlus gražius parinkti..

http://picasaweb.goo...770093622352994
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2009 04 14, 19:26)
Čia bus šita, tik ta dalis kur jau schemos pabaiga, ji pratęsta ir kepurytes pabaiga pačios mamytes bus sugalvota, bet graziai pabaigta, ir nesunkus pabaigos rastelis

ačiū už kepurytės schemą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spaceRenata @ 2009 04 15, 07:32)
o štai ir manosios kepurytė. tik jau išaugta. tad pasisemiau idėjų, dab imsiuosi naujų darbų  smile.gif pastebėjau, kad dauguma jos buna gražios, tik reikia siūlus gražius parinkti..

http://picasaweb.goo...770093622352994

o schemute gal galima 4u.gif kazkaip nematytas dar rastukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2009 04 15, 09:50)
o schemute gal galima 4u.gif kazkaip nematytas dar rastukas g.gif

paieškosiu, iš kažkokios knygos traukiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 04 10, 13:40)

HELP merginos, ka reiskia tie bruksniai su skaiciukais sitoj schemoj? numezgiau iki ten ir sustojau, neriu atrodo nemazai, bet nesu maciusi tokiu lanku blink.gif ..

Aciu 4u.gif
Atsakyti