kokie fainuciai visu kepuriukai ir skrybeliukai, tikrai ateina pavasaris, o tuoj ir vasara
oj kiek groziu kiek grozybiu saunios tos musu mamos
na ir as dar viena eksprontu nunarpliota parodysiu cia tokia eksperimentine be jokiu schemu-tiesiog rankos nuo virbalu pavargo tai atsipalaidavimui ir aplinkos pakeitimui
ir toks manikenas
na ir as dar viena eksprontu nunarpliota parodysiu cia tokia eksperimentine be jokiu schemu-tiesiog rankos nuo virbalu pavargo tai atsipalaidavimui ir aplinkos pakeitimui
ir toks manikenas
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 04 10, 09:11)
Štai ir mano vieno vakaro darbelis
Gal schemutę galėtum įdėt
QUOTE(chimera @ 2009 04 09, 15:25)
Super grozis Kokie cia siulai?
Aciu ,mergaites,uz pagyrimus .Siulai tai cia BERNAT Softee Baby
Astukas 111, Saulelydis labai grazios kepuraites
QUOTE(astukas111 @ 2009 04 10, 10:29)
Nu grozis
Kiek grožių prisižiūrėjau
Tik pasigedau berniukams
Noriu nertos kepurytes vasarai berniukui-nežinau kur ieškot
Tik pasigedau berniukams
Noriu nertos kepurytes vasarai berniukui-nežinau kur ieškot
laba,nu ar papasakos man kas nors kaip nunert stai toki bryliuka,kad nesiriestu ir nesibanguotu,kas kiek didint 1 eilej,2,ir t.t.,nu kiek bandau man nesigauna...
ir dar gal kas suprantat,kaip cia ta balta ale tvorele padaryta,kaip ir atskirai nerta,bet kazin...
ir dar gal kas suprantat,kaip cia ta balta ale tvorele padaryta,kaip ir atskirai nerta,bet kazin...
QUOTE(astukas111 @ 2009 04 10, 10:29)
oj kiek groziu kiek grozybiu saunios tos musu mamos
ir toks manikenas
ir toks manikenas
nuostabi kepuryte ir mergyte, gal schema butu galima