Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės suaugusiems ir vaikams

QUOTE(inginė @ 2009 04 06, 14:51)

Čia kepurytė dukrytei:

Buk gerute, paaiskink man kaip tu mezgei snapeli????
Atskirai mumezgi kepuryte, po to primezgi snapeli taip? O kaip pati snapeli mezgi??

As jau seniai ziuriu i tokius kepuriukus, tik va butent toks snapelis man yra mysle verysad.gif . Kiek suprantu cia buvo dvigubas mezgimas ir i vidu idetas tas pakietinimas, bet kaip tau pavyko isformuoti ta formyte???? Kokia schema ar kas g.gif
Na man labai patinka snapeliai, o ir kepuryte graute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2009 04 07, 11:03)
Buk gerute, paaiskink man kaip tu mezgei snapeli????
Atskirai mumezgi kepuryte, po to primezgi snapeli taip? O kaip pati snapeli mezgi??

As jau seniai ziuriu i tokius kepuriukus, tik va butent toks snapelis man yra mysle  verysad.gif . Kiek suprantu cia buvo dvigubas mezgimas ir i vidu idetas tas pakietinimas, bet kaip tau pavyko isformuoti ta formyte???? Kokia schema ar kas  g.gif
Na man labai patinka snapeliai, o ir kepuryte graute  wub.gif

Mezgiau iš galvos visą kepurytę ir snapelį teko pačiai sugalvoti. Prie numegztos kepurės krašto surinkau akis ir mezgiau siaurindama. Po to iš kitos pusės vėl taip surinkau akis ir mezgiau taip pat. Šios kepurytės snapelis iš 41 akies. 4 eiles mezgiau nesiaurindama, o paskui kas antroj eilėj iš abiejų šonų siaurinau sumegzdama po 2 akis, kol liko 27 akys. Paskui apnėriau vąšeliu ir prieš baigdama į kišau plastmasės gabaliuką.
O pačiai formai išgauti kirpau pusmėnulio formos pakietinimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inginė: 07 balandžio 2009 - 11:50
Dar viena siemetine kiepa mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ale, Bonda - pas tave viskas kaip ant mieliu thumbup.gif blink.gif Fainos spalvos sitos labai wub.gif

As tai jauciu siemet nenersiu... pernai virsplani padariau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 14:44)
Ale, Bonda - pas tave viskas kaip ant mieliu  thumbup.gif  blink.gif  Fainos spalvos sitos labai  wub.gif

blush2.gif bet fotke uztat nekokybe ax.gif bet ner kada gi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 15:11)

man patinka tokie dryziai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

Super thumbup.gif
Atsakyti
Ale ir tempai! per diena po viena! Man tai vaikai arba siulus traukia is ranku, arba jau nuardo puse nunertos doh.gif . Turiu tenkintis tik pietu miegu..
Isbandziau drugeli nert ir, kaip pirma karta, visai nieko gavos. Kepuryte su juo kur kas graziau isrodo, vis akcentas sioks toks.. ax.gif
Atsakyti

super kepurytė, man labai patiko wub.gif
darėm pelytę smile.gif , bet išėjo nelabai panaši doh.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mime: 07 balandžio 2009 - 18:01
QUOTE(wilmusia @ 2009 04 07, 17:17)
Ale ir tempai! per diena po viena! Man tai vaikai arba siulus traukia is ranku, arba jau nuardo puse nunertos doh.gif . Turiu tenkintis tik pietu miegu..
Isbandziau drugeli nert ir, kaip pirma karta, visai nieko gavos. Kepuryte su juo kur kas graziau isrodo, vis akcentas sioks toks.. ax.gif

parodyk bigsmile.gif

aciuks visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 14:11)

Super kepuryte thumbup.gif (tokia alia Tommy stiliuko, na bent jau spalvu derinys, labai grazu) 4u.gif

QUOTE(mime @ 2009 04 07, 17:34)
super kepurytė, man labai patiko wub.gif
user posted image user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Liuksiskas peliukas, labai nuotaikingas kepuriukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mime @ 2009 04 07, 18:34)

user posted image

o čia ir pirštinytės prie kepkos rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti