Vilmusia, na tu ir duodi. As apakusi nuo grozio.
Pyne, tas baltas kepuriukas dabar man sapnuosis, kol issifruosiu, kaip megzti ir numegziu pati.
Astukas 111, va tai berete. Niekada neismoksiu megzti bereciu.
Kaip gaila, kad ne visu kepuryciu schemos cia yra.
o va cia tai srybeliukas
mielai mergaites shemute pasidalinciau tik kad viskas mano galvoj tiksliau mezgiau be shemos is akies o rasteli kazkur nete susiradau gal ''hozeikoj'' nepamenu tiesiog kai randu patinkanti idomu nusipiesiu i sasiuvini ir kada nors pritaikau
QUOTE(inginė @ 2009 04 06, 14:51)
Žiūriu, kaip visos sujudom pavasariui ruoštis
Čia kepurytė dukrytei:.......
Čia kepurytė dukrytei:.......
Labai grazute spalvyte.. O tas snapelis kaip nors sukietintas ar savaime laikosi? Dalvoju sunui su snapeliu nunarpliot, bet man vis vaidenasi, kad nestoves..
QUOTE(wilmusia @ 2009 04 06, 13:55)
Labai grazute spalvyte.. O tas snapelis kaip nors sukietintas ar savaime laikosi? Dalvoju sunui su snapeliu nunarpliot, bet man vis vaidenasi, kad nestoves..
Ačiū
Snapelis sukietintas Į vidų dedu iš plono plastiko iškirptą snapelio formos gabaliuką.
QUOTE(valentinuke @ 2009 04 04, 08:35)
graži kepurytė, norėčiau paklaust , o kaip tą kraštelį megzti?dėkui
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 04 06, 14:22)
O as labai noreciau sios skrybeleiates schemutes Nu jau grozis
QUOTE(PYNE @ 2009 04 05, 20:50)
Noriu pasigirti naujais darbeliais ir čia:ax:
kepurytė dukriukui
šalikėlis dukriukui
kepurytė dukriukui
šalikėlis dukriukui
Labai faina kepurė ir modeliukas Norėčiau ir aš kažką tokio savo dukrytei nunert Kaip suprantu ji nerta kaip paprasta kepurė tik snapelis dar prinertas O kokiais siūlais nėrėt?
QUOTE(inginė @ 2009 04 06, 15:00)
Ačiū
Snapelis sukietintas Į vidų dedu iš plono plastiko iškirptą snapelio formos gabaliuką.
liuks ideja. tai ji reikia vadinasi dviguba nerti, t.y. 2 egzempliorius, o krstuose sunerti kartu Manyciau taip.....