Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės suaugusiems ir vaikams

Vilmusia, na tu ir duodi. As apakusi nuo grozio.
Pyne, tas baltas kepuriukas dabar man sapnuosis, kol issifruosiu, kaip megzti ir numegziu pati.
Astukas 111, va tai berete. Niekada neismoksiu megzti bereciu.

Kaip gaila, kad ne visu kepuryciu schemos cia yra.
Atsakyti
Sveikos,
atšilo oras, tai išsyk kilo noras mažikei naujas kepurytes nunerti biggrin.gif , va viena jų, jau manau gerokai šiltesniems orams, vasarai bus
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
o va cia tai srybeliukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žiūriu, kaip visos sujudom pavasariui ruoštis biggrin.gif

Čia kepurytė dukrytei:
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
mielai mergaites shemute pasidalinciau tik kad viskas mano galvoj ax.gif tiksliau mezgiau be shemos is akies o rasteli kazkur nete susiradau gal ''hozeikoj'' blush2.gif nepamenu doh.gif tiesiog kai randu patinkanti idomu nusipiesiu i sasiuvini ir kada nors pritaikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inginė @ 2009 04 06, 14:51)
Žiūriu, kaip visos sujudom pavasariui ruoštis  biggrin.gif

Čia kepurytė dukrytei:.......

Labai grazute spalvyte.. wub.gif O tas snapelis kaip nors sukietintas ar savaime laikosi? Dalvoju sunui su snapeliu nunarpliot, bet man vis vaidenasi, kad nestoves.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmusia @ 2009 04 06, 13:55)
Labai grazute spalvyte.. wub.gif  O tas snapelis kaip nors sukietintas ar savaime laikosi? Dalvoju sunui su snapeliu nunarpliot, bet man vis vaidenasi, kad nestoves..  g.gif

Ačiū blush2.gif
Snapelis sukietintas smile.gif Į vidų dedu iš plono plastiko iškirptą snapelio formos gabaliuką.
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2009 04 04, 08:35)
4u.gif Stai kepuryte anukeliai mirksiukas.gif

user posted image

graži kepurytė, norėčiau paklaust , o kaip tą kraštelį megzti?dėkui
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 04 06, 14:22)

O as labai noreciau sios skrybeleiates schemutes wub.gif Nu jau grozis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PYNE @ 2009 04 05, 20:50)
Noriu pasigirti naujais darbeliais ir čia:ax:
kepurytė dukriukui

user posted image

šalikėlis dukriukui

Labai faina kepurė ir modeliukas wub.gif Norėčiau ir aš kažką tokio savo dukrytei nunert rolleyes.gif Kaip suprantu ji nerta kaip paprasta kepurė tik snapelis dar prinertas unsure.gif O kokiais siūlais nėrėt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inginė @ 2009 04 06, 15:00)
Ačiū  blush2.gif
Snapelis sukietintas  smile.gif Į vidų dedu iš plono plastiko iškirptą snapelio formos gabaliuką.

thumbup.gif liuks ideja. tai ji reikia vadinasi dviguba nerti, t.y. 2 egzempliorius, o krstuose sunerti kartu g.gif Manyciau taip.....
Atsakyti