Įkraunama...
Įkraunama...

KATĖ

Nors dauguma mano pazistamu peikia sita parduotuve- atseit kicas, prasta kokybe ir pan., man ji visai patinka. Todel, kad ten yra tikrai originalesniu rubu. Tik reik pasiknist po lentynas wink.gif Be to, nera stampo - Mango, Aprangoj perkantys gatveje daznai susitinka vienodais rubais biggrin.gif o Katej daznai budavo taip, kad tinkamo dydzio rubui negaudavau, nes... Ji vieninteli atsivezdavo. Dabar kai pagalvojau, is Lietuvoje pirktu rubu bene Kates daugiausia (pavadinimui prijauciu lotuliukas.gif ) - nors tikrai nelaikau saves kico megeja.

QUOTE(Ašara @ 2005 08 04, 14:43)
Kiek mačiau, tai rūbai turkiški.

Jie vezasi is pietu - tiek turkijos, tiek Italijos ar Prancuzijos. Nors siaip turkiski rubai man labai asocijuojas su prasta kokybe, teko nusipirkti ne viena, kuriuo dziaugiausi.
Atsakyti
seniai jau buvau toj parduotuvej, gal kas neseniai buvo?
kas gero ten?
Atsakyti
Vakar buvau užėjus į Katę. Neseniai gavę naują kolekciją. Nustebino kad tikrai atsivežę gražių ir orginalių rūbų. Tik va bėda kad man buvo dideli, daugiausia M dydžio. Nusipirkau bridžus klasikinius ir prie jų tokį kaip korsetuką. thumbup.gif Gaila, kad rūbų, kurie man patiko kainos tokios gana nemažos, pvz bridžai 250 lt., suknelė 370 lt. doh.gif
Beje, parduotuvės siuvėja labai faina, pati mačiau, kad turi daug rūbų taisyti, bet vis tiek tą pačią dieną mano rūbelius pataisė. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editulia: 26 rugsėjo 2006 - 11:15
QUOTE(Editulia @ 2006 09 26, 11:12)
Vakar buvau užėjus į Katę. Neseniai gavę naują kolekciją. Nustebino kad tikrai atsivežę gražių ir orginalių rūbų. Tik va bėda kad man buvo dideli, daugiausia M dydžio. Nusipirkau bridžus klasikinius ir prie jų tokį kaip korsetuką.  thumbup.gif Gaila, kad rūbų, kurie man patiko kainos tokios gana nemažos, pvz bridžai 250 lt., suknelė 370 lt. doh.gif
Beje, parduotuvės siuvėja labai faina, pati mačiau, kad turi daug rūbų taisyti, bet vis tiek tą pačią dieną mano rūbelius pataisė. thumbup.gif

jauciu ten pas juos su kainom kazkokia nesamone, gal skaiciuku kas nepazista, nes nesvietiskos
siaip tai jeigu galvoja kad kaina bus didesne, tai ir kokybe geresne, tai tikrai ne
skudurai ri dar tooooki brangus
Atsakyti
O kur dabar Kaune Kates parduotuve yra??? Seniau tai budavo maximoj netoli baziu, o dabar kur????
Atsakyti
Kates vitrinoj pamaciau toki pati svarka, kaip kad pirkau Dauksos g. (Tutti) Ir daugiau rubu man panasus i Tutti uzsivezamus. Vis delto, italiski skudurai yra itin prastos kokybes (isskyrus benetton), vienkartiniai, tiesiog loterija, todel esu labai nusivylus ir daugiau nebepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 10 03, 15:33)
O kur dabar Kaune Kates parduotuve yra??? Seniau tai budavo maximoj netoli baziu, o dabar kur????

laisvej alejoj, priesais vero moda
Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2006 10 03, 15:23)
laisvej alejoj, priesais vero moda

kazkur lyg megoj turetu buti, ne?
Atsakyti
dar sima aciukas uz info 4u.gif
vivaflame megoj tikrai kates nera sita tai tikrai zinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2006 10 05, 13:18)
kazkur lyg megoj turetu buti, ne?

Pardavėjos sakė, kad Akropolyje(Kaune) bus jų parduotuvė.
Atsakyti
Užeti užeinu, bet va nieko niekad neperku, nes man tų "dzinguliukų" ten ant rūbų per daug prikabinėta, o ir dydį rast sunku. Viena karta vos nenusipirkau sukneles, tikrai graži, bet vėlgi nebuvo dydžio. Suknelę būčiau pirkusi todėl, kad jos kaina buvo panašiai tiek, kiek nuoma drbužių salonuose... smile.gif
Atsakyti

oj man ta parduotuvė visada tokia miela atrodo. pardavėjos ir fainos ne taip kaip kitur nueini ir žiūri nuo galvos iki kojų kaip į raupsuotą kokią biggrin.gif . prieš 2 metus pirkau išleistuvėms suknelytę, klasikinė, juoda. pasiūta buvo kaip man, gaila, kad daugiau progų neturėjau užsimesti, bet gal dar bus ir tikrai tokios niekas neturės biggrin.gif šiaip seniai buvau joje, dar katė gyvena? smile.gif
Atsakyti