kad siaip tai greit man viskas buvo, ot i kokia klampyne tave itraukiau, sorry
QUOTE(asara @ 2005 09 10, 21:42)
Siandien KATEJE nusirkau superini sijona. Beje, pirma karta sioje parduotuveje.
Niu tai papasakok plačiau, kas ten per sijonukas. Moteriškas smalsumas
QUOTE(asara @ 2005 09 10, 21:42)
Siandien KATEJE nusirkau superini sijona. Beje, pirma karta sioje parduotuveje.
gal foto turi? labai jau smalsu
QUOTE(Editulia @ 2005 09 11, 09:35)
Niu tai papasakok plačiau, kas ten per sijonukas. Moteriškas smalsumas
smalsumas begalinis
shtilis?
vat o ash tai nekokiu patyrimu turiu ish apsipirkinejimo kateje. kad ten graziu drabuzeliu galima rasti, tai ash 100 proc pritariu, bet kad jie gerai nesiotusi tai dar negirdejau. zodziu prasidejo viskas nuo draugiu. viena pirko ten kelnes ir kaip visada sako tau cia musu siuveja susiaurins ir tt, nu ok nusipirko o pas ta nesukalbama siuveja turejo laukti menesi laiko kol sutvarkyti teikesi, jokie prasymai ar grasinimai nepadejo... po to kita drauge nusipirko bliuskute tokia stiliova, nu zodziu ciki, bet po pirmo skalbimo RANKOMIS bliuskute eme ir nusidaze, nuo justeles rudos ir tapo nebe balta, o su rudais plemais. pardavejos deja niekuom negalejo padeti - patare pasiuvinet tas vietas kuom nors. toliau buvo mano pirkinys, uzejau ash i ta parduotuve, pasimatavau kelnes, nu atrodo liuks, bet sakau savo vyrui kad nzn ar pirksiu nes cia kokybe rubu ne kokia. jis sako viskas cia ok, atrodai labai graziai, nuejo ir sumokejo pinigus be manes. nu gerai galvoju, jei jau tau taip patiko - neshiosiu. ir ka manot - po pirmo skalbimo - beja irgi RANKOMIS kelniu spalva pasidare kaip nublukus ir nuskalbta. o ant etikeciu parashyta, kad galima ir skalbianke skalbti, jei buciau taip padarius tai ka tada tureciau???vat taip vat 150 lt ir nukeliavo shuniui ant uodegos...
QUOTE(kolete @ 2005 10 03, 13:37)
vat o ash tai nekokiu patyrimu turiu ish apsipirkinejimo kateje. kad ten graziu drabuzeliu galima rasti, tai ash 100 proc pritariu, bet kad jie gerai nesiotusi tai dar negirdejau. zodziu prasidejo viskas nuo draugiu. viena pirko ten kelnes ir kaip visada sako tau cia musu siuveja susiaurins ir tt, nu ok nusipirko o pas ta nesukalbama siuveja turejo laukti menesi laiko kol sutvarkyti teikesi, jokie prasymai ar grasinimai nepadejo... po to kita drauge nusipirko bliuskute tokia stiliova, nu zodziu ciki, bet po pirmo skalbimo RANKOMIS bliuskute eme ir nusidaze, nuo justeles rudos ir tapo nebe balta, o su rudais plemais. pardavejos deja niekuom negalejo padeti - patare pasiuvinet tas vietas kuom nors. toliau buvo mano pirkinys, uzejau ash i ta parduotuve, pasimatavau kelnes, nu atrodo liuks, bet sakau savo vyrui kad nzn ar pirksiu nes cia kokybe rubu ne kokia. jis sako viskas cia ok, atrodai labai graziai, nuejo ir sumokejo pinigus be manes. nu gerai galvoju, jei jau tau taip patiko - neshiosiu. ir ka manot - po pirmo skalbimo - beja irgi RANKOMIS kelniu spalva pasidare kaip nublukus ir nuskalbta. o ant etikeciu parashyta, kad galima ir skalbianke skalbti, jei buciau taip padarius tai ka tada tureciau???vat taip vat 150 lt ir nukeliavo shuniui ant uodegos...
Gerai, kad man taip nė karto nebuvo su rūbais pirktais iš Katės. Skalbiu ir skalbimo mašinoj ir nieko. Tikiuosi neprisišnekėsiu
po tokiu atsitikimu siulau nesti tuos drabuzius i parduotuve ir labai piktai reikalautu, kad atlyginti zala,t.y. manau, kad tokias prekes turetu ar apkeisti, ar kazka kito pasiulyti
.... viena pirko ten kelnes ir kaip visada sako tau cia musu siuveja susiaurins ir tt, nu ok nusipirko o pas ta nesukalbama siuveja turejo laukti menesi laiko kol sutvarkyti teikesi, jokie prasymai ar grasinimai nepadejo...
As su savo pussesere(beje,ji daznai apsipirkineja KETEJ)vaikstinejau po pardas,ji kaip visada nusitempe mane i "KATE",pasiciupo kazkokias juodas kelnes,jos jai tiko,tik kiek perilgos buvo,mus nusiunte pas ju siuveja,kelnes patvarke per pusvalandi(kavutes spejom Jazze ikalt) ir neatrode ji jau tokia nesukalbama-priesingai.....
na gal jau siuveja psikeite, matot cia priesh gere pusmeti tokia su savo "prikolais" dirbo. o dal nekokybishku prekiu grazinimo, tai stilium "nu ka mes galim padaryt, kad jau taip nutiko, siulom ten kur plemai liko prisiut kokias nors detales". vat todel dabar i Kate net nebeuzsuku, nors negaliu gincytis kad ten rubeliu nebuna graziu, bet del to kad vel nenusipirkciau susigundzius kokio sh...
QUOTE(asilisa @ 2005 10 04, 19:50)
As su savo pussesere(beje,ji daznai apsipirkineja KETEJ)vaikstinejau po pardas,ji kaip visada nusitempe mane i "KATE",pasiciupo kazkokias juodas kelnes,jos jai tiko,tik kiek perilgos buvo,mus nusiunte pas ju siuveja,kelnes patvarke per pusvalandi(kavutes spejom Jazze ikalt) ir neatrode ji jau tokia nesukalbama-priesingai.....
Pritariu, aš aną žiemą pirkau kelnes ir taisiausi, tai man siuvėja irgi klausė, ar šiandien atsiimsit, ar kitą dieną. Na aš sakiau, kad kitą dieną. Jokių problemų nebuvo. Ir kelnės liuks, labai geros. Mano sesuo ne vieną rūbą ten pirkus, tai nei vienu nesiskundė.