Įkraunama...
Įkraunama...

KATĖ

sakai nuolados! Butinai reiks uzeiti, nes kai po pedesoka , tai negaila ir pirkti smile.gif
Atsakyti
Gal pasakisite kad esu kokia atsilikele,bet pima karta isgirdau apie tokia parduotuve ax.gif kazkaip neteko nekur matyt g.gif nes visada ziuriukur kokia parduotuve yra,o sitos tikrai nemaciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 09 05, 11:03)
Gal pasakisite kad esu kokia atsilikele,bet pima karta isgirdau apie tokia parduotuve ax.gif  kazkaip neteko nekur matyt  g.gif  nes visada ziuriukur kokia parduotuve yra,o sitos tikrai nemaciau unsure.gif

Katė yra tik Kaune Laisvės a. viena parduotuvė, o kita Maximoj Pramonės pr. Vilniuj yra Marly ar Marli, nepamenu kaip ten rašosi doh.gif tai tokių pačių rūbų yra. Tik va kainos aukštesnės, pvz, Katėj kelnės tokios pačios 50 lt, o Marli 140 lt. čia aišku su nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editulia: 05 rugsėjo 2005 - 13:13
QUOTE(Editulia @ 2005 09 05, 14:07)
Tik va kainos aukštesnės, pvz, Katėj kelnės tokios pačios 50 lt, o Marli 140 lt. čia aišku su nuolaida.

blink.gif neko sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 09 05, 14:37)
blink.gif  neko sau doh.gif

o sako kad Katej brangu, nieko sau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2005 09 05, 16:45)
o sako kad Katej brangu, nieko sau doh.gif

50 ir 140 uz toki pat daikta blink.gif cia tai apsurdas,bet vienas niuansas - kokybe ta pati ar ten kur kaina didesne geresne kokybe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 09 05, 19:21)
50 ir 140 uz toki pat daikta blink.gif  cia tai apsurdas,bet vienas niuansas - kokybe ta pati ar ten kur kaina didesne geresne kokybe? g.gif

Kokybė tai turbūt ta pati. g.gif Tik va Katėj kai būna jau paskutinis išpardavimas tai viskas būna po 50 litų, o Marli kai kurie rūbai irgi būna po 50 litų, bet dauguma rūbų vis tiek kainuoja po 140, 95, 120. Kiek pamenu tai be išpardavimų tos kelnės vis tiek Katėj buvo gerokai pigesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editulia: 06 rugsėjo 2005 - 06:44
buvau visai neseniai nulekus i Kauna ir uzmaciau ir as sita parduotuve. nudziugau, galvoju nusipirksiu ka idomaus biggrin.gif visgi, mamos isgyre tongue.gif
nu nzn, ispudzio tikrai nepaliko schmoll.gif kokybes nelabai kur matesi, o ir modeliai... nepykit, bet kazkokie turgaus margumynai doh.gif
Atsakyti
O gal kas ka pirko ir galetu ikelt nuotrauku kad suprasciau kokio styliaus drabuziais ten prekaiuja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 09 06, 11:03)
O gal kas ka pirko ir galetu ikelt nuotrauku kad suprasciau kokio styliaus drabuziais ten prekaiuja blush2.gif

Kai prabus lialka nufotkinsiu, nes dabar miega, tai nenoriu į miegamąjį eiti drabužėlių paiimti.
Atsakyti
QUOTE(zefyras @ 2005 09 06, 09:45)
buvau visai neseniai nulekus i Kauna ir uzmaciau ir as sita parduotuve. nudziugau, galvoju nusipirksiu ka idomaus  biggrin.gif  visgi, mamos isgyre  tongue.gif 
nu nzn, ispudzio tikrai nepaliko  schmoll.gif kokybes nelabai kur matesi, o ir modeliai... nepykit, bet kazkokie turgaus margumynai  doh.gif

Na kad marga tai pritariu, bet tikrai yra ir vienspalvių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zefyras @ 2005 09 06, 09:45)
buvau visai neseniai nulekus i Kauna ir uzmaciau ir as sita parduotuve. nudziugau, galvoju nusipirksiu ka idomaus  biggrin.gif  visgi, mamos isgyre  tongue.gif 
nu nzn, ispudzio tikrai nepaliko  schmoll.gif kokybes nelabai kur matesi, o ir modeliai... nepykit, bet kazkokie turgaus margumynai  doh.gif

Mamos išgyrė? Kad dauguma peikė, o ne gyrė.
Atsakyti