sakai nuolados! Butinai reiks uzeiti, nes kai po pedesoka , tai negaila ir pirkti
QUOTE(Sally @ 2005 09 05, 11:03)
Gal pasakisite kad esu kokia atsilikele,bet pima karta isgirdau apie tokia parduotuve kazkaip neteko nekur matyt nes visada ziuriukur kokia parduotuve yra,o sitos tikrai nemaciau
Katė yra tik Kaune Laisvės a. viena parduotuvė, o kita Maximoj Pramonės pr. Vilniuj yra Marly ar Marli, nepamenu kaip ten rašosi tai tokių pačių rūbų yra. Tik va kainos aukštesnės, pvz, Katėj kelnės tokios pačios 50 lt, o Marli 140 lt. čia aišku su nuolaida.
QUOTE(Editulia @ 2005 09 05, 14:07)
Tik va kainos aukštesnės, pvz, Katėj kelnės tokios pačios 50 lt, o Marli 140 lt. čia aišku su nuolaida.
neko sau
QUOTE(vivaflame @ 2005 09 05, 16:45)
o sako kad Katej brangu, nieko sau
50 ir 140 uz toki pat daikta cia tai apsurdas,bet vienas niuansas - kokybe ta pati ar ten kur kaina didesne geresne kokybe?
QUOTE(Sally @ 2005 09 05, 19:21)
50 ir 140 uz toki pat daikta cia tai apsurdas,bet vienas niuansas - kokybe ta pati ar ten kur kaina didesne geresne kokybe?
Kokybė tai turbūt ta pati. Tik va Katėj kai būna jau paskutinis išpardavimas tai viskas būna po 50 litų, o Marli kai kurie rūbai irgi būna po 50 litų, bet dauguma rūbų vis tiek kainuoja po 140, 95, 120. Kiek pamenu tai be išpardavimų tos kelnės vis tiek Katėj buvo gerokai pigesnės.
buvau visai neseniai nulekus i Kauna ir uzmaciau ir as sita parduotuve. nudziugau, galvoju nusipirksiu ka idomaus visgi, mamos isgyre
nu nzn, ispudzio tikrai nepaliko kokybes nelabai kur matesi, o ir modeliai... nepykit, bet kazkokie turgaus margumynai
nu nzn, ispudzio tikrai nepaliko kokybes nelabai kur matesi, o ir modeliai... nepykit, bet kazkokie turgaus margumynai
QUOTE(Sally @ 2005 09 06, 11:03)
O gal kas ka pirko ir galetu ikelt nuotrauku kad suprasciau kokio styliaus drabuziais ten prekaiuja
Kai prabus lialka nufotkinsiu, nes dabar miega, tai nenoriu į miegamąjį eiti drabužėlių paiimti.
QUOTE(zefyras @ 2005 09 06, 09:45)
buvau visai neseniai nulekus i Kauna ir uzmaciau ir as sita parduotuve. nudziugau, galvoju nusipirksiu ka idomaus visgi, mamos isgyre
Na kad marga tai pritariu, bet tikrai yra ir vienspalvių.
QUOTE(zefyras @ 2005 09 06, 09:45)
Mamos išgyrė? Kad dauguma peikė, o ne gyrė.