Na bet ka jūs turit prieš Gariūnus? Ten irgi yra gerų ir brangių rūbų, tik nedaug ir jie pranyksta toj gausybėj pigių. O Ktėj rūbai būtent iš tokių brangių ir kokybiškų. Aš kiek žinau, tai jie vežami iš Turkijos, yra turkiški, bet fabrikiniai. O turkiški fabrikiniai rūbai yra labai geri ir kokybiški, todėl jie yra brangesni. O stilius tai faktas, kad yra pagal savininkės skonį. Juk ji ir perka tuos rūbus
QUOTE(Burbukas @ 2005 08 04, 15:34)
o man alergija nuo kačių baisinė o ten visada guli katinas, todėl į tą pardę aš neužsuku
bet ne tik dėl to.. man jos asortimentas nelabai patinka.
bet ne tik dėl to.. man jos asortimentas nelabai patinka.
katinas ten tikrai pobaisis guli, man toks varganas labai O rubai tai yra idomiu, bet panasiu yra ir turguose, kainos tikrai pr aukstos
man ten tai irgi tokie turginiai drabuziai
man nepatinka, pritariu kazkieno nuomonei kad KATE tai tas pats turgus, tik aukstesnem kainom, sakyciau ten 15 paaugliun parda, kurios dar gerai neislavinusios savo skonio. gal ir galima ten rast FAINA drabuzeli, bet lb retais atvejais...
QUOTE(Glory @ 2005 08 25, 15:05)
man nepatinka, pritariu kazkieno nuomonei kad KATE tai tas pats turgus, tik aukstesnem kainom, sakyciau ten 15 paaugliun parda, kurios dar gerai neislavinusios savo skonio. gal ir galima ten rast FAINA drabuzeli, bet lb retais atvejais...
bhet as ten esu apsipirkus kokius tris kartus , net!
o koks skirtumas iš gariūnų tie drabužiai, iš bazės, ar iš italijos...jei patinka ir tinka, ir dar jei piniginė leidžia, tai ir perki...
Jei kam tie drabužiai tinka ir patinka, tai ir puiku tegu perka . Tačiau man Katėje pardavinėjamų rūbų stilius , todėl ten niekada neapsipirkinėju ir nieko neesu pirkus iš ten
man tai ten dzinsai labai kraupus visi. graziu stilingu daiktu nemaciau. terrnovoj stilius geresnis islaikytas... katej per daug visokiausiu detaliu, kurios visumoj atrodo neskoningai. man ten patiko tik viena suknele, kuri vienintele is visos parduotuves buvo vienspalve...
QUOTE(flawless @ 2005 08 28, 12:49)
man tai ten dzinsai labai kraupus visi. graziu stilingu daiktu nemaciau. terrnovoj stilius geresnis islaikytas... katej per daug visokiausiu detaliu, kurios visumoj atrodo neskoningai. man ten patiko tik viena suknele, kuri vienintele is visos parduotuves buvo vienspalve...
gal prastai ziurejai, tikrai vienspalviu drabuziu daugiau esu macius
siaip tai dzinsus as visai neseniai esu pirkus, aisku sagos ir tie pipsiukai nulakste.....nu ir eilini karta nusivyliau....
grazu, bet kokybes tikrai nera
QUOTE(Ašara @ 2005 08 04, 11:23)
Man tai jie tokie Aukštoji Gariūnų mada. Gariūniečiai tokiais gal ir neprekiauja, per didelės kainos būtų ten besilankantiems, bet labai į tą pusę.
Visiskai pritariu
karta teko uzsukti i Kate. tai pradedant fifu pardaveju zvilgsniais aukstyn-zemyn mano kunu, baigiant ant pakabu esanciais skudurais (tikrajatozodzioprasme), vaizdelis susidare nekox. turbut gatvej su tokiais rubais tulas atrodytu kaip pajacas... aisku, kiekvienam skuduryne galima atrasti ir vien-kita perliuka
P.S.: cia tikmano nuomone
toks vaizdas susidare, kad kai kurios jusu yra labai pilkai besirengiancios... nieks gi jums neliepia visa garderoba pirktis is Kates.. bet ten tikrai galima rasti koki idomu rubeli.. pvz as viena karta kaune buvau ir uzejau i maximos kate.. pamaciau balta striukele - svarkeli.. tikrai nestandartinis ir niekur nesu ko nors panasaus maciusi.. is karto ji nusipirkau.. visos drauges klausinejo is kur toki kruta ruba gavau ir dar keleta rubeliu esu nusipirkusi, kuriuos puikiai iderinu i savo stiliu ir neatrodo, nei kaip is turgaus ar bazes (kaip kazkuri cia pasake), nei kaip fifa.. juk mes pacios kuriames savaji stiliu, tiesa? kodel jus leidziates parduotuviu vitrinoms formuoti jusu stiliu??? netikiu kad neturite fantazijos... be to nebutina mln isleisti norint idomiai ar originaliai apsirengti
taigi, man "Kate" patiko. Galetu sita parduotuve buti ir Vilniuje.
Sekmes
taigi, man "Kate" patiko. Galetu sita parduotuve buti ir Vilniuje.
Sekmes